Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Κώστα μέ απέλπισες καί θά τήν πουλήσω...άς γράψει καί κάποιος άλλος τήν εμπειρία του γιά τήν d750 billy the kid, nassos ή όποιος έχει εμπειρία καί από άλλα σώματα FF nikon.Σίγουρα μετράει ή πείρα σου αφού δοκίμασες πολλά σώματα. Πάντως ό νορβηγός Bjorn Rorslett χρησιμοποιή τήν δική σου μηχανή nikon df καί τήν θεωρεί τήν καλύτερη...φυσικά δέν συμφωνούν άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες. http://www.naturfotograf.com/index2.html
Καλησπέρα, κάτοχος Nikon D60 με φακούς 18-55, 35mm 1.8, 50mm 1.8 και 55-200VR. Γενικά φωτογραφίζω λίγο από όλα, όπως βλέπετε και στα σοσιαλ προφίλ μου. Λιγότερο χρησιμοποιώ τον 55-200 (nostalgy mode on: ακόμα θυμάμαι όταν πρωτοδιαβαζα avclub κάποιο μέλος που έγραφε ότι "τα μεγάλα ζουμ μένουν συνήθως στο ράφι" - πολύ σωστός - nostalgy mode off).
Θέλω να αλλάξω σώμα γιατί ειδικά σε νυχτερινή λήψη, από το iso 800 και πάνω φαίνεται η ηλικία της μηχανής μου. Δεν με πειράζει μεταχειρισμένη από Amazon η άλλο ελληνικό μαγαζί/ιδιώτη. Αυτά, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
spam spam spam !!
Παρε την D750 του timaios :7SFGSFG:
spam spam spam !!
Παρε την D750 του timaios :7SFGSFG:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.