Κώστα μέ απέλπισες καί θά τήν πουλήσω...άς γράψει καί κάποιος άλλος τήν εμπειρία του γιά τήν d750 billy the kid, nassos ή όποιος έχει εμπειρία καί από άλλα σώματα FF nikon.Σίγουρα μετράει ή πείρα σου αφού δοκίμασες πολλά σώματα. Πάντως ό νορβηγός Bjorn Rorslett χρησιμοποιή τήν δική σου μηχανή nikon df καί τήν θεωρεί τήν καλύτερη...φυσικά δέν συμφωνούν άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες. http://www.naturfotograf.com/index2.html
Καλησπέρα, κάτοχος Nikon D60 με φακούς 18-55, 35mm 1.8, 50mm 1.8 και 55-200VR. Γενικά φωτογραφίζω λίγο από όλα, όπως βλέπετε και στα σοσιαλ προφίλ μου. Λιγότερο χρησιμοποιώ τον 55-200 (nostalgy mode on: ακόμα θυμάμαι όταν πρωτοδιαβαζα avclub κάποιο μέλος που έγραφε ότι "τα μεγάλα ζουμ μένουν συνήθως στο ράφι" - πολύ σωστός - nostalgy mode off).
Θέλω να αλλάξω σώμα γιατί ειδικά σε νυχτερινή λήψη, από το iso 800 και πάνω φαίνεται η ηλικία της μηχανής μου. Δεν με πειράζει μεταχειρισμένη από Amazon η άλλο ελληνικό μαγαζί/ιδιώτη. Αυτά, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
spam spam spam !!
Παρε την D750 του timaios :7SFGSFG:
spam spam spam !!
Παρε την D750 του timaios :7SFGSFG:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.