Agriniwtis
New member
- 17 August 2011
- 12
Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
Εσεις κυριε Jim ποιόν φακό προτεινεται για πορτραιτα και ειδικα νυχτερινά;
nikon d5100 με το set 18-55 & 55-200.
να ξαναρωτησω ακομα μια φορα γιατι μπερδεψε ο πωλητης...βρηκα την 5100 με τον 18-55 620 ευρω. Απο τα συφραζομενα εδω καταλαβα να προτιμησω τον 18-105. Σωστα? Επισης σαν δευτερο φακο θελω τον 55-300. Ο πωλητης θεωρει χαζο να παω εκει γιατι,την εστιακη αποσταση 55-105 την εχω ηδη και επισης να μην παω στον 300 γιατι συμφερει ο 200αρης λογο τιμης. Εχει δικηο?
δηλαδη προτεινεις 18-55 55-300 αν καταλαβα...οκ ευχαριστω
O kosmous έχει δίκιο Vagouridis. To set με τους δύο φακούς είναι δύσχρηστο καθώς χρειάζεται αλλαγή φακού όλη την ώρα και ο νόμος του Μέρφυ λέει οτι πάντα θα έχεις επάνω τον λάθος φακό. Δεν σου λέω να πάρεις τον 18-200 VR που είναι αρκετά ακριβός, αλλα πάρε το κιτ με τον 18-105 που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εστιακού εύρους που θα χρειαστείς. Κερδίζεις και 100 . Αργότερα, αν δεις οτι χρειάζεσαι και ισχυρό τηλεφακό, αγόρασε μια και καλή τον 55-300 VR, όχι τον πτωχό 55-200.
Καλησπέρα.
Σιγά σιγά λεω να επιστρέψω σε ενα παλιό μου χομπι.
Επειδή σε επίπεδο γνώσεων γύρω απο τον εξοπλισμό εχω μείνει πίσω, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.
Πρσανατολίζομαι σε αγορά κάποιας Nikon D90, η οποία τιμολογιακά βλέπω οτι παίζει σε kit, γύρω στα 650 .
Κυρίως με ενδιαφέρουν τα τοπία και τα πορτραίτα.
Υπάρχει κάποια πρόταση σε φακό ή γενικά σε κάποια άλλη μηχανή, σε αυτό το budget ?
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα.
Σιγά σιγά λεω να επιστρέψω σε ενα παλιό μου χομπι.
Επειδή σε επίπεδο γνώσεων γύρω απο τον εξοπλισμό εχω μείνει πίσω, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.
Πρσανατολίζομαι σε αγορά κάποιας Nikon D90, η οποία τιμολογιακά βλέπω οτι παίζει σε kit, γύρω στα 650 .
Κυρίως με ενδιαφέρουν τα τοπία και τα πορτραίτα.
Υπάρχει κάποια πρόταση σε φακό ή γενικά σε κάποια άλλη μηχανή, σε αυτό το budget ?
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.