Happy-Devils
Senior Member
- 30 April 2021
- 308
Τον ρωτησα τωρα τον Sigma 30 1.4 εχει και τον 16-50 αυτον που ειχαν σαν κιτ οι 6100 6400 αν θυμαμαι καλα.
για μένα σιγουρα δεν αξίζουν στις τιμές που κυμαίνονται τώρα, και πιστεύω έπονται σύντομα νέα μοντέλα Sony aps-c.Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει καινουρια 6500 6600 και οι τιμες στα μεταχειρισμενα σου λενε τραβα παρε ff
Φρέσκος φακός με πολύ ζήτηση λόγω μεγέθους, εστιακης , φωτεινότηταςΞέρει κανείς γιατί δεν βρίσκω πουθενά Ευρώπη τον Panasonic 9mm 1.7 για m43?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ναι σωστα εψαχνα Ελλαδα αλλα και παλι οταν με τα ιδια λεφτα βρισκεις FF και να πω οτι ειχε τιποτα σοβαρους φακους σε crop να παρει crop αλλα τωρα ευκαιρια να παρει και σοβαρους φακους.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε FF για να ξερω τον ογκο και το βαρος των φακων ειχα την 6600 με τον 30 sigma και την εδωσα γιατι δεν την δουλευα εμενε σπιτι.Το θέμα δεν είναι το σώμα…αλλά οι φακοί.
Είναι διατεθειμένος να δώσει αρκετά χρήματα μετά?
Είναι διατεθειμένος να έχει μεγαλύτερο όγκο και βάρος για ff φακούς;
Εγώ έχω δοκιμάσει πολλά απο τα ff συστήματα, αλλά λόγω οικονομικών και όγκου/βάρους έφυγα απ αυτό.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Να σου πω και εγω περιμενα αντικαταστατη της 6600 η της rx100 vii αλλα κοντευουν 4 ετων μοντελα και εκει δεν βγαζει τιποτα.για μένα σιγουρα δεν αξίζουν στις τιμές που κυμαίνονται τώρα, και πιστεύω έπονται σύντομα νέα μοντέλα Sony aps-c.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε FF για να ξερω τον ογκο και το βαρος των φακων ειχα την 6600 με τον 30 sigma και την εδωσα γιατι δεν την δουλευα εμενε σπιτι.
Απλα μου αρεσε σαν ιδεα σωμα ff σε μεγεθος crop και ειπα να του την προτεινω.
Να υποθεσω οτι την FF με τους φακους που εχει δεν μπορει να την δουλεψει σωστα;
ΣωσταΗ αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε FF για να ξερω τον ογκο και το βαρος των φακων ειχα την 6600 με τον 30 sigma και την εδωσα γιατι δεν την δουλευα εμενε σπιτι.
Απλα μου αρεσε σαν ιδεα σωμα ff σε μεγεθος crop και ειπα να του την προτεινω.
Να υποθεσω οτι την FF με τους φακους που εχει δεν μπορει να την δουλεψει σωστα;
Δεν ειναι για μενα εγω δεν υπαρχει περιπτωση να μπλεξω με φακους θα του πω τις αποψεις σας και οτι θελει ας παρει.Σωστα
Αλλα να σου χτυπησω το καμπανακι δεν θα ακους τον Γιαννη για αλλαγες συστηματων, ειναι παθολογικος αποκτητης νεωn συστηματων μολις παρει το ενα ηδη εχουν ξεκινησει οι μηχανισμοι αποκτησης του επομενου. Ανιατη περιπτωση
Για να παρεις μια ιδεα τι σημαινουν κορυφαια ζουμακια FF σε καλη τιμη κοιτας πχ τα δυο ζουμ της Tamron για χαρακτηριστικα
Ειναι μακραν η χρυση τομη κοστους αποδοσης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.