Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Τον ρωτησα τωρα τον Sigma 30 1.4 εχει και τον 16-50 αυτον που ειχαν σαν κιτ οι 6100 6400 αν θυμαμαι καλα.

E τοτε δεν εχει νοημα να παει στο FF εκτος αν εχει ορεξη να τα δωσει και να χτισει εξαρχης στο FF για το οποιο βεβαια υπαρχει πληθωρα εξαιρετικων και φθηνων συγκριτικα φακων (απο Tamron και Sigma) με συστηματα αλλα υποδεεστερα.

Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει καινουρια 6500 6600 και οι τιμες στα μεταχειρισμενα σου λενε τραβα παρε ff

H ZV E-10 είχε Αμαζον.δε προ εβδομάδας στο prime deals 450 αποφορολογημένη, κρατήθηκα μη τη χτυπήσω τελευταια στιγμή και ο 50άρης 1.8 ff στα 125 έβγαινε...

Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει καινουρια 6500 6600 και οι τιμες στα μεταχειρισμενα σου λενε τραβα παρε ff
για μένα σιγουρα δεν αξίζουν στις τιμές που κυμαίνονται τώρα, και πιστεύω έπονται σύντομα νέα μοντέλα Sony aps-c.

Υπάρχει καινούργια στο αμαζον

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ναι σωστα εψαχνα Ελλαδα αλλα και παλι οταν με τα ιδια λεφτα βρισκεις FF και να πω οτι ειχε τιποτα σοβαρους φακους σε crop να παρει crop αλλα τωρα ευκαιρια να παρει και σοβαρους φακους.

Το ξερουμε το χομπι αυτο ειναι βαρελι χωρις πατο.

Το θέμα δεν είναι το σώμα…αλλά οι φακοί.

Είναι διατεθειμένος να δώσει αρκετά χρήματα μετά?
Είναι διατεθειμένος να έχει μεγαλύτερο όγκο και βάρος για ff φακούς;

Εγώ έχω δοκιμάσει πολλά απο τα ff συστήματα, αλλά λόγω οικονομικών και όγκου/βάρους έφυγα απ αυτό.

Το θέμα δεν είναι το σώμα…αλλά οι φακοί.

Είναι διατεθειμένος να δώσει αρκετά χρήματα μετά?
Είναι διατεθειμένος να έχει μεγαλύτερο όγκο και βάρος για ff φακούς;

Εγώ έχω δοκιμάσει πολλά απο τα ff συστήματα, αλλά λόγω οικονομικών και όγκου/βάρους έφυγα απ αυτό.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε FF για να ξερω τον ογκο και το βαρος των φακων ειχα την 6600 με τον 30 sigma και την εδωσα γιατι δεν την δουλευα εμενε σπιτι.
Απλα μου αρεσε σαν ιδεα σωμα ff σε μεγεθος crop και ειπα να του την προτεινω.

Να υποθεσω οτι την FF με τους φακους που εχει δεν μπορει να την δουλεψει σωστα;

για μένα σιγουρα δεν αξίζουν στις τιμές που κυμαίνονται τώρα, και πιστεύω έπονται σύντομα νέα μοντέλα Sony aps-c.
Να σου πω και εγω περιμενα αντικαταστατη της 6600 η της rx100 vii αλλα κοντευουν 4 ετων μοντελα και εκει δεν βγαζει τιποτα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε FF για να ξερω τον ογκο και το βαρος των φακων ειχα την 6600 με τον 30 sigma και την εδωσα γιατι δεν την δουλευα εμενε σπιτι.

Δεν έχει νόημα, πρέπει να τα σκάσει αν θέλει ff.

• Like
Reactions: Happy-Devils
Υπάρχουν και οικονομικά και μικρά φακουδακια ff primes FE mount. Ζoom όχι τόσο μικρά... Αλλά βρίσκονται σε καλές τιμές και καινούργια και ιδίως μτχ ή με ανταπτορα.

Σωστα

Αλλα να σου χτυπησω το καμπανακι δεν θα ακους τον Γιαννη για αλλαγες συστηματων, ειναι παθολογικος αποκτητης νεωn συστηματων μολις παρει το ενα ηδη εχουν ξεκινησει οι μηχανισμοι αποκτησης του επομενου. Ανιατη περιπτωση ;)

Για να παρεις μια ιδεα τι σημαινουν κορυφαια ζουμακια FF σε καλη τιμη κοιτας πχ τα δυο ζουμ της Tamron για χαρακτηριστικα

Ειναι μακραν η χρυση τομη κοστους αποδοσης

• Like
Reactions: Happy-Devils
Σωστα

Αλλα να σου χτυπησω το καμπανακι δεν θα ακους τον Γιαννη για αλλαγες συστηματων, ειναι παθολογικος αποκτητης νεωn συστηματων μολις παρει το ενα ηδη εχουν ξεκινησει οι μηχανισμοι αποκτησης του επομενου. Ανιατη περιπτωση ;)

Για να παρεις μια ιδεα τι σημαινουν κορυφαια ζουμακια FF σε καλη τιμη κοιτας πχ τα δυο ζουμ της Tamron για χαρακτηριστικα

Ειναι μακραν η χρυση τομη κοστους αποδοσης
Δεν ειναι για μενα εγω δεν υπαρχει περιπτωση να μπλεξω με φακους θα του πω τις αποψεις σας και οτι θελει ας παρει.
Αλλα και την 6500 6600 να παρει απο την 6000 που ειχε και του χαλασε σιγουρα ειναι αναβαθμιση.

Καλα δεν εχει και τιποτα σουπερ φακους τον μαμα 16-50 και εναν 30αρη 1.4 που του ειχα δωσει εγω οταν πουλησα την 6600

Στην ουσια μονο τον 30αρη δουλευει τον αλλον τον ειχε σε περιπτωση αναβαθμισης του σωματος να τον δωσει μαζι με την 6000 αλλα του πεθανε.

Ε τοτε ολα ειναι θεμα μπατζετ.

Αν θελει να τα σπρωξει και να παρει για αρχη μια SONY a7IV και εναν tamron 28-75 G2 θα νιωσει πολλαπλα αναβαθμισμενος.