Βοηθεια για αγορα φωτογραφικης μηχανης
Καλησπερα παιδια! Πρωτη φορα ποσταρω στην κατηγορια της φωτογραφιας και δε θα μπορουσα να μην το κανω, αφου θεωρω οτι ειναι ο πιο καταλληλος χωρος για την ασφαλη επιλογη μιας καλης φωτογραφικης μηχανης που, αν μη τι αλλο, θα αξιζει τα χρηματα της. Για αυτη τη φωτογραφικη μηχανη ενδιαφερεται ενας πολυ καλος μου φιλος, απλα επειδη ουτε εγω, αλλα ουτε εκεινος γνωριζουμε πολλα απο φωτογραφικες μηχανες και φωτογραφια γενικοτερα, θα ηθελα τη βοηθεια σας!
Για να σας βαλω πιο καλα στο κλιμα, η ιστορια ξεκιναει ως εξης. Μου ζητησε να του προτεινω μια καλη μηχανη και εγω εχοντας δει μια Canon G10 ενος αλλου φιλου μου, του προτεινα την νεα G12 που απ'οτι γνωριζω ειναι απο τις καλυτερες (?) compact ωστε να ειναι και βολικη στη μεταφορα. Και αφου ειχε αποφασισει για αυτην, λιγο πριν την αγορασει, επεσε στα χερια του μια Canon SLR (νομιζω η ΕΟS 550D) και αρχισε να γλυκαινεται στην ιδεα μιας SLR.
Το budget ειναι στα 800 ευρω περιπου και η αγορα θα γινει μεχρι το τελος του χρονου. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για το οποιο ενδιαφερον! Ασφαλως περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια για τις απαντησεις και τη βοηθεια σας!