Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Σωστα ειναι αυτα που λες. Ωστοσο δε μπορει να ζηταει κανεις (εγω τουλαχιστον) και πολλα- πολλα σ'αυτη την κατηγορια τιμης και σ'αυτο το μεγεθος.
Δε θελω να τη συγκρινω με ρεφλεξ. Με ενδιαφερει το μεγεθος τσεπης, αρα απορριπτονται οι μεγαλου μεγεθους και ζηταω ο,τι καλυτερο υπαρχει σ'αυτο το...ειδος, σε video και φωτογραφια.
Αν καποιος γνωστης απο το forum εχει καταληξει καπου, πολυ θα με βοηθουσε. (τιμη 200-300 Ε και zoom πανω απο 10x).
Βεβαια εχω βοηθηθει ηδη απο την μεχρι τωρα κουβεντα και ευχαριστω ολους.

Ο Βλασίδης σωστά τα λέει.
Το ίδιο δίλημμα είχα όταν έψαχνα υποβρύχια μηχανή όπου καμία δεν ανταποκρίνονταν σε αυτά που υπόσχονταν.
Οι φώτο εκτός νερού ήταν μέτριες ενώ και μερικές έμπαζαν και νερά.

Πηγα, (για δευτερη και) φορα, στα MEDIA MARKT και ειδα, πιο διεξοδικα τωρα τις canon 240 και TZ 25. Εκανα και καποια φωτογραφικη δοκιμη, με δικη μου καρτα αλλα ακρη δε βγαινει με τις συνθηκες φωτισμου που εχει εκει. Ωστοσο μου καθεται περισσοτερο στο ματι αλλα κυριως στο πιασιμο και το χειρισμο η canon. Θελω μια τελευταια γνωμη για τις δυο (canon 240 και TZ 25), απο σας. Επισης τι διαφορα εχει η 240 απο τη 260; ειναι ιδιες φωτογραφικα; (γιατι εκει εχει μονο τη 240):BDBDG54:

Canon ψηφιζω,εχω τη 230 κατοπιν παροτρυνσης των παιδιων κ με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

Εχει ωστοσο διαφορα, απο φωτογραφικη αποψη, η 260 απο τη 240 ή ειναι μονο το CPS? Γιατι αν ειναι μονο γι´αυτο, δε θελω να δωσω τη διαφορα, αν εχει και ουσια για φωτο η video, τα δινω με χαρα.

Υποτίθεται ότι υπάρχει μια απειροελάχιστη διαφορά, εγώ δεν την βλέπω στα δείγματα, αλλά οι reviewers έτσι λένε...

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Απο UK στα 260...επίσης παίζει και ο Κωτσοβολος στα 399 ευρώ μαζί με τον m40-150mm...

Η φθηνότερη στο Amazon είναι στις 254 λίρες (295 ) από πωλητή με καλή βαθμολογία , υπάρχει και μία από έναν καινούριο χωρίς αξιολογήσεις όμως στις 215 (250 ) , άρα αυτή την στιγμή ο Κατερέλος είναι η καλύτερη επιλογή στα 309 ευρώ για το μονό κιτ .

Αν και εγώ θα επέλεγα αυτήν που λέει ο Νίκος παραπάνω με το διπλό κιτ , άλλωστε το διπλό έχω πάρει και γνωρίζω την χρησιμότητα του επιπλέον 40-150mm .

Last edited:
Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Από εδώ πήρα την δική μου...και η τιμή αυτή είναι πραγματικά ευκαιρία...

Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε Νίκο , έγραψες UK πριν και το μυαλό μου πήγε στο amazon.co.uk όπου την πήρα εγώ , αλλά σωστά UK δεν σημαίνει μόνο Amazon .

Όντως πραγματική ευκαιρία , μεταφορικά πόσο χρεώνει για να μη κάνω register ?
Και φαντάζομαι πλέον τους συστήνεις (δίχως ευθύνη βέβαια) από προσωπική εμπειρία .

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε Νίκο , έγραψες UK πριν και το μυαλό μου πήγε στο amazon.co.uk όπου την πήρα εγώ , αλλά σωστά UK δεν σημαίνει μόνο Amazon .

Όντως πραγματική ευκαιρία , μεταφορικά πόσο χρεώνει για να μη κάνω register ?
Και φαντάζομαι πλέον τους συστήνεις (δίχως ευθύνη βέβαια) από προσωπική εμπειρία .

£24.99 αλλά στέλνει μόνο Αθήνα και Θεσ/κη από ότι έχει γράψει φίλος εδώ.

http://www.srsmicrosystems.co.uk/Editorial/5/Delivery.html

Κώστα άσε κάτω την e-pl5...μην ξύνεσαι,είναι νωρίς ακόμα...:flipout:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μικρή Νίκο , αλλά την έλλειψη του περιστροφικού για επιλογή λειτουργίας δεν μπορώ να την συνηθίσω τελικά .

καλημέρα, συγχωρέστε με που δεν μπορώ να διαβάσω τις 158 σελίδες.... ποιό τρίποδο (κάτω των 100 ευρώ) μου συνιστάται για την sony nex, λίγο μεγαλύτερο απο το gorilla... κάτω των 2 κιλών

ευχαριστώ