Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Την εδωσα γιατι με απογοητευσε το βιντεο.

Ειμαι αναμεσα στην D3100 και στην G3 αλλα ξερω οτι οποια και να παρω θα πρεπει να πεταξω στο συρταρι τον φακο και να παρω κατι καλυτερο.

Το ξερω αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερη στην φωτογραφια, μετα σκεφτομαι να κανω υποχωρηση στο βιντεο και να παρω την Olympus XZ-1

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Νομίζω ότι έχει ανοίξει τους ορίζοντες σου σε πολλά τοπία και θα δυσκολευτείς.
Εγώ πάντως στο επίπεδο που είμαι η 3100 με καλύπτει πλήρως αλλά έχω και μία panasonic v700 για τα βίντεο.

Το σωστο αυτο ειναι αλλα εγω ενας λογος που κανω πισω σε μια αγορα DSLR ειναι το κουβαλημα της σκεψου να κουβαλαω και μια βιντεοκαμερα συν την Εμμανουελα που θελει ολο μπαμπα αγκαλια.

αφου δε σε βολεψε η sony nex 5n-r me 16-50 , απο ογκο και ποιοτητα εικονας ... δε νομιζω οτι θα βρεις κατι αλλο σε αυτα τα επιπεδα (ογκου και τιμης).

Να σου πω την αληθεια την R δεν την δουλεψα πολυ γιατι την εδωσα λογω οικονομικου. Στην N ειχα τον 16αρη πανω. Η G3 δεν κανει; ειναι παλια ξινα σταφυλια;

σε σχεση με την νεχ 5n kai r , τι να κανει ?

Eιδικα η 5r , που εχει και βελτιωμενη ταχυτητα εστιασης, ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες στο ειδος της .
Με τον 16-50 εχεις ενα καλο συνολο για every day και με εναν 35mm 1.8 ή 50m1.8 (και φυσικα εναν zeiss 24mm 1.8) κανεις "παπαδες"

Αν παλι θες κατι σχετικα compact , χωρις φακους κλπ, οι pany lx7 - sony rx100 - oly zx2 ειναι μονοδρομος.

Last edited:

Το κακο ειναι οτι τις N δεν τις βρισκεις σα μεταχειρισμενες οπως λες και εσυ γιατι αν ειναι να δωσεις σχεδον 300 για την G3 καλυτερα να βαλεις αλλα 50 και να παρεις την N

Τινιακέ, εσύ πάρε τη μηχανή σου την Pegaso, πάρε και το τσαντάκι με την 3100 και ξαμολίσου να βγάλεις φωτογραφίες από την Τήνο, τώρα που ακόμη δεν έχουν ξεραθεί όλα και δεν λυσσομανά ο αέρας. Όταν τελειώσεις και έλθεις με τις φωτο, θα ξέρεις καλύτερα τί θέλεις και τί σου χρειάζεται.

Ο αέρας λυσσομανά ήδη.
Αυτή την περίοδο της ζωής μου ανατρέφω παιδιά οπότε οι εξορμήσεις μου είναι από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Τι να πω και εγω που ειμαι ολομοναχος με δυο μωρα; Τα πεθερικα μετα τις 3 βδομαδες εξοχη για Πασχα εφυγαν για διακοπες μικρης διαρκειας 4-5 μηνων! :flipout:

Ερωτηση, τι διαφορα εχουν οι Samsung NX210 με την NX1000 εκτος απο τον φακο για να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα χρηματων; Εγω το μονο που ειδα ειναι οτι η 1000 εχει καλυτερη οθονη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Δες και την Olympus XZ-2.

Εγω την βλεπω η τσεπη μου δεν την βλεπει :BDGBGDB55:

Κάποιος για το post #1959 ?
Ευχαριστώ!