ΧΑΧΑ καλο.λοιπον canon g12 η dslr?? και αν ναι ποια??κτ οικονομικο βεβαια
εχω μια sony dsc-t70.θελω μια αδιαβροχη θηκη για το πολυ 15Μ ξερετε που μπορω να βρω??εψαξα στ ewa-marine αλλα τπτ.
Γειά σας,
θα ήθελα την βοήθειά σας για την αγορά μιας Comact.
Λοιπόν ....
γενικής χρήσης, εύκολη στη μεταφορά, μ' ενδιαφέρει το οπτικό zoom πάνω από 8Χ και ευρυγώνιος, επίσης τo HD movie (>= 720p) και μαζί μ' όλα αυτά όσο ποιό καλή ποιότητα φωτογραφίας γίνεται (χαμηλές παραμορφώσεις, χρώμα κλπ). Budget maximum ta 230E.
Κινούμαι ανάμεσα στις Nikon S8100 (229E), Olympus VR-330 (159E), Panasonic ZX3 (183E), Panasonic (DSC-FS37 ή FS33 στα 218 και 169E) kai Canon SX210IS (230E).
H Nikon φαίνεται να κερδίζει έδαφος κυρίως λόγω HD movie στα 1080p και ήχο stereo, αλλά σε review δεν παίρνει καλή βαθμολογία και είναι η αιτία που με φρενάρει. Επίσης καλή επιλογή φαίνεται και η Olympus με zoom X12.5 και 3D (αν και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει) αλλά κι εκεί παρατήρησα σε διάφορα review (όχι για την συγκεκριμένη, δεν υπάρχει κάτι ακόμη) γενικότερα για τις compact Olympus, ότι στον τομέα ποιότητα photo δεν βαθμολογούνται καλά. Βέβαια τα reviews αυτά με προβληματίζουν λίγο γιατί εγώ ξέρω ότι πχ οι Olympus και Nikon είναι κορυφαίες μάρκες στον χώρο. Πόσο "χάλια¨μπορεί να είναι; Τέλος πάντων.
Θα ήθελα και δικές σας γνώμες. Δεκτές και άλλες προτάσεις. Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από το παραπάνω budget. Όπως πχ φαίνεται εκπληκτική η καινούργια Canon SX220 HS αλλά αρχίζει από τα 280Ε. Η Αγορά γίνεται λόγω της 3 μηνών κόρης μου, αλλιώς οι εποχές δεν επιτρέπουν και πολλά, πολλά ....
Ευχαριστώ
Μετά κια από υπόδειξη του μέλους ΒΛΑΣΙΔΗΣ είδα κι εγώ την SONY HXV5 κάπου στα 230Ε που είναι και το Budget μου, οι άλλες σίγουρα είναι καλές αλλά ξεφεύγουν και δεν θέλω να πάω σε μεταχειρισμένη. Είδα και κάτι samples Video HD που μου φάνηκαν πολύ καλά για φωτογραφική μηχανή. Επίσης είδα και μια καινούργια, μάλλον, την WX9 κοντά στα 225Ε με μικρότερο zoom Χ5, 16.2 Mp, και 3D. Ποιά η γνώμη σας ; Το μόνο που με προβληματίζει με τις SONY είναι η κακή εμπειρία μου με το Service σε άλλες συσκευές.
Πάντως στο σημείο αυτό να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.