Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
Δύσκολη ερώτηση, θα σου πρότεινα να δεις τα 2 νήματα που αφορούν τις μηχανές αυτές. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι οι Nex υπερέχουν στη φωτογράφιση με χαμηλό φωτισμό, λόγω καλύτερης συμπεριφοράς σε υψηλή ευαισθησία (από iso 800/1600 και πάνω). Οι m4/3 όμως είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένες σαν σύστημα, με περισσότερη ποικιλία σε σώματα, φακούς, και αξεσουάρ.
Δεν νομίζω ότι θα μετανοιώσεις, ότι κι αν αποφασίσεις - προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μικρό μου σύστημα 4/3+m4/3...
μετα απο αρκετο ψαξιμο και με την ευκαιρια της επιστροφης στην ελλαδα φαινεται να καταληγω αναμεσα στην Olympus Pen και την Sony Nex.
θα ηθελα να με βοηθησει καποιος, εαν ξερει στα εξης?
1) εαν αξιζει η διαφορα τιμης (η Nex μου φανηκα ακριβοτερη)
2) εαν αξιζουν τη διαφορα τιμης τα νεοτερα μοντελα (π.χ Nex3,Nex5)
3)εαν μπορει να μου προτεινει καποιο μαγαζι που θα μπορουσα να δω αρκετα μοντελα μηχανων, εαν ειναι δυνατον με μπαταρια, γιατι στα περισσοτερα οι μηχανες ειναι κλειστες και δεν μπορεις να τις σκαλισεις και με εξυπηρετικο προσωπικο. για το τελευταιο για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ας μου στειλετε p.m
ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα
Δύσκολη ερώτηση, θα σου πρότεινα να δεις τα 2 νήματα που αφορούν τις μηχανές αυτές. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι οι Nex υπερέχουν στη φωτογράφιση με χαμηλό φωτισμό, λόγω καλύτερης συμπεριφοράς σε υψηλή ευαισθησία (από iso 800/1600 και πάνω). Οι m4/3 όμως είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένες σαν σύστημα, με περισσότερη ποικιλία σε σώματα, φακούς, και αξεσουάρ.
Δεν νομίζω ότι θα μετανοιώσεις, ότι κι αν αποφασίσεις - προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μικρό μου σύστημα 4/3+m4/3...