Καλησπερα σας. Θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου τη γνωμη σας για αγορα φωτογραφικης μηχανης. Απο το 2005 εχω την μια και μοναδικη ψηφιακη φωτο μηχανη την Canon Powershot A520. Εχετε να προτεινετε κατι καλο. Τι θελω θα μου πειτε. Λοιπον αν ειναι δυνατον να μπαινει στο τσεπακι που λεμε, να ειναι μικρη σαν ενα πακετο τσιγαρα, να βγαζει ΚΑΛΕΣ φωτογραφιες, να εχει φωτεινο φακο, να εχει ολα τα καλα και ολες τις συνδεσεις, να τραβαει βιντεο ΚΑΛΟ σε SD καρτα, εχω mini DV βιντεοκαμερα Sony, και λεω αν γινεται να τραβαω απο φωτογραφικη μηχανη οποτε χρειαστει βιντεο, τελος να εχει λιγο απ' ολα. Ποσα διαθετω? 200 εως 240 ευρω. Δεν θα κολλησω στις διαστασεις πακετου τσιγαρων οπως προειπα διαβαζοντας πιο πανω για τη Samsoung των 140 περιπου ευρω μου αρεσε μπορω να πω αρκετα. Επισης βασικο που ξεχασα να αναφερω ειναι και το να εχει zoom αρκετο απο 10Χ και πανω. Δεν ξερω μπορει τη δουλεια μου να την κανω και με 100 η 140 ευρω μπορει λεω. Παντα ομως ηθελα και ποτε δεν ειχα μια μηχανη με ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Zoom, ετσι να τραβας σαν να ησουν εκει ΚΟΝΤΑ. Αυτα, συγνωμη για την πολυλογια και ευχαριστω για τον χρονο σας και το AVCLUB.GR με ολα τα μελη κλπ που βοηθουν τον κοσμο να αποφασιζει. Καλο μηνα απο αυριο σε ολους!