Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Καλησπέρα,

είμαι κι εγώ στη φάση της αναζήτησης για μια φωτογραφική compact έως 70 ευρώ και περισσότερο κλίνω προς την Samsung ES95.

Καμία κριτική για την συγκεκριμένη? Άλλες επιλογές με τα ίδια χρήματα, με απαραίτητη την επαναφορτιζόμενη μπαταρία?

Ανάλογα τη χρήση. Προσωπικά θα έπαιρνα D600.

Και για όσους ενδιαφέρεστε για νέα μηχανή, μην απαξιωνετε παλιά μεταχειρισμενα μοντέλα.. Στα 350 περίπου μπορείτε να βρείτε μια D90/D300, τις οποίες προσωπικά σαφώς προτιμώ από μια D3200 πχ.. Και επειδή μηχανή δεν είχα, παραπάνω λεφτά δεν είχα, ανάμεσα σε D3200 και D300 μπορείτε να μαντέψετε τι διάλεξα; :p

Εχασα την τσάντα. Έχω χάσει τα πάντα..

Και τώρα θα σας κουφάνω...
Nikon D600 ή D3 ;
Και οι δύο μεταχειρισμενες στα 1200 ...
Οεο ;;;;;;

Το ερωτημα απαντηθηκε σημερα το μεσημερι στον Σταυρινακη...

11606331705_a22f6a0fc0_c.jpg

D600 καινουργια...

Καλα βρε... απο χθες και ακομα ουτε ενα δειγμα...? Ακομα το μανιουαλ διαβαζεις...?? :flipout::flipout:

Καλοριζικηηηηηηηηηηη...:BDGBGDB55:

Μεσημέρι 2 μμ την πήρα βρε... Δούλευα μέχρι τις 6 το απόγευμα. Ένα πιάτο φαϊ κι ένα ποτό το βράδυ, πέρασε η μέρα Ηλία μου...
Από φακούς θα βολευτω προς το παρόν με τον 35-70 2.8 AFD & τον 70-300 4.5-5.6 AFS VR που έχω, μαζί με τον Tokina 12-24 f4 ( σε crop mode) που δεν έχω πουλήσει ακόμα Σπύρο μου.
Παναγιώτη μου, πολύ θα ήθελα κι ένα τέτοιο που λες, αλλά τα 1500 που έδωσα για την μηχανή, θα τα ξεχρεωσω ποιος ξέρει πότε... Δεν είναι καιρός για τόσο μεγάλα ανοίγματα.
Την D7000 την έδωσα 500 , και τα υπόλοιπα τα έβαλα μετρητά.
Το 2014 ξεκινάει με πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικά.
Ναστε καλά και αύριο αν είναι καλός ο καιρός θα βγω παγανια για ... κυνήγι !!
Θα σας κρατώ ενημερους...

Last edited by a moderator:

Ωραίο αυτό το swype στο κινητό , αλλά έχει ένα κουσουρι να πετάει κάτι β στο ξεκαρφωτο... Αν δεν προσεξεις γίνεσαι ρεζίλι όπως εγώ καλή ώρα , και δεν μπορώ να κάνω και edit το μήνυμα...

Να σου πω την αλήθεια Αλέξη μου, προς στιγμή με είχατε βάλει όλοι σας σε διλήμματα ανάμεσα σε Α7, EM1, και την D610... Τελικά ο Άι Βασίλης, λόγω κρίσης μου έφερε την πιο οικονομική συνολικά λύση, για να μην ανοιχτω και σε έξοδα για φακούς η ανταπτορες...

Η μεγάλη βλακεία μου ήταν που έδωσα τον 50 1.8 AFD για 90 πριν από 3 μήνες για να συμπληρωσω το ποσό για την NEX3N, λες και θα με εσωναν... Τώρα τον αποζητω αλλά πρέπει να χωσω το χέρι ξανά στην τσέπη για να τον ξαναπαρω...

Re: NIKON COOLPIX S5200.....Αξίζει????

Καλημέρα και χρόνια πολλά πλέον.
Από ότι βλέπεις μάλλον κανείς δεν την έχει η έχει δουλέψει η ακούσει γι αυτήν.
Μάλλον άλλη μια compact είναι κι αυτή.

Re: NIKON COOLPIX S5200.....Αξίζει????

καλημέρα
επειδή δεν ξέρω και πολλα από φωτογραφικές μηχανές, έχεις να προτείνεις κάποια καλή compact γύρο στα 100 με 120 ευρω??
ευχαριστώ