Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας για αγορά φωτογραφικής μηχανής απο 250 έως 300 ευρώ. Θα την χρησιμοποιώ ερασιτεχνικά για εκδρομές και για φωτογραφίες των παιδιών μου. Θα ήθελα να βγάζει σχετικά καλές φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους αλλά και βραδυνές. Από την μικρή έρευνα που έκανα είμαι μεταξύ της sony nex 3n και της sony alpha 3000 ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο σ αυτήν την τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας για αγορά φωτογραφικής μηχανής απο 250 έως 300 ευρώ ...
Καλησπερα στο φορουμ. Ειμαι και εγω σε φαση αγορας μηχανης για να εχω ποιοτικοτερη φωτογραφια απο οτι μπορει να μου προσφερει το κινητο μου. Να σημειωσω οτι ειμαι τελειως ασχετος αλλα εχω βγαλει τα ματια μου να διαβασω reviews κ forum τις τελευταιες μερες. Ως αρχαριος ημουν ετοιμος να παρω καποια travel zoom ομως γρηγορα διαπιστωσα οτι οι travel zoom εχω ποιοτητα φωτογραφιας εφαμιλλη συχρονου camera smartphone απλα με το πλεονεκτημα του μεγαλου ζουμ(διορθωστε με αν κανω λαθος
Μετα στραφηκα αλλου και εχω καταληξει αναμεσα στην Olympus ZX-2 και την Sony Nex 3N. Απο οτι εχω καταλαβει μετα το τοσο διαβασμα η Olympus, αν κ compact δεν χωραει σε τσεπη, οποτε απο θεμα φορητοτητας βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με την Sony. Απο θεμα ποιοτητας φωτογραφιας η Olympus αν κ εχει μικρο αισθητηρα μπορει κ εχει ποιοτικες φωτο λογω εξαιρετικου φακου. Απο την αλλη η Sony αν κ εχει πολυ μεγαλυτερο αισθητηρα, εχει ιδια ποιοτητα φωτογραφιας λογω κιτ φακου, με την δυνατοτητα ομως αυτο να αλλαξει αρδην μελλοντικα με την αγορα καλυτερων φακων. Εχω καταλαβει σωστα;
Επισης στο θεμα βιντεο εχουν διαφορες ή εκει ειναι πανω κατω ιδιες (μιλαμε παντα με τον κιτ φακο για Sony);
Κατι πηρε το ματι μου οτι η Sony ειναι αργη στην εστιαση οποτε αυτο δεν παιζει αρνητικο ρολο για την ληψη βιντεο;
Τελος, αν εχω καταλαβει σωστα, το μεγεθος του αισθητηρα κ η ποιοτητα/φωτεινοτητα του φακου παιζει μεγαλο ρολο σε καταστασεις χαμηλου φωτισμου οπου ανεβαινουν τα iso. Σε καταστασεις ημερας με λιακαδα ή ακομη και συννεφια, εκει εχουμε διαφορες ή ειναι αμελητεες;
Μιλαμε παντα για ματι ερασιτεχνη κ οχι επαγγελματια.
Ευχαριστω πολυ
Ενταξει σπανια εχω βγαλει macro αλλα καλο ειναι να υπαρχει. Αρα εκει εχουμε μια μεγαλη διαφορα.
Για να βγαλεις macro σε mirroless τι φακος χρειαζεται;
Επισης αν θελεις πες μου κ για το video; Οταν τραβας ακουγεται θορυβος απο το ζουμ;
Θορυβος στο zoom ναι ακουγεται. Ελαχιστος μεν αλλα ακουγεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.