Παίδες τα φώτα σας. Είμαι μεταξύ της Ε-Μ1 και της Ε-Μ10. Τα οικονομικά μου είναι περιορισμένα, οπότε η πρώτη θα είναι μετεχειρισμένη και η δεύτερη καινούργια.
Τι θυσιάζω αν πάρω την Μ10;
Βοήθεια!
Ειμαι στο ψαξιμο για αγορα σοβαρης μηχανης. Μεχρι τωρα εχω καταληξει στην sony a6000. Θεωρω οτι σαν πακετο δεν παιζεται απο καμια μηχανη.
αν νομιζεις κάτι τέτοιο, τότε γιατί ρωτάς εμάς; Για να επιβεβαιώσουμε την άποψή σου; Για να μειώσουμε την ανασφάλειά σου; Και με ποιό φακό θα κάνεεις street? Με τον 16-50; Υπάρχει κάποιος σοβαρός φακός στο σύστημα αυτό που ταιριάζει σε αυτό που ξέρουμε ως street; Ποιός είναι αυτός;
Από την άλλη η fuji έχει ακριβώς αυτά που χρειάζεται για street. Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Είναι ειδική μηχανή
Sony A6000
Για αθλητισμό, πορτραίτο, ρεπορτάζ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Τα νικονάκια, κανονακια τα πατά χάμω
Ειμαι στο ψαξιμο για αγορα σοβαρης μηχανης. Μεχρι τωρα εχω καταληξει στην sony a6000. Θεωρω οτι σαν πακετο δεν παιζεται απο καμια μηχανη.
Η fuji ομως γενικα σαν φιλοσοφια εταιρειας μου αρεσει παρα πολυ. Και ειδικα η x100s/t και ας ειναι αλλης κατηγοριας απο την a6000. Την μη υπαρξη tilt screen, το πιο αργο focus και την τιμη μπορω να τα παραβλεψω, ομως με χαλαει πολυ ο fixed φακος. Σκοπευω να ασχοληθω πιο πολυ με street ληψεις χωρις να σημαινει οτι θα κανω μονο αυτο.
Εχω δει και την LX100 αλλα δεν θελω 4/3 και σωμα χωρις εσωτερικο flash διοτι παει περιπατο η οποια φορητοτητα.
Η γνωμη σας ποια ειναι? Θα ξαναπω οτι την fuji την βλεπω και...λιωνω
Η fuji ομως γενικα σαν φιλοσοφια εταιρειας μου αρεσει παρα πολυ. Και ειδικα η x100s/t και ας ειναι αλλης κατηγοριας απο την a6000. Την μη υπαρξη tilt screen, το πιο αργο focus και την τιμη μπορω να τα παραβλεψω, ομως με χαλαει πολυ ο fixed φακος. Σκοπευω να ασχοληθω πιο πολυ με street ληψεις χωρις να σημαινει οτι θα κανω μονο αυτο.
Εχω δει και την LX100 αλλα δεν θελω 4/3 και σωμα χωρις εσωτερικο flash διοτι παει περιπατο η οποια φορητοτητα.
Η γνωμη σας ποια ειναι? Θα ξαναπω οτι την fuji την βλεπω και...λιωνω
O 50mm 260 και ο 35mm 400 . Θεωρεις δηλαδη αυτες τις τιμες εξωφρενικες και παραλογες σε σχεση με αυτα που δινουν οι αλλοι στα mirrorless συστηματα τους; Τουλαχιστον μπορω να βαλω και τους αναλογους sigma, αν δεν με απασχολουσε το f, με 190 εκαστος. Μην εχουμε στο μυαλο μας τους φακους για Dslr. Εκει αγοραζω τον canon 50mm 1.8 και 50 μεταχειρισμενο. Ριξε μια ματια σε fuji και panasonic τιμες.Θα βγαλει ωσονουπω αναβαθμισμενο σωμα οποτε και θα εχει αλλο νοημα η συλλογη φακων για το συστημα. Η σονυ ειναι προφανες οτι εχει αλλη προσεγγιση και απευθυνεται σε αλλο φασμα χρηστων.
Οι 35ρηδες και 50ρηδες της σονυ, γνωριζεις μηπως ποσο κοστιζουν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.