Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
Μεταχειρισμενα μονο απο μαγαζι, η απο ατομο απο εδω μεσα που να εχει ακομα εγγυηση η μηχανη....
Βασικα εχω καταληξει σε τρεις μηχανες: 1)Sony RX10 III, αλλα βρε απιδι μου, ειμαι 2μετρα, πως θα...φενομαι με αυτην την μικρουλα? αχχαχα!!
2) Sony RX10, μου φενεται λιγο...κουμουτσα..? και 3) Panasonic FZ1000 και αυτη λιγο κουμουτσα....
Σιγουρα, μια mirroless, σε αυτα τα χρηματα, θα ηταν καλη λυση...ποιο καλη ποιοτητα φωτογραφιας, καλυτερες βραδυνες ληψεις , ΑΛΛΑ...καταρχην, ειμαι αχαριος προς mirroless/Dslr...μετά θα μπω, σε αλλα <λουκια> να προσπαθβ να παρω καλυτερους φακους, σκονη στον αισθητηρα των μηχανων,και καθαρισμα, αμετρητες λειτουργιες, και αναρωτιεμαι...ποσοι αραγε ξερουν αριστα την μηχανη τους? γι'αυτο κλεινω ως compact/bridge/fixed lense( εστω και χωρις zoom, αλλα με καλη ποιοτητα φωτο) εστω και σε μεταχειρισμενη, αλλα με τις προηποθεσεις που ανεφερα παραπανω. Μια καλη σε μεγεθος αλλα απο οτι διαβασα απαραδεκτη σε ποιοτητα jpag ηταν η panasonic LX100...κριμα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Α, ξεχασα να πω, ειμαι απο Καβαλα, αρα θελω προσβαση σε καταστηματα με φωτογραφικα ειδη, μεχρι θεσσ/κη...
Εχω δει στο site του mediamarkt, την sony RX100 III στα 735 ευρω+μια καρτα 32 gb δωρο μεχρι 24 ατοκες...καλη τιμη...ισως πεσει κι'αλλο αφου βγηκε η RX100 IV..