Είναι σαφώς καλύτερη, απλά δεν είναι κόμπακτ
Ναι, κι εγώ έχω διαβάσει καλά σχόλια (πλην της μπαταρίας που μάλλον είναι αρκετά μικρή). Ελπίζω να μην με χαλάσει το βάρος/μέγεθός της.
Για κάποιον νέο στη φωτογραφία (με βασικές ομως γνώσεις),, με καθαρά φωτογραφικά κριτήρια, ποια από τις rx100iii, a6000, gx80 προτείνετε; Μιλάμε μόνο για κιτ φακούς. Γενική χρήση, οικογενειακά στιγμιότυπα κυρίως
Καλημερα καλοι μου ανθρωποι!!!
Μια (ακομα) βοηθεια στον πονεμενο και αδαη.
Κατοπιν δικη σας συστασης, αγορασα πριν 3 χρονια στην κορη μου μια Nikon B 3200, δωρο για την εισαγωγη της στο πανεπιστημιο.
Ειχε καϋμο να εχει τετοια μηχανη και ενεδωσα!!!
Σημερα που μας εφερε καλα νεα μου εριξε το παραμυθι (μαλαγανα μεγαλη ,ως οφειλε σαν γυναικα!!).
Κανα φακο της προκοπης θα μου παρεις ή να αρχισω τις βολτες???
Και δω μπαινετε εσεις, με τις αστειρευτες γνωσεις σας,στο παιχνιδι (γιατι εγω μονο να ανοιγω την θηκη της μηχανης ξερω).
Τι αγοραζουμε τωρα οικονομικα??
Μου ζητησε ενα φακο Nikon 55/200.
Ειναι λογικο ή θα παει στραφι (το παιζει φωτογραφος αλλα νομιζω οτι ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν)
Υπαρχει κατι εναλλακτικο που να μου προτεινετε??
Και τελος αυτο που θα μου προτεινετε ,μπορειτε να μου πειτε απο που θα το αγορασω??
Χιλιες ευχαριστιες προκαταβολικες!:firstprize:
να της τον πάρεις και να πεις κι ευχαριστώ. Πρόκειται για τον απολύτως φθηνότερο τηλεφακό. Το παιδί σκέφτεται τα οικονομικά του μπαμπά της πάρα πολύ και το εννοώ. Για καταστήματα δες ... https://www.skroutz.gr/s/2128490/Nikon-AF-S-DX-Zoom-Nikkor-55-200mm-f-4-5-6G-ED-VR.html ..
https://www.skroutz.gr/s/6913680/Nikon-AF-S-DX-Nikkor-55-200mm-f-4-5-6G-ED
Αυτός είναι καλύτερος ή τζάμπα τα παραπάνω λεφτά???
Ενα απο τους δυο θα της πάρω οπότε σας ακούω με......κατάνυξη!!!!!
Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση - κι εγώ εκεί είχα καταλήξει, αλλά τελικά βρήκα στα 240 μια μεταχειρισμένη Panasonic GF7. Την περιμένω σήμερα/αύριο. Θα δούμε.
Νομίζω είναι συγκρίσιμη με την RX100mk3 σε ποιότητα (?)
Τελικά την πήρες τη μηχανή; Αν ναι, πώς σου φαίνεται; Πώς είναι οι πρώτες εντυπώσεις;
Ναι, πήρα την GF7 και εξεπλάγην με το μέγεθός της - την περίμενα πιο μεγάλη. Ευχάριστη έκπληξη.
Δεν είχα χρόνο πολύ να την δουλέψω, αλλά μέχρι τώρα, μου αρέσει. Ακόμα την ψάχνω - έιχει τόσες πολλές ρυθμίσεις..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.