ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Re: Προτάσεις αγοράς νέας ή αναβάθμισης παλιάς φωτογραφικής μηχανής-Διαβάστε το 1ο Po
Μτχ Nikon d610
Μτχ Nikon d610
Σας ευχαριστω και τους δυο σας τουμορο μορνιγκ εχει καφε και μελετη.
περιμενε αυριο τις ανακοινωσεις της sony...
https://www.sonyalpharumors.com/its...TMVD7_zGRwy3V0FdwKKmdQ-Bytih98fic4JExArhxeu8M
Καλησπέρα..Ενδιαφέρομαι για αναβαθμιση φωτογραφικής.. Έχω μια Α7 ΙΙΙ με τον tamron 28-75 και μια α6000 με τον 30 sigma 1,4. Θέλω να δ´σω την α6000 με τον 30 αρη αρχικα και τωρα σκεφτομαι ν' αγοράσω κάποια σειρα a με καλύτερο focus και ευαισθησία (ίσως 6500?) και έναν zoom ευρυγώνιο σαν 2ο σώμα. Τα θέλω αποκλειστικά για φωτογραφία και κυρίως σε μυστήρια..
Οποιαδ'ηποτε άλλη λύση ευπροσδεκτη..
Ευχαριστώ
είχα το ίδιο setup σε ff με a6500 + sigma 16mm f/1.4, ήταν καλό δίδυμο λόγω 1.4 και 24mm equiv
ευρυγώνιο ζουμ σε crop native μόνο ο 10-18mm (15-27mm equiv) ο οποίος είναι μέτριος-καλούτσικος-καλός, ανάλογα ποιον θα ρωτήσεις, προσωπικά όταν τον είχα έμεινα αρκετά ευχαριστημένος αλλά δεν έχει ουδεμία σχέση σε οξύτητα του tamron που έχεις τώρα
προσωπικά θα περίμενα να δω τι θα ανακοινωθεί αύριο όπως σου πρότεινε και ο Γιάννης, αν και μεταξύ μας δύσκολα θα ξαναγύριζα στις apsc, κυρίως λόγω φακών
εγώ μάλλον θα έπαιρνα τον καινούργιο tamron 17-28 που κουμπώνει τέλεια στο setup που έχεις και με ό,τι περίσσευε την καλύτερη a7 που θα μπορούσα να πάρω
εναλλακτικά και αν θες κάτι το πολύ ιδιαίτερο και δε σε πειράζει η χειροκίνητη εστίαστη τον laowa 10-18mm
α και φυσικά ο 12-24 sony αν και εκεί οι τιμές αρχίζουν και τσούζουν...
εξαρταται αν σ ενδιαφερει το βιντεο.... αν πχ δωσουν 4k 60p 10 bit...εγω μθαα πηγαινα σ αυτην.
Φωτογραφικα φυσικα, μια a7 III - A7rr II-III θα υπερεχει βεβαια.
Σας ευχαριστώ παιδιά..Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα mp οποτε μάλλοον απορρίπτω τις R. H αγορά απο grey θα γίνει πάλι, αλλα οικονομικά δεν μπορώ να πάω στην Α7 ΙΙΙ..
Κοίτα μτχ. ή grey α7 ΙΙ, αν δεν βγαίνεις στα χρήματα αναγκαστικά πας σε crop
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.