Vasilis 92
Established Member
- 20 June 2020
- 251
Καλημέρα. Αναλόγως δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν;; Συνήθως θέλω να τραβάω βίντεο τόν εαυτό μου και γενικά οικογένειακες στιγμές μέσα στο σπίτι σε μέτριο προς χαμηλό φωτισμό από της λάμπες πάνω στο ταβάνι και επίσης να κάνω βίντεο unboxing αυτά που αγοράζω δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να βοηθήσωτι ειδους βιντεο?
Καλημέρα. Sony ZV-E10 η a6400 για βίντεο;;
Καλημέρα. Αναλόγως δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν;; Συνήθως θέλω να τραβάω βίντεο τόν εαυτό μου και γενικά οικογένειακες στιγμές μέσα στο σπίτι σε μέτριο προς χαμηλό φωτισμό από της λάμπες πάνω στο ταβάνι και επίσης να κάνω βίντεο unboxing αυτά που αγοράζω δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να βοηθήσω
Στείλε link του TamronDG DN θα παρεις ειναι η νεωτερης γενιας φακοι σχεδιασμενοι για mirrorless.
Αλλιως Tamron G2 (εγω αυτον θα επαιρνα )
Σταθερο θελω f/1.4 απο 24 εως 35mm ισως σε μπερδεψα με το 24 εως 35 και πιστεψες οτι ψαχνω για zoom
Ναι τους ειδα τους f2 πραγματι πολυ ποιο μικροι και 200 ευρω κατω. Δεν ξερω αν αξιζει να παω σε κατι μεταχειρισμενο σε f1.8Ναι ετσι καταλαβα.
σταθερους κοιτα εδω αλλα ειναι ακριβοι και βαριοι φακοι αν θες f1,4
Στο f2 υπαρχουν πιο μικροι και μαζεμενοι φακοι.
A7C γιατι δεν τα παω καλα με τα φλας αν και εχω ενα Codox TT685Γιατι θες primes και μαλιστα τοσο φωτεινους ? Για τι χρηση τους θες ?
ποια καμερα ?
Για 1.4 κοιταω ποιο πολυ απλα ριχνω και ματιες στους 1.8 και λογω οτι ειναι ποιο φθηνοι και λογω οτι ειναι μικροτεροι.Παρε ενα ζουμ και ασε τους primes. Δεν εχεις λογο να κοιτας primes αφου δεν θα πας σε f1,4 λογω ογκου και κυριως επειδη η διαφορα απο το f2 στο f2,8 ειναι μικρη για να μην εχεις ζουμ φακο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.