Στο ebay θα βρεις πολλά. Απο αφτερμαρκετ μέχρι και μεταχειρισμένα γνήσια ή και καινούρια.καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω που θα μπορουσα να βρω καπακι μπροστινο για εναν φακο lumix 14-140mm Φ58?
ευχαριστω πολυΣτο ebay θα βρεις πολλά. Απο αφτερμαρκετ μέχρι και μεταχειρισμένα γνήσια ή και καινούρια.
Μια τυχαία καταχώριση πχ
![]()
New 58mm 14-140mm H-FS14140 Lens Cap Lid For Panasonic GX85H GX9H G85H G80H | eBay
(3)CompatibleFor Panasonic GX85H GX9H G80H G85H 14-140mm.www.ebay.com
Μπορείς όμως να ρωτήσεις και σε μαγαζιά Αθηνας τηλεφωνικά (δεν τα βγάζουν συνήθως στα site τους αυτά). Σίγουρα κάτι θα έχουν
Δεν με πειραζει αν δεν γραφει και lumixΑν θες να γραφει Lumix στο Αμαζον. Εδω η αντιπροσωπια ειναι τα ζωα μου αργα.
4k 50fps 8bit mp4 με την gh5s στο σταθερο πλανο και 10bit mov με την g9iiTι αρχεια τραβας με αυτες τις καμερες ?
και στην κεντρικη καμερα τραβας 4k50fps ?
Θα μπλέξω φοβάμαι γιατί θα θέλει άλλες μπαταρίες, και δεν ξέρω πόσο εύκολα θα την φέρω σε παρόμοιες ρυθμίσεις με τις panasonic. Επίσης σε κόστος είναι πάνω από 600 νομίζω. Συν ότι το auto focus δεν είναι καλό από οτι έχω διαβάσει.τωρα το να μπλεκεις διαφορετικων ειδων αρχεια στο μονταζ δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εγω νομιζω οτι για την καμερα του γενικου θα επαιρνα μια bmpcc4k ανετα.....και θα κρατουσα τις δυο για πλαινες....
Η g9ii αυτή τη στιγμή είναι η οικονομικοτερη με pdaf, η υπερθέρμανση είναι μόνο το καλοκαίρι σε κλειστά κλαμπ και το έχω λύσει με τον ανεμιστήρα. Ποια panasonic έχεις κατά νου για 4κ/60 10bit?Αν θες να μεινεις στο οικοσύστημα Πανασονικ, πάρε μια που τραβα 4κ/60 σε 10μπιτο και την gh5s βαλτη σε 4κ/30 10μπιτο.
Δευτερη g9ΙΙ γιατι θέλεις αφου σου υπερθερμένεται;
Ok thanksΔε θυμάμαι ποια τραβάει τι σε κάθε φορματ … GH5 II ισως ; Θέλει να τις βάλεις δίπλα να το ψάξεις.
Αυτό είναι το μπέρδεμα μέ τις ακαθρέφτες.
Αλλάζουν τη ποιότητα εγγραφής ανάλογα το φορματ.
Ενώ με μία Blackmagic ξέρεις οτι τραβάει το ίδιο σε όλες τις αναλύσεις και framerate.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.