Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Σας ευχαριστώ όλους!!

@Μιχάλης: Όχι η αλήθεια είναι οτι το Civic δεν το δοκίμασα

@Τασος: Το πήρα σε avalon, ειναι εκείνο το γαλαζωπό που έχουν χρησιμοποιήσει και στις διαφημίσεις του, μαλλον όχι τυχαία, του πάει πολύ.

Σίμο το Auris δε μου άρεσε καθόλου , ούτε έξω ούτε μέσα .
Το C30 πραγματικά μου αρέσει πολύ είναι το λιγότερο πρακτικό απο όλα.
Και δε μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πόρτ μπαγκάζ του.

Το focus συνδιάζει όλα όσα χρειάζομαι , τα περισσότερα απο όσα θα ήθελα και σε τιμή φυσιολογική.

Μαέστρο , καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο , να είσαι καλά και να τα χαρείς !
Τι χρώμα το πήρες ;

. Τάσο, καλοτάξιδο λοιπόν -bye-

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Δεν έχεις οδηγήσει honda civic 1.8 για αυτό το λες....:BDGBGDB55:

Πλάκα κάνω φίλε μου, σε πειράζω ! :a0210:

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, πολλά, ακούραστα κ φυσικά απροβλημάτιστα χλμ σου εύχομαι ! -bye-

Εχω πάρει στην δουλειά το honda civic 1.8, απλά είναι διαστημικό, α, ξεχνάς να βάλεις βενζίνη.:operator:

Ευχαριστώ Σίμο.
Μαέστρο εμένα να πώ την αλήθεια μου άρεσαν 3 χρώματα πολύ, το απλό άσπρο ( Frozen White ) , το μάυρο το μεταλλικό ( δε θυμάμαι ονομασία ) και το γαλάζιο μεταλλικό το Vision. Ένα απο αυτά θα είναι η επιλογή κατα πάσα πιθανότητα , εκτός κι αν ο πατέρας διαλέξει άλλο.

Αν θες τη γνώμη μου μην πάρεις μαύρο αυτοκίνητο, όχι σ'αυτή τη χώρα. Πλέον το κλίμα μας κοντά 6 μήνες το χρόνο βρίσκεται σε αφρικάνικα επίπεδα, και πίστεψε με, η διαφορά άσπρου και μαύρου σε σχέση με την απορρόφηση της ζέστης του ήλιου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Στις διακοπές μου είχα νοικιάσει ένα λευκό Alto, το άφηνα μες στον ήλιο στην παραλία, και όταν έμπαινα μετά από 3 ώρες καταμεσήμερο μέσα, ήταν απλά δροσερό! Ήταν φοβερό!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πχ στο Dubai κυκλοφορούν μόνο λευκά αυτοκίνητα. Εγώ ο μόνος λόγος που δεν το πήρα σε λευκό είναι ότι δεν μου πήγαινε αισθητικά, αλλιώς θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Το γαλάζιο μεταλλικό κι εγώ το σκεφτόμουν ήταν η 2η επιλογή μου, του πάει πολύ.

Συμφωνώ απόλυτα....ποτέ μου δεν θα αγόραζα μαύρο αυτοκίνητο και ας μου αρέσει πολύ το χρώμα.....είναι αδύνατον να το κρατάς στοιχειώδης καθαρό, ενώ πάλι ούτε άσπρο δεν θα έπερνα γιατί αισθητικά μου είναι χάλια.Μάλλον θα πήγαινα προς το γαλάζιο μεταλλικό...

Λοιπόν παιδιά, το κλείσαμε τελικά το Focus 1.6 Ti-VCT Titanium XTRA . Κατάλευκο σαν νυφούλα !!! Το περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα !!! Ελπίζω να προλάβω να το κάνω καμιά βόλτα πρίν μπώ στο στρατό !!!
Και πάλι να ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες γνώμες και πληροφορίες που παρέθεσαν στην συζήτητηση !!!

Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Αν θες τη γνώμη μου μην πάρεις μαύρο αυτοκίνητο, όχι σ'αυτή τη χώρα. Πλέον το κλίμα μας κοντά 6 μήνες το χρόνο βρίσκεται σε αφρικάνικα επίπεδα, και πίστεψε με, η διαφορά άσπρου και μαύρου σε σχέση με την απορρόφηση της ζέστης του ήλιου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Στις διακοπές μου είχα νοικιάσει ένα λευκό Alto, το άφηνα μες στον ήλιο στην παραλία, και όταν έμπαινα μετά από 3 ώρες καταμεσήμερο μέσα, ήταν απλά δροσερό! Ήταν φοβερό!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πχ στο Dubai κυκλοφορούν μόνο λευκά αυτοκίνητα. Εγώ ο μόνος λόγος που δεν το πήρα σε λευκό είναι ότι δεν μου πήγαινε αισθητικά, αλλιώς θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Το γαλάζιο μεταλλικό κι εγώ το σκεφτόμουν ήταν η 2η επιλογή μου, του πάει πολύ.

εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο !

το μαυρο χρωμα στην Ελλαδα τα πεθαινει τα αυτοκηνιτα το καλοκαιρι ....

και φυσικα και το εσωτερικο εχει σχεδον διπλασια θερμοκρασια και το αιρ κοντισιον ζοριζετε να τα βγαλει περα .....

ΜΕΓΕΙΑ το ΑΜΑΞΙ και καλοταξιδο !

Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Λοιπόν παιδιά, το κλείσαμε τελικά το Focus 1.6 Ti-VCT Titanium XTRA . Κατάλευκο σαν νυφούλα !!! Το περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα !!! Ελπίζω να προλάβω να το κάνω καμιά βόλτα πρίν μπώ στο στρατό !!!
Και πάλι να ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες γνώμες και πληροφορίες που παρέθεσαν στην συζήτητηση !!!

Αντε λοιπόν...καλορίζικο και καλοτάξιδο.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου.

Άμα θες υπερβολική άνεση, τίποτα δεν ξεπερνά μια Citroen με υδροπνευματική ανάρτηση.

Συμφωνώ! Εγω εχω μια του... 1979(!) με υδροπνευματικη... Απίστευτα ταξιδια (ηρεμα βεβαια.. 110-130 στο κοντερ στις 4500 στροφες), σα να πας βαρκαδα σε μπουνατσα ενα πραγμα...