supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
Και δεν παιρνω το wadia 521 που ειναι ανωτερο ολων να τελειωνω ?
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Δεν ειναι ?
Εκει που τα ακουνε και οι αλλοι καπετανιε,τουλαχιστον ειναι ομορφο.Χρονια πολλα.Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη!
Που το άκουσες μαστροquader?..
Δεν ειναι ?
Εκει που τα ακουνε και οι αλλοι καπετανιε,τουλαχιστον ειναι ομορφο.Χρονια πολλα.
...
Αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που ανοίχτηκε αυτό το νήμα
ζητώντας προτάσεις για Dac..
Έλα μου ντε.
Είμαι και εγώ περίεργος.
:hmmmm2:
Δεν θελω να πεσω στην παγιδα παλι ,ειναι μερικοι στο site που εχουν μαγαζια και προσπαθουν να σου πουλισουν τι εχουν ,βγαζοντασς αχρηστα τα μηχανηματα που δεν αντιπροσωπευουν ,,,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!
Δεν θελω να πεσω στην παγιδα παλι ,ειναι μερικοι στο site που εχουν μαγαζια και προσπαθουν να σου πουλισουν τι εχουν ,βγαζοντασς αχρηστα τα μηχανηματα που δεν αντιπροσωπευουν ,,,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!
Μια ζωη θα πεφτεις στην παγιδα αν αγοραζεις απο γνωμες αλλων και οχι ακουγοντας πρωτα και προχωροντας συμφωνα με τα δικα σου γουστα και την δικη σου κριση.
Τελικα το θεμα ανοιχτηκε για επιβεβαιωση και μονο.
Χρονια πολλα!!
Τελικα το θεμα ανοιχτηκε για επιβεβαιωση και μονο
Φιλε μου εσυ τι λες για τo wadia 521 ?
Τελικα το θεμα ανοιχτηκε για επιβεβαιωση και μονο
Στο εντελώς φιλικό θα πω κάτι και ευχομαι να μην με περηξηγήσεις: από την στιγμή που είσαι σίγουρος ότι το weiss είναι το καλύτερο όλων, τι θες την επιβεβαίωση? Μήπως τελικά δεν είσαι σίγουρος?
Όπως και να'χει, αντε με το καλό η αγορά του και καλοάκουστο :ernaehrung004:
Για το wadia 521 ειπα οτι ειναι το καλύτερο όλων ,και οχι κατι αλλο ,
Η wadia ειναι μονοδρομος για οποιον ακουει πολλες ωρες μουσικη ,
Η wadia ειναι ετη φωτος καλυτερη απο ποιοτητα ηχου ,ποιοτητα κατασκευης ,το περνεις και το εχεις μια ζωη .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.