Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Απάντηση: Re: Προτάσεις για ένα αξιοπρεπές DAC

Αγαπητε καπετανιε,μια που το νημα εγινε ετσι και αλλιως μπαχαλο,θα ηθελα να πω μερικες σκεψεις μου.Σαφως,οποιος δεχεται να ειναι μελος πρεπει να διαβαζει τους ορους συμμετοχης,κατι που εγω δεν ειχα κανει,και αμφιβαλω αν το κανουν και οι αλλοι.Προσωπικα δεν συμφωνω με τους κανονες που εχετε θεσπισει,αν και αποτι ειδα ειναι ιδιοι με αλλα φορουμ,αλλα πρεπει να τους αποδεχθω.Γενικα,πιστευω οτι μερικες φορες δημιουργουνται παρεξηγησεις χωρις λογο,γιαυτο μια μεγαλυτερη ανοχη στα γραφομενα εκατερωθεν δεν θα εβλαπτε.Εκει νομιζω που πρεπει να μπει ενα τελος ειναι στις απαντησεις με τα χαζα smilies,νομιζω υποτιμουν την νοημοσυνη ολων μας και πραγματικα λερωνουν τα νηματα.Μερικες φορες μαλιστα το εκανα και εγω και ζητω συγνωμη Δεν ξερω κανεναν που να χρησιμοποιει μονο γκριματσες για να συνομιλει με την οικογενεια του και τους φιλους του ποσο μαλλον με αγνωστους.Επισης θα παρακαλουσα την διευθυνση να παιρνει αποστασεις απο αυτοκλητους υποστηρικτες της,που επιτιθενται σε αλλα μελη εν ειδη πρετωριανων,παρεχοντας κακιστη υπηρεσια.Eπειδη καπετανιε ξερω ποσο προσπαθεις να μην υπαρχουν εντασεις,ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις το καλυτερο.Οταν υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος και καλοπιστη κριτικη,τοτε μονο εχει εννοια ο διαλογος.Αρκετά!
Τα Χριστούγεννα πέρασαν και μαζί η χαλαρότητα και η ανοχή μας..
Προσπάθησες να γελοιοποιήσεις την ΔΟ, να μπαχαλοποιήσεις την κατηγορία,
δεν σεβάστηκες το χρόνο τον δικό μας και των μελών που μπήκαν να απαντήσουν στο ερώτημά σου,εκφράστηκες κατηγορηματικά για μέλη- αντιπροσώπους και έχεις το θράσος να χλευάζεις κιόλας..
10 μέρες για ξεκούραση και περισυλλογή..
Αγαπητε καπετανιε,μια που το νημα εγινε ετσι και αλλιως μπαχαλο,θα ηθελα να πω μερικες σκεψεις μου.Σαφως,οποιος δεχεται να ειναι μελος πρεπει να διαβαζει τους ορους συμμετοχης,κατι που εγω δεν ειχα κανει,και αμφιβαλω αν το κανουν και οι αλλοι.Προσωπικα δεν συμφωνω με τους κανονες που εχετε θεσπισει,αν και αποτι ειδα ειναι ιδιοι με αλλα φορουμ,αλλα πρεπει να τους αποδεχθω.
Γενικα,πιστευω οτι μερικες φορες δημιουργουνται παρεξηγησεις χωρις λογο,γιαυτο μια μεγαλυτερη ανοχη στα γραφομενα εκατερωθεν δεν θα εβλαπτε.
Εκει νομιζω που πρεπει να μπει ενα τελος ειναι στις απαντησεις με τα χαζα smilies,νομιζω υποτιμουν την νοημοσυνη ολων μας και πραγματικα λερωνουν τα νηματα.Μερικες φορες μαλιστα το εκανα και εγω και ζητω συγνωμη Δεν ξερω κανεναν που να χρησιμοποιει μονο γκριματσες για να συνομιλει με την οικογενεια του και τους φιλους του ποσο μαλλον με αγνωστους.
Επισης θα παρακαλουσα την διευθυνση να παιρνει αποστασεις απο αυτοκλητους υποστηρικτες της,που επιτιθενται σε αλλα μελη εν ειδη πρετωριανων,παρεχοντας κακιστη υπηρεσια.
Eπειδη καπετανιε ξερω ποσο προσπαθεις να μην υπαρχουν εντασεις,ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις το καλυτερο.Οταν υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος και καλοπιστη κριτικη,τοτε μονο εχει εννοια ο διαλογος.
Και ένας άλλος με Wadia έχει φάει Ban![]()
Και ένας άλλος με Wadia έχει φάει Ban![]()
Τελικα με πολυ πολυ περισυλλογη πηρα το DAC8 της Audio Research,
:a0210:
Τα προϊόντα της Audio-GD τα είδες καθόλου? Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (hand-made in China!!!), πολύ καλές κριτικές σε όλα τα reviews και τα fora χρηστών, γκάμα επιλογών για κάθε βαλάντιο. Σκέφτομαι σοβαρά (δλδ έχω σχεδόν παραγγείλει...) το Reference 5. :chinese:
Τα προϊόντα της Audio-GD τα είδες καθόλου? Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (hand-made in China!!!), πολύ καλές κριτικές σε όλα τα reviews και τα fora χρηστών, γκάμα επιλογών για κάθε βαλάντιο. Σκέφτομαι σοβαρά (δλδ έχω σχεδόν παραγγείλει...) το Reference 5. :chinese:
Το κοστος των 1000usd +μεταφορικα+τελωνειο,δεν νομιζω οτι το κανει τοσο ελκυστικο,αν σκεφθεις οτι αγοραζεις προδιαγραφες-δεν νομιζω να το ακουσες.Σ αυτο το κοστος μπορεις να διαλεξεις και αλλα dac ,που μπορεις να τα ακουσεις κιολας.
Δωσε μας πληροφοριες για το συγκεκριμενο.... (συγκριση με αλλα, κοστος και απο που το πηρες κλπ)
Να πούμε καλοάκουστο λοιπόν?
Αντε, με γειά και καλοάκουστο!
Προτίμησα το Reference 5, λόγω της χρήσης του εξαιρετικού chip PCM1704U-K (όσο ακόμα παράγεται), της ποιότητας κατασκευής (συναρμολογημένο στο χέρι) και φυσικά της δυνατότητας εσωτερικής αναβάθμισης (καλωδιώσεις κλπ.) και παραμετροποίησης των εισόδων, με βάση τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Για του λόγου το αληθές, οι 3 φωτογραφίες πιο κάτω αφορούν στο ίδιο μοντέλο (Ref. 5). Με λίγα λόγια, μπορείς να το παραγγείλεις προσαρμοσμένο στις δικές σου απαιτήσεις, στον ίδιο τον κατασκευαστή. Δεν παρέχουν πολλοί αυτή τη δυνατότητα out-of-the-factory.
Συμφωνώ πως δεν είναι φρόνιμο να αγοράζεις δίχως πρώτα να ακούς. Στο θέμα αυτό είμαι έτοιμος να πάρω ένα ρίσκο, που, ωστόσο, θεωρώ ότι είναι μάλλον μικρό. Στηρίζομαι στις ιδιαίτερα θετικές κριτικές του (συνήθως αυστηρού) 6Moons, του Ravenda's Blog, αλλά κυρίως στις μαρτυρίες όλων όσων το έχουν ήδη. Πιστεύω πως αυτό που ΟΛΟΙ αυτοί ακούν, έχει μεγάλες πιθανότητες τελικά να ικανοποιήσει και τα δικά μου αυτιά. Θα δείξει...
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.