Προτάσεις για ένα αξιοπρεπές DAC

Οπως και να εχει καλοακουστες οι επιλογες των φιλων και περιμενουμε με ενδιαφερον τις εντυπωσεις τους

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για ένα αξιοπρεπές DAC

Αγαπητέ spytsi, καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό σου αλλά για να μην μπλέκονται τα θέματα και για να κουβεντιάσουμε για τα dac της Audio-GD μπορείς να ανοίξεις ένα καινούριο tread..

Όταν κάποια στιγμή θα το έχω στα χέρια μου, πιθανότατα να το κάνω. Προς το παρόν, απλώς κατέθεσα μια ιδέα για μία αξιοπρεπή πρόταση DAC. Μπορεί βέβαια αυτή η πρόταση να μην αφορά (πλέον) τον φίλο etav2000 (στον οποίο εύχομαι το νέο του απόκτημα να χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές :a0210: και θα περιμένω τις εντυπώσεις του), ενδεχομένως όμως να ενδιαφέρει κάποιον άλλο αναγνώστη. Θέλω να ελπίζω πως κινήθηκα εντός των πλαισίων της γενικότητας του θέματος. :smile:

Όταν κάποια στιγμή θα το έχω στα χέρια μου, πιθανότατα να το κάνω. Προς το παρόν, απλώς κατέθεσα μια ιδέα για μία αξιοπρεπή πρόταση DAC. Μπορεί βέβαια αυτή η πρόταση να μην αφορά (πλέον) τον φίλο etav2000 (στον οποίο εύχομαι το νέο του απόκτημα να χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές :a0210: και θα περιμένω τις εντυπώσεις του), ενδεχομένως όμως να ενδιαφέρει κάποιον άλλο αναγνώστη. Θέλω να ελπίζω πως κινήθηκα εντός των πλαισίων της γενικότητας του θέματος. :smile:

Νο problem!
Περιμένουμε νεώτερα!

νομίζω σιγά σιγά θα χάσουμε την αίσθηση των λέξεων...
audio research dac8...
αξιοπρεπές ....

Φιλε μου σωστα τα λες σου βγαζω το καπελο ,

προσωπικά θα χρησιμοποιούσα ικανοποιητικό, αλλά ...και αξιοπρεπές ντέφι να γίνει...:firstprize: