Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Γιαννη, σε μαγαζι στη Βιεννη... ειχε δυο σχεδια ολα κι ολα...

Κριμα που δεν σε βολευει Νασο...

Κριμα που δεν σε βολευει Νασο...
Όντως κρίμα, γιατί είναι αρκετά καλή κατασκευή για τα λεφτά της, και με καλή εργονομία.
Για να δούμε και τη Retrospective (ενημερώθηκα το Σάββατο ότι επιτέλους εστάλη!).

Αν και την έβαλα στις αγγελίες (όπου και μπορείτε να δείτε μερικές φωτο, όπως υποσχέθηκα), παίζει και η πιθανότητα να την επιστρέψω.
Ξέρει κάποιος Γερμανικά να μου πει τι λέει εδώ;

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Αν και την έβαλα στις αγγελίες (όπου και μπορείτε να δείτε μερικές φωτο, όπως υποσχέθηκα), παίζει και η πιθανότητα να την επιστρέψω.
Ξέρει κάποιος Γερμανικά να μου πει τι λέει εδώ;

google translate:

Right of revocation You can revoke your contract explanation within one month without giving reasons in writing (eg letter, fax, e-mail) or - if the goods before the deadline - by returning the goods. The time limit begins after receipt of this notice in written form, but not before receipt of the goods to the consignee (in case of recurring deliveries of similar goods not before receipt of the first partial delivery) and also does not fulfill our obligations in accordance with § 312c Section 2 BGB in conjunction § 1 Sections 1, 2 and 4 BGB-as well as our obligations in accordance with § 312e Section 1 Clause 1 BGB in conjunction with § 3 BGB-InfoV. The revocation period is sufficient to send the revocation or the thing. The revocation must be sent to: Studio Ideal Photo Shop Manager: Yuri Mauch Zingster [email protected] Str 6 13051 Berlin +49 (0) 30-74699289 Consequences In the case of effective revocation, the mutually received benefits and benefits (eg interest) surrendered. Can you give us the performance received whole or in part, or only in deteriorated condition, you must pay us compensation for the value. With the release of things this does not apply if the deterioration is exclusively due to their inspection - as they would in a retail store - is due. For a determination by the proper use of the goods caused you must not have value. Transportable items are to be returned at our risk. You have to bear the costs of return if the delivered goods ordered and if the price returned the case of an amount not exceeding 40 euros, or if you are at a higher price the thing is not at the time of full payment or a contractually agreed part payment provided. Otherwise, the return is free of charge. Not parcel things are picked up. Obligations to reimburse payments must be made within 30 days. The period begins with the declaration of revocation or the thing for us with their receipt. End of withdrawal

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Μην ξενερωσετε παρακαλω, αλλα θεωρω υποχρεωση μου να αναφερω μια τσαντα που παρελαβα σημερα αξιας 19 ευρω απο το Amazon, την οποια θεωρω οτι εχει αριστη αξια προς τιμη.

413Yzq1ar5L._SL500_AA300_.jpg

http://www.amazon.co.uk/AmazonBasic...ectronics&ie=UTF8&qid=1324498158&sr=1-2-fkmr0

O σκοπος μου ηταν η απλη αποθηκευση ολου του φωτογραφικου μου εξοπλισμου στο σπιτι και η απλη μεταφορα του απο Αθηνα-Χιο. Για τις μικρες φωτογραφικες εξορμησεις υπαρχει μια εξαιρετη slingshot της Lowepro. Οπως και με το μονοποδο, αυτο που παρελαβα μου φανηκε καλυτερο απο αυτο που εβλεπα στις φωτογραφιες, και ποιοτικα και χωροταξικα. Θεωρω επισης πως καλλιστα και απροβληματιστα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ανετα και για αυτο που προοριζεται, για απλες φωτογραφικες εξορμησεις, ασχετως αν το πηρα για αλλη χρηση. Το φορεσα με ολο τον εξοπλισμο γεματο και ηταν εξαιρετικα ανετο και βολικο πανω μου. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι 2 κλικ κατωτερη της lowepro αλλα η εμφανιση του δεν υπολειπεται σημαντικα. Not bad για μια τσαντα που κοστιζει σχεδον το 1/10 μιας αντιστοιχης lowepro.

Για την ιστορια χωρεσε ανετα, 2 dslr και μια LX3 (με τους φορτιστες τους), 7 φακους με τα παρασολειγ, 1 φλας SB400, ολα τα καθαριστικα και φιλτρα καθως και διαφορα μικροπραγματακια συμπεριλαμβανομενου και ενος 500αρι εξ.σκληρου δισκου. Υπαρχει μια μεγαλη θηκη οπου χωρεσε χωρις ζορι και ενα Acer 11.8" με τον φορτιστη του. Το laptop προστευεται απο ενα μαλλον λεπτο προστατευτικο αφρολεξ. Υπαρχουν 2 μικρα τσεπακια στο πλαι δεξια και αριστερα αλλα δεν χωρουν και πολλα πραγματα. Το τριποδο δενεται ανετα στο πλαι με 2 ευχρηστους ιμαντες. Την μπροστινη του οψη διατρεχει ενα λεπτο σχοινακι το οποιο σφιγγει. Μαλλον ειναι για κανενα μπουκαλι νερο η καμμια ζακετα. Δεν γνωριζω καλα. Παντως για το μικρο μεγεθος του χωρα πολλα πραγματα και το μικρο του κοστος ειναι ιδανικο για καιρους κρισης!

Μολις παρελαβα την Thinktank retrospective 10

Απο Σκιαδοπουλο , την ειχα παραγγηλει εδω κι ενα μηνα.... ημουν μεταξυ αυτης και της retrospective 5.
Τελικα προτιμησα αυτη , γιατι παιρνει το ipad , ολες τις μηχανες μου ,αλλα και αρκετα προσωπικα αντικειμενα.

Σε χρωμα pinestone... οτι και να πω ειναι λιγο !

Καταπληκτικη τσαντα, πολυ ομορφη, φοβερη κατασκευη.

Με παρα πολλες θηκες για τα παντα, μηχανες, φακους, φλας, φιλτρα κλπ.
Παιρνει και το ipad που για μενα ηταν προαπαιτουμενο.

Χωραει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ... τουλαχιστον αυτα που εχω εγω .

Πηρε ανετα τη nex 5n-18-55 + 16mm + Wide adapter + fisheye + PAny GH2 +14-55 + 20mm + Sony A65+ Sigma 17-70 HSM OS + kamera Panasonic HD90 + filtra + iPad και ολη η μπροστινη θηκη ειχε χωρο για προσωπικα αντικειμενα ή ακομη 1-2 σωματα μικρου μεγεθους .

Εχει επισης πλαινες θηκες εξωτερικες και δεστρες για επεκταση κλπ.

Με χειρολαβη που μπορεις να την αφαιρεσεις και ενα λουρι ωμου που ειναι πολυ ανετο και περιλαμβανει ανατομικο pad, το καλυτερο που εχω δει !

Συστηνεται ανεπιφυλακτα...

photo 1.jpgDSC01574.jpgDSC01573.jpgDSC01572.jpgDSC01571.jpgDSC01570.jpgDSC01569.jpgDSC01568.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=YdLal-AVELU&feature=related

Last edited:
Γιάννη μ' ενδιαφέρει κι εμένα η 10. Πόσο κόστισε;
Ξέρεις αν τις έχει ετοιμοπαράδοτες ο Σκιαδόπουλος;

Για τα pads, κοιτάξατε στο ebay;

Τελικα πηρα αυτο ελπιζω να κανει δουλεια γιατι δεν ειναι και φτηνο για κινεζια...

Επισης, παρελαβα και ενα παρασολειγ απο το lens tip το πολωνεζικο και μου φανηκε πολυ καλη κατασκευη.
Να ρωτησω και για εναν ανταπτορα Μ42... πηρα με AF confirm, ξερετε αν τα τσιπακια αυτα δουλευουν ή προκαλουν προβληματα?

Καλησπέρα,

Πρόσφατα απέκτησα μια Canon 30D. Θα ήθελα να αγοράσω μια θήκη, μάλλον topload που να είναι όσο πιο μαζεμένη γίνεται για να μπορώ να κουβαλάω την μηχανή (με 18-55 πάνω ή 50άρι) σε ταξίδια και να την βάζω μέσα σε άλλο σακίδιο (γενικής χρήσης που πάει χειραποσκευή σε αεροπλάνο και έχει και άλλα πράγματα μέσα). Ταυτόχρονα την ίδια θήκη να την παίρνω και μόνη της σε βόλτα.

Έριξα μια ματιά και έχω βρει κάτι crumpler jimmy bo που ξεστοκάρουν σε εξευτελιστικές τιμές (15 ευρώ...). Την έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Μετά Lowerpro Rezo TLZ επίσης σε χαμηλές τιμές. Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνετε;

κοιταξα καμια 10αρια σελιδες πριν....δεν βρηκα αυτο που ηθελα...
λοιπον ψαχνω μια μεγαλη backpack δεν με νοιαζει η μαρκα...που να χωραει πολλα μεσα(2 σωματα...2 φλας 580...4 φακους...μπαταριες...γενικως να ειναι ολα μαζεμενα)...και να στοιχιζει κατω απο 60 ευρω...
εχω ελπιδα....?

κοιταξα καμια 10αρια σελιδες πριν....δεν βρηκα αυτο που ηθελα...
λοιπον ψαχνω μια μεγαλη backpack δεν με νοιαζει η μαρκα...που να χωραει πολλα μεσα(2 σωματα...2 φλας 580...4 φακους...μπαταριες...γενικως να ειναι ολα μαζεμενα)...και να στοιχιζει κατω απο 60 ευρω...
εχω ελπιδα....?

Αν δεν βρηκες αυτο που ηθελες και δεν σε ενδιαφερει η μαρκα, εγω εχω βολευτει παρα πολυ, κυριως για την αποθηκευση του εξοπλισμου μου, με μια τσαντα των 20 ευρω απο Αμαζον.
Τωρα που εριξα μια ματια εχει παει παραπανω, γυρω στα 25, αλλα αν δεν βιαζεσαι κανουν προσφορες συχνα. Ανηκει στα Amazon basics προιοντα που ειναι φτηνα και μαλλον προσεγμενα.

http://www.amazon.co.uk/AmazonBasic...E1WK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1331148528&sr=8-2

Χωραει ανετα τις δυο Νικον dslr μου και τους 8 φακους. Μαζι με τους αντιστοιχους φορτιστες φλας φιλτρα παρασολειγ κλπ κλπ. Πολυ καλη σχεση τμης/αξιας.

την ειδα και αυτη στο ψαξιμο που εκανα...και μου φανηκε μικρη.
για να λες ομως εσυ πως χωραει τοσα πραγματα...και να εισαι ευχαριστημενος...κατι παραπανω θα ξερεις!
υπαρχει περιπτωση να βρω και πιο μεγαλη απο την συγκεκριμενη???
σε ευχαριστω πολυ

Αν θέλεις να αποθηκεύσεις τόσα πολλά πράγματα η τσάντα θα δέχεται μεγάλη καταπόνηση και από το βάρος και λογικά από το συνεχές άνοιγε κλείσε αφού θα την χρειάζεσαι συνεχώς. Εγώ όσες φορές για τόσο μεγάλη χρήση πήρα πράγματα φθηνά το μετάνιωσα γιατί χαλάσαν.
Έτσι πριν κάποια χρόνια πήρα μία τέτοια http://www.lowepro.com/protrekker και ησύχασα από τα πάντα. Ασφάλεια από μαξιλάρια ποιότητας ,ποιότητα ραφής,αντοχή σε κακές συνθήκες, καλά φερμουάρ και ιμάντες.

Αν σκοπεύεις να την χρησιμοποιείς τακτικά ξανασκέψου το για φθηνή τσάντα.

.....
.....

Χωραει ανετα τις δυο Νικον dslr μου και τους 8 φακους. Μαζι με τους αντιστοιχους φορτιστες φλας φιλτρα παρασολειγ κλπ κλπ. Πολυ καλη σχεση τμης/αξιας.

Πότε έφτασες τους 8 φακους βρε θηρίο ;

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Αν θέλεις να αποθηκεύσεις τόσα πολλά πράγματα η τσάντα θα δέχεται μεγάλη καταπόνηση και από το βάρος και λογικά από το συνεχές άνοιγε κλείσε αφού θα την χρειάζεσαι συνεχώς. Εγώ όσες φορές για τόσο μεγάλη χρήση πήρα πράγματα φθηνά το μετάνιωσα γιατί χαλάσαν.
Έτσι πριν κάποια χρόνια πήρα μία τέτοια http://www.lowepro.com/protrekker και ησύχασα από τα πάντα. Ασφάλεια από μαξιλάρια ποιότητας ,ποιότητα ραφής,αντοχή σε κακές συνθήκες, καλά φερμουάρ και ιμάντες.

Αν σκοπεύεις να την χρησιμοποιείς τακτικά ξανασκέψου το για φθηνή τσάντα.

δεν εχεις αδικο...ομως δεν θα ηθελα τωρα να δωσω 200+ ευρω!
ελεγα να παρω κατι σε πιο οικονομικο...και αργοτερα βλεπουμε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

δεν εχεις αδικο...ομως δεν θα ηθελα τωρα να δωσω 200+ ευρω!
ελεγα να παρω κατι σε πιο οικονομικο...και αργοτερα βλεπουμε!

Πιστεύω με 100 ευρώ θα βρείς μία ποιοτικιά στην συγκεκριμένη μάρκα . Ίσως κάποιο περασμένο μοντέλο σε προσφορά.