Καλορίζικη! Είναι καταπληκτικές οι άτιμες! Ηδη σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις Lowepro πλάτης με παρόμοιες της Think Tank.
Προς το παρόν, απέκτησα πριν λίγες μέρες την 3η :damnyou: μου Retrospective, την
7 (μετά την 5 και την 20 που ήδη έχω).
Ιδανικό ταίρι για την D600 με φορεμένο τον 16-35, τον 50 1.4g, τον 85 1.8d, ένα SB800 και μια θήκη φίλτρων σαν
αυτή. Χωράει άνετα άλλος ένας prime, μπορεί και δύο*. Και βέβαια ενα κάρο ακόμα ψιλολόγια (κλειδιά, στικάκια, κινητά κλπ). Επιπλέον, έχει θήκη για tablet ή MacBook Air. Αντικατέστησε την 5 ως καθημερινή τσάντα μου.
Κατασκευαστικά είναι άψογη με το γνωστό σούπερ άνετο pad στο λουρί, μεγάλα και ποιοτικά φερμουάρ, και κορυφαίο ύφασμα και ραφή. Επίσης συνοδεύεται από rain cover, αν και μέχρι ένα λογικό ψιλόβροχο (σαν αυτό υπό το οποίο θα περπατούσαμε χωρίς ανάγκη ομπρέλας) είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δε διαθέτει ποδαράκια ενώ η μαύρη έκδοση (που προτίμησα αυτή τη φορά αντί για την pinestone) φαίνεται να λερώνεται λίγο πιο εύκολα (λογικό όμως και αναμενόμενο όπως παρατήρησε η συμβία με έντονο ύφος όταν είδε ότι πήρα ΚΙ ΑΛΛΗ τσάντα χωρίς μάλιστα να ρωτήσω τη γνώμη της :smash

.
*Η τσάντα είναι σε θέση να φιλοξενήσει full-frame μηχανή με φορεμένο έναν 24-70 και στις άλλες δύο θέσεις έναν 70-200 και έναν 14-24 (για παράδειγμα).