Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ντινο σε ευχαριστω για την σημερινή επίδειξη, τσίμπησα και εγω μια τελευταια σε τιμη μολις 30,23 ... ελπιζω να έρθει ο πωλητής εχει 100% feedback αλλα λίγες πωλήσεις,
προβληματίστηκα λιγο μονο απο τον μικρο χωρο που εχει και απο την θέση που βγαίνουν τα φωτογραφικά απο το πλάι, αλλα σε τετοια τιμη αν δεν μου κάτσει την χαρίζω...
μαλλον θα μου έκανε καλυτερα το μοντελο Lowe hatchback 22 L με φουλ πρόσβαση απο την πλάτη που ειναι και λιγο πιο ευρύχωρο και ασφαλές για πόλη αλλα λυπήθηκα τα 15-20 διαφορα

Κώστα από δύο τέτοιους την "πάτησα" (εννοείται πήρα τα χρήματα πίσω), λίγες αξιολογήσεις , στο σύνολό τους από πολύ φθηνά είδη .
Δεν νομίζω να σου έρθει , έλεγξε μετά από 20 ημέρες εάν υπάρχει ακόμη ο πωλητής ώστε να μην χάνεις χρόνο για την επιστροφή των χρημάτων.

Κωστα τζαμπα την πηρες, λιγη υπομονη μεχρι να σου ερθει.
Την δικη μου θα την βγαλω αυριο βολτα για δοκιμη :-)

Ασε τον Kosmous (Κωστας επισης?) να λεει, ζηλευει :p

Κωστή ο πωλητής πουλάει απο το 2013, λιγα κομματια αλλα σωστα, οποτε τα λιγοστά αλλα 100% feedback αναπροσαρμόζονται ετησίως και δεν αντανακλούν το συνολο των πωλήσεων του, δεν ειναι φθηνά προιοντα έχει και ακριβά, δινει πολλες Lowe sling II , ειχε βαλει πέντε κομματια sport 200 και πηρα το τελευταίο, πιστευω πως θα έρθει, αν οχι θα παρω τα λεφτά και θα τσοντάρω ενα δεκάρικο να παρω την hatchback 22L , ειναι ελαφρύτερη κατα 200gr και πιο μεγαλη ελάχιστα με καλυτερη οργάνωση στο φωτογραφικό τμήμα της τσάντας, ενω ειναι πιο βολική οταν την ανοίγεις μπροστα σου γιατι εχεις πιάτο όλους τους φακούς.

Ντινο, στα βιντεάκια ειδα οτι λύνεις τον ιμάντα μέσης και βγάζεις τον ιμάντα απο τον αριστερό ώμο και την τραβάς μπροστά απο τον ιμάντα μέσης ώστε να έρθει σε θέση να την ανοίξεις απο το πλάι , για δοκίμασε και πές πόσο βολικό ειναι φορεμένο πάνω απο το μπουφάν σε δράση.

Last edited:
Κωστα θα δοκιμασω και θα σου πω.

(Κολαστηκα με τη "μικρη" που μου εδειξες...)

Ψήνομαι κι εγώ για την photo sport 200 αλλά δεν παίζει σε αυτή την τιμή να ειναι original ...

Last edited:
Εκτιμώ πως δεν τίθεται θέμα αν είναι original ή μη. Είναι original. "Απλώς" δεν πέρασαν το quality control.
Λεπτομέρεια: Η ναυλον διάφανη σακούλα που ήταν μέσα της συσκευασμένη η τσάντα, είχε λογότυπο / pattern της lowepro. Απόλυτη φλυαρία αν ήταν μαϊμού η τσάντα...

EAN είχα μια των 140 ευρω στα χέρια μου, ίσως να ανακάλυπτα τις όποιες διαφορές που μπορεί να έχουν.
(από το να ξέχασαν τα ράψουν το ταμπελάκι την πλάτη, μέχρι να ήταν στραβοραμένο κάποιο φερμουάρ)

Δεν βλέπω τίποτε το παράταιρο / στραβό σε αυτή που μου ήρθε, ειλικρινά

http://www.ebay.com/itm/Sell-Hot-Lo...048?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2f8ecb18

την ξανάβαλε, τι να πω ιςως και να μην ειναι με τόσο χαμηλές τιμές, αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις πάντως απο αυτη που είδα στο Ντίνο

Ασε τον Kosmous (Κωστας επισης?) να λεει, ζηλευει :p

Ναι Κώστας ...................................και δε ζηλεύω :flipout:

Κωστή ο πωλητής πουλάει απο το 2013, λιγα κομματια αλλα σωστα,

Είδα τα feedback , σωστός φαίνεται , οι δικοί μου (αυτοί που πήγαν να μου την κάνουν) είχαν αξιολογήσεις από κάτι πενιχρά είδη των 0,70 - 0,45 - 0,99 άντε και κανένα των 1,12 ευρώ . Όταν κατόπιν εορτής έκανα έλεγχο στον έναν (διότι τον άλλον το e-bay τον έπαυσε και δεν μπορούσα να δω τίποτε) και τα είδα κατάλαβα πως ήταν αργά , ζήτησα τα χρήματα πριν έρθει η ημερομηνία παραλαβής και μου επεστράφησαν . Λίγες ημέρες μετά βγήκε εκτός και αυτός .

Καλά, σε τέτοια τιμή, θα πάρω μια σε κάθε περίπτωση

Αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι μαϊμού.

Τα "παραπάνω" λογότυπα, τα λίγα και μετά πάλι πολλά κομμάτια κλπ, σε αυτό συνηγορούν.

Όσο για τις αξιολογήσεις, αφήστε καλύτερα...Κάποια στιγμή ψώνισα κάτι μπλουζάκια με μουσικές στάμπες από κάποιον με άπειρες θετικές αξιολογήσεις. Ήταν καραμαιμού. Μετά μπαίνω και κοιτάω καλά τις αξιλογησεις και το 99% του κόσμου δεν καταλαβαινε Χριστό και μόνο 1-2 το χαν πάρει χαμπάρι.

Ένα ωραίο σχόλιο από κάποιον Ισπανό όταν πήρα την δική μου : Ξέρω πως δεν είναι γνήσια , αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω . Εννοείται είχε βάλει θετική αξιολόγηση .

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Ένα ωραίο σχόλιο από κάποιον Ισπανό όταν πήρα την δική μου : Ξέρω πως δεν είναι γνήσια , αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω . Εννοείται είχε βάλει θετική αξιολόγηση .

Χαχαχα, σωστός!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

σωστός δειχνει μεχρι στιγμής ο πωλητής , την έστειλε και με tracking number, αναμονή εως 27 Απρίλη.

Η τσάντα εφαρμόζει πολύ καλα στην πλατη/μεση και δεν κουνιέται καθολου.

Η σχεδιαση της πλατης είναι πολύ καλη (με τα δικά μου κριτήρια) και εφαρμόζει στην πλατη του φέροντα άριστα. Το υλικό της είναι πολύ "αναπαυτικό". Ακόμα και μετά από 3 ώρες ποδήλατο mountain) ούτε κουνήθηκε, ούτε ενόχλησε.

Το μονο που θα ήθελα είναι να μπορούσα να βγάλω την μηχανή από την τσάντα χωρίς να είναι απαραίτητο να την βγάλω από πάνω μου (χάσιμο χρόνου).

Αυτά τα ολίγα από την μια μερα χρήσης ;-)

Nτινο τελικα δεν λειτούργησε η κινηση με τον ενα ιμάντα στην πλάτη και τράβηγμα προς τα εμπρός ? Ετσι ειδα σε ενα βιντεακι να έρχεται σε θέση το πλάι και μπορεις να βγάλεις την μηχανη σχετικα γρηγορα.....

Λειτουργεί , το δοκίμασα ........................................................σπίτι .

Στο ποδήλατο χρησιμοποιώ την Topeak Compact Handlebar Bag.
Άμεση πρόσβαση στη μηχανή χωρίς καν να ξεκαβαλήσεις το ποδήλατο.

http://www.topeak.com/products/bags/Compact_Handlebar_Bag

depan.jpg

Nτινο τελικα δεν λειτούργησε η κινηση με τον ενα ιμάντα στην πλάτη και τράβηγμα προς τα εμπρός ? Ετσι ειδα σε ενα βιντεακι να έρχεται σε θέση το πλάι και μπορεις να βγάλεις την μηχανη σχετικα γρηγορα.....

Λειτουργεί , το δοκίμασα ........................................................σπίτι .

Δεν το καταφερα...

Μηπως υπαρχει ευκαιρο το βιντεακι να δω τι κανω λαθος ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο ποδήλατο χρησιμοποιώ την Topeak Compact Handlebar Bag.
Άμεση πρόσβαση στη μηχανή χωρίς καν να ξεκαβαλήσεις το ποδήλατο.

http://www.topeak.com/products/bags/Compact_Handlebar_Bag

depan.jpg

Για την χρηση που την θελω δεν μου κανει καθολου
(δεν γινεται να εχω "φορτωμενο" τιμονι, γενικοτερα φορτωμενο ποδηλατο)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τον βρηκα, στο 1:30

https://www.youtube.com/watch?v=Ft0P1RPqhKw

Θα το δοκιμασω και παλι, ισως την εχω δεμενη σφικτα, ισως δεν γλυστρανε ευκολα στην μπλουζα οι ιμαντες της μεσης

Για την χρηση που την θελω δεν μου κανει καθολου
(δεν γινεται να εχω "φορτωμενο" τιμονι, γενικοτερα φορτωμενο ποδηλατο)

Δεν το ανέφερα συγκεκριμένα για σένα που ξέρεις τι ψάχνεις.

To ανέφερα για όσους δεν θέλουν να κουβαλάνε τσαντάρα με DSLR στην πλάτη σαν χελώνες όταν κάνουν ποδήλατο. :p