Introducing OneMo Tactical Backpack | Professional Support, Robust Capacity
PGYTECH
Τανκ μοιαζει.....

Υπάρχει κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα με ποικιλία σε inserts? Δεν βρίσκω τσάντα όπως την θέλω και σκέφτομαι να μετατρέψω κάποια απλή.
Καλό, δεν τα είχα δει είναι η αλήθεια, σχετικά νορμάλ τιμές αν κρίνω από την ποιότητα των τσαντών τους που έχω δει.Σε περίπτωση που δεν τα έχεις δει ως σειρά τσέκαρε τα BYOB της TENBA όπως και τα tool box. Τα βρίσκεις και εντός Ελλάδας. Δεν είναι τα φθηνότερα συγκριτικά με Amazon π.χ. αλλά είναι ποιοτικά.
Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο ακόμα. Την τελευταία 10ετία έχω αλλάξει πολλές τσάντες, lowepro, caselogic, plaisio, nikon κτλπ. Όλες είχαν ένα κοινό, ξεχώριζαν από πολύ μακριά ότι πρόκειται για τσάντες φωτογραφικών. Θέλω κάτι μαζεμένο και stealth σε εμφάνιση, σίγουρα όχι backpack να βλέπεται για να μπορεί να φορεθεί καθημερινά. Σε εξοπλισμό είμαι σε m43, οπότε μικρές απαιτήσεις χώρου. Ιδανικά om5 με 1-2 μαζεμένους zoom και 1-2 μικρούς prime.Επίσης αν δε σου κάνει κόπο, πες έτσι λίγο στο περίπου τι τσάντα ψάχνεις και τι θες να βάλεις μέσα ή ποια τσάντα έχεις κατά νου να μετατρέψεις. Αρκετοί έχουμε φάει τσάντες με το κουτάλι οπότε είναι πάντα χρήσιμες τέτοιες πληροφορίες, πάντα ψάχνουμε την επόμενη τσάντα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.