Tyler ? Durden
Supreme Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για Ηχεία House/Dance
φιλε μου μια διευκρινηση: το Tannoy Fusion 4 κ το Tannoy Mercury F4 ειναι το ιδιο ηχειο.
Option 2!!
Το να ακούσω τα ηχεία προφανώς θα πρέπει να πάω και με κάποιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της μουσικής. Από την άλλη θα πρέπει να τα πετύχω κάπου στημένα για να τα ακούσω. Ουφ, μάλλον τελικά το πιο δύσκολο θα είναι αυτό γιατί μπαίνοντας σε ένα κατάστημα θα αρχίσουν..."και γιατί θέλεις να ακούσεις αυτά που έχεις σημειωμένα και όχι αυτά εδώ που τα έχουμε και στημένα και είναι καλύτερα"? Άσε που στην Κατερίνη μάλλον αδύνατο να τα βρω και να τα ακούσω. Από την άλλη αναρωτιέμαι αν θα καταλάβω εγώ διαφορά (που είμαι και άσχετος) μεταξύ των ηχείων αν ακούσω το ένα σήμερα και το άλλο μετά από μερικές μέρες. Το πιο πιθανό είναι να εντυπωσιαστώ με το πρώτο που θα ακούσω καθότι η μέχρι τώρα εμπειρία είναι όπως είπα από creative.
Ευχαριστώ για όλες της υποδείξεις. Μέχρι τώρα λοιπόν οι προτάσεις συνοψίζονται στις παρακάτω για διάφορούς λόγους (με σειρά κόστους):
mission m34i ~490 EUR
tannoy Mercury f4 ~ 500EUR
TANNOY FUSION 4 ~523EUR
MORDAUNT SHORT 906 ~564EUR
Klipsch RF-52 ~620EUR
TANNOY SENSYS 2 ~632EUR
φιλε μου μια διευκρινηση: το Tannoy Fusion 4 κ το Tannoy Mercury F4 ειναι το ιδιο ηχειο.