Kαλημέρα Λευτέρη μου!!
Προσωπικά εκτός των ηχείων που πραγματικά ακροαστηκα και τελικά επελεξα, όλα μα ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα μου στηρίχτηκαν σε πολλαπλα reviews - feedback τόσο ξενων τεστερ που τα μετρησαν σε επαγγελματικα μηχανήματα και εξονυχιστικά τα δοκίμασαν ...όσο και τελικών χρηστών που τα δοκιμασαν στον χωρο τους...
Ειμαι απο τους καταναλωτές που ψυρίζουν την μαιμου και παντα κανω προσεχτικές κ εις βαθος μελετημένες κινήσεις.
Πόσο έξω να πεσει καποιος π αγοραζει από ανθεμ , από μαραντζ , από eversolo , από nvidia (shield) , από Audiophonics..,από QED , από LG. Ολα αυτά δεν ειχα την τυχη κ ητο αδυνατο να τα δοκιμάσω...απο κανενα μαγαζι εντος Ελλάδας καθως δεν τα είχε!! To τελικο αποτελεσμα και για τα δικα μου φυσικα αυτια με διακαίωσε μετα από 3 χρόνια σχεδόν ακρόασης τους σε ολους τους τομείς .
Αρα μιλαμε επι προσωπικου για ενα rate 100% θετικών αγορών χωρίς να δώ πως ήταν ούτε το κουτι τους...
Αποκλειεται ολα τα αντικειμενα που εχεις αγοράσει σε αυτην την ζωή να στα έδωσαν σπιτι για ελεγχο και μετα να τα αγοραζες εαν σ εκαναν ή να τα επεστρεφες πίσω...
Τέλος Τα καλώδια είναι θέμα γούστου. Σ εμένα και στον φιλο πιο πάνω έκατσαν κούτα κ ολοκληρώσαμε κολοφαρδα την χωρίς τελος ψυχαναγκαστική και ατερμονη αναζητηση τους για το θεικο εκεινο καλώδιο με τισ σοκολατενιες μεσαιες !!! Σε καποιον άλλο όμως δεν ταίριαξαν κ ειναι κ αυτο στο παιχνίδι.
Και στην τελικη αμα δεν του κάτσει κάποιου κάτι δεν θα ειναι κ ο πρώτος που θα βάλει αγγελία..δεν ειναι ντροπή!!
Θα αγόραζες προσωπικά απο το skroutz ενα αντικείμενο π σ άρεσε μεν αλλά με 1/5 αστέρια από feedback 100 χρηστών..κ δεν ειχες την δυνατοτητα να το δοκιμασεις σπίτι???Πιστευω πως όχι...
Αρα εαν δεν υπάρχει η δυνατοτητα της δοκιμής η εξονυχιστικη έρευνα είναι το μοναδικο όπλο π έχει ένας καταναλωτής σαν μοναδικό του όπλο..
υγ. Πιστευω ακραδαντα ότι εαν καποιος ψάχνει να βρει από ένα καλώδιο (οποιο κ αν ειναι αυτό) την λύση του προβλήματος , το πρόβλημα στην πραγματικότητα θα ειναι κάπου αλλου στην όλη ηχητική αλυσίδα...κ ειναι waste of time...βεβαια αυτη ειναι προσωπικη τοποθετηση..