Το πολύ @Tzimisce να στήσουμε ένα πρόχειρο NMS που να κάνει realtime monitor την πόρτα του streamer τραβώντας data μέσω SNMP από το router. Για καλό και για κακό.![]()
Από το UI του ubiquity μπορούμε να δούμε αν τραβάει από το δίκτυο ή όχι.
Το πολύ @Tzimisce να στήσουμε ένα πρόχειρο NMS που να κάνει realtime monitor την πόρτα του streamer τραβώντας data μέσω SNMP από το router. Για καλό και για κακό.![]()
Βάζεις πολύ δύσκολα τώρα.Μερικες φορές ένα καλώδιο των 500 Ευρώ μπορεί να παίξει χειρότερα από ένα τον 10 ευρώ..
Μην βάζετε ποτέ κριτήριο την τιμή..
Απλα να κοιτάμε πιο είναι το "σωστό" καλώδιο, ανεξάρτητου κόστους..
Αρα, υπαρχει διαφορα.Και τίποτα. Υπάρχουν αυτοί που είναι βέβαιοι ότι άκουσαν διαφορές κι αυτοί που πιστεύουν ότι οι πρώτοι φαντασιώνονται άκουσμα διαφοράς.
Χωρίς κάποια μεθοδολογία που να επαληθεύει κάποιον από τους δύο είναι απλώς η γνώμη του ενός εναντίον της γνώμης του άλλου.
Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, υπήρχαν άτομα που ήταν βέβαια ότι καταλάβαιναν διαφορά μεταξύ mp3 και wav (flac δεν υπήρχε τότε). Όταν όμως τους περνούσες από double blind test, ο αριθμός τους μειωνόταν δραματικά. Μετά από χρόνια ξέρουμε πως όντως υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε διαφορά, αλλά είναι ένα μικρό υποσύνολο - και γι' αυτό άλλωστε ο απωλεστικά συμπιεσμένος ήχος αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία.
Αυτος που θα παρει καλωδιο ethernet 500 ευρω δε θα του λειψουν και να μη του βγει... Θα το παρει να δοκιμασει (γιατι μπορει να παρει το ρισκο της χασουρας απο την μεταπωληση) και δε στηριζει την αυτοπεποιθηση του στο αν θα του βγει ενα καλωδιο καλυτερο απο αυτο που ειχε. Δε θα παρει καποιος με συστημα 2-3 χιλιαδων καλωδιο ethernet 500 euro ποτε...Βάζεις πολύ δύσκολα τώρα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στο χώρο αυτόν που θα έχει δώσει για παράδειγμα 500 ευρω για ένα καλώδιο και θα πει ότι είναι χειρότερο από κάποιο καλώδιο των 10 ευρω.
Είναι αυτό που ανέφερα προηγουμένως.
Υποστηρίζεις την αγορά σου γιατί δεν θέλεις να φανείς "κορόιδο"
Και κάποιοι πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη.Τωρα, αν καποιοι την ακουνε ενω καποιοι αλλοι οχι, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.
Είναι πολύ αόριστο όλο αυτό.
κουρεψες τα υπολοιπα.Και κάποιοι πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο.
Βάζετε πολλά πράγματα στην εξίσωση και καταληγουμε τελικά στο τι αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Είναι πολύ αόριστο όλο αυτό.
το νήμα έχει γίνει τεράστιο και λόγω έλλειψης χρόνου διαβάζω αποσπασματικάΈχει φτιάξει σωστά το δίκτυο του;
Ή θα αγοράσει "μπαμπά μην τρέχεις" χωρίς να έχει αυτοκίνητο;
2-3; Μας προσβάλεις κατάφορα. Εγώ έχω τουλάχιστον 15 εκδοχές της 5ης του Beethoven. Άκου εκεί 2-3Ρε φίλε, οι άλλοι στη μουσική αγοράζουν τον ίδιο δίσκο 2-3 φορές γιατί ο Von Batanian κουνάει την μπαγκέτα του πιο ζωηρά από τον Von Miran και πετάγονται περισσότερα σουτζούκια στο ακροατήριο.
Εμείς να μην πάρουμε ένα καλώδιο δικτύου που θα μας κάνει την Dianna Krall Μπέθυ Αργυράκη;
Δεν σε καταλαβαίνω...
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, πως είναι στο μυαλό σαςΕπισης κάποια πράγματα δεν μπορούν να εξηγηθούν στο Audio, δεν υπάρχει τρόπος ακόμα, ούτε με μετρήσεις ούτε με τίποτα..
Είναι στο μυαλό του καθενός μας αν θα αποδεχθεί τα αποτελέσματα η όχι...
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, πως είναι στο μυαλό σας
Οχι δεν είναι στο μυαλό. Κάποιοι έχουν σπουδάσει πληροφορική, υπάρχουν κανόνες φυσικής, υπάρχουν επιστημονικές εξηγήσεις.
Το να ισχυριζόμαστε ότι ένα ethernet καλώδιο παίζει ρόλο στον ήχο, προκαλεί τουλάχιστον το γέλιο σε κάποιον που έχει σπουδάσει το αντικείμενο μια ζωή.
Και ναι , πρέπει να εξηγούνται τεχνικά οι διαφορές. Αλλιώς μπαίνουμε στα χωράφια της πυθίας, ήξεις αφήξεις.... πράγμα που δεν επιθυμώ για το δικό μας φόρουμ.
Υ.Γ. Κάποτε κάποιοι έβαζαν κάτι πέτρες πάνω στους ηλεκτρολογικούς πίνακες και εκσταζιάζονταν.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.