Προτάσεις για καλώδιο Ethernet cat7 η cat8

Ugreen cat7 πλακέ με επίχρυσα βύσματα..
Το καλύτερο Ugreen καλώδιο..
Αν θες πιο πάνω σε απόδοση πρέπει να τα σκάσεις..
Και όταν τα σκάσεις δεν θα ξανά ασχοληθείς με πιο ugreen θα ακούσεις καλύτερα..
Όλη η συζήτηση για τα Ugreen είναι αστεία, οι σοβαρές ηχητικές διαφορές ανήκουν σε άλλα καλώδια..😉

Εγώ πειράζει που δεν θα σκάσω παραπάνω λεφτά για καλώδια ;; εσύ έχεις σκοπό να μου μαμήσεις το πικάπ έτσι όπως το πας.... :LOL:

Εε,πες κανένα,που έχεις δοκιμάσει και αξίζει ο κοπος.
Και ακριβά και οικονομικά.
Το ugreen των 11 ευρώ ,όλοι μπορούμε να το αγοράσουμε και να έχουμε ιδία γνώμη.
Το neotec των 230 ευρώ,πόσοι μπορούν?
Όλοι όσοι έχουν επενδύσει σε αλλα audio καλώδια.
Όπως πάντοτε δεν προτείνω "τυφλή" αγορά όμως αν πραγματοποιηθει χρειάζεται υπομονή και επιμονή όπως για όλα τα ασημένια Neotech.

Εγώ πειράζει που δεν θα σκάσω παραπάνω λεφτά για καλώδια ;; εσύ έχεις σκοπό να μου μαμήσεις το πικάπ έτσι όπως το πας.... :LOL:
Φυσικά και δεν πειράζει που θα αρπάξεις σε αυτό το αποτέλεσμα που σου άρεσε χωρίς να χρειαστεί να κάνεις παραπάνω έξοδα..
Εγώ το σέβομαι απόλυτα αυτό που λες και συμφωνώ, μαζί σου είμαι..
(Μην κοιτάς που εμένα μου αρέσει να τερματίσω τα πράγματα μου😁)

• Like
Reactions: vlad66
Εννοώ να το αγοράσει στα τυφλά.
Εν πάση περιπτώσει,δεν ανήκω σε αυτό το target group, οπότε" δεν δικαιουμε δια να ομιλώ "
Έλεγα μπας και υπάρχει και κανένα άλλο καλώδιο σε προσιτή τιμολόγηση,που θα ήταν ευκολότερο να το αγοράσουμε.

Θα ήθελες να μου πεις τι πικάπ/κεφαλή/phono/καλώδια έχεις;
Για να δω κάτι..🤣

Λετε οι φερίτες να γίνουν πάλι μόδα ? Βλεπω καποιες εφαρμογές τους σε καλώδια ρευματος και ήχου . Στα Lan λετε να εξασφαλιζαν darker backgrounds ή νσ αλλοίωναν - κατεστρεφαν εναν lan καλώδιο ? Εμπειρια κανείς ?? Ειναι και παμθηνα για δοκιμες...

Eπίσης εχει κανει κανεις ακουόγραμμα?? Σκέφτομαι απο περιεργεια αλλα και για την υγεια μου να δω π βρίσκομαι κ εαν εχω χασει καμια συχνότητα...και ειδικα με τα κλιπσ π παίζω....!!! :)

Φυσικά και δεν πειράζει που θα αρπάξεις σε αυτό το αποτέλεσμα που σου άρεσε χωρίς να χρειαστεί να κάνεις παραπάνω έξοδα..
Εγώ το σέβομαι απόλυτα αυτό που λες και συμφωνώ, μαζί σου είμαι..
(Μην κοιτάς που εμένα μου αρέσει να τερματίσω τα πράγματα μου😁)

Ένα πράγμα θέλω να τερματίσω, αλλά είναι τρομερά δύσκολο στην χώρα που ζούμε... το (τα) Technics μου.

Ένα 2ο πράγμα είναι το σετ του προ & τελικού μου.. αυτό θα γίνει σχετικά σύντομα, δεν είναι δύσκολο..

Τα ψηφιακά για μένα είναι "συμπλήρωμα" και γι'αυτό εδώ που είμαι τερματίζω και δεν ψάχνομαι περαιτέρω...

Διάβασα και περί 2 usb.Εχει ενδιαφέρον η σύγκριση τους διότι υπάρχουν κι αυτοί που ισχυρίζονται πως δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους.
Αστους να υπάρχουν.
Τι να κάνουμε δηλαδή....να τους βάλουμε με ένεση στο μυαλό ότι υπάρχουν διάφορες.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολείται με το άθλημα,το ξέρουν ότι υπάρχουν διάφορες.
Θα πιαστούμε από δύο τρείς,που δεν θέλουν να ακούσουν ή να καταλάβουν πέντε πράγματα?

Τα usb δεν θυμάμαι να τα δοκιμάσουμε τελικά.
Αν κάνω λάθος ,ας με διορθώσει ο οικοδεσπότης.
Υπόψη ότι το Eversolo,το ακούγαμε με καλώδιο ρεύματος της τάξης του ενάμιση χιλιαρικου.
Δεν προλάβαμε να το ακούσουμε με το δικό του.

Ένα πράγμα θέλω να τερματίσω, αλλά είναι τρομερά δύσκολο στην χώρα που ζούμε... το (τα) Technics μου.

Ένα 2ο πράγμα είναι το σετ του προ & τελικού μου.. αυτό θα γίνει σχετικά σύντομα, δεν είναι δύσκολο..

Τα ψηφιακά για μένα είναι "συμπλήρωμα" και γι'αυτό εδώ που είμαι τερματίζω και δεν ψάχνομαι περαιτέρω...
Όπως σου είπα εγώ μαζί σου είμαι, η σκέψη σου είναι πολύ ορθή..

• Like
Θα ήθελες να μου πεις τι πικάπ/κεφαλή/phono/καλώδια έχεις;
Για να δω κάτι..🤣

Όχι εδώ.. θα φύγουμε πάλι εκτός θέματος

Δυστυχώς δεν θυμάμαι που έχω γράψει σχετικά.. συχνά πυκνά κάνουμε κουβέντες για αυτά σε διάφορα νήματα και το ανάλογο νήμα για τις πρώτες προσπάθειες αναβάθμισης έχει καιρό να ενημερωθεί...

Όχι εδώ.. θα φύγουμε πάλι εκτός θέματος

Δυστυχώς δεν θυμάμαι που έχω γράψει σχετικά.. συχνά πυκνά κάνουμε κουβέντες για αυτά σε διάφορα νήματα και το ανάλογο νήμα για τις πρώτες προσπάθειες αναβάθμισης έχει καιρό να ενημερωθεί...
Οκ, όταν θα έρθει η κουβέντα σε άλλο ποστ θα τα πούμε..

• Like
Λετε οι φερίτες να γίνουν πάλι μόδα ? Βλεπω καποιες εφαρμογές τους σε καλώδια ρευματος και ήχου . Στα Lan λετε να εξασφαλιζαν darker backgrounds ή νσ αλλοίωναν - κατεστρεφαν εναν lan καλώδιο ? Εμπειρια κανείς ?? Ειναι και παμθηνα για δοκιμες...

Eπίσης εχει κανει κανεις ακουόγραμμα?? Σκέφτομαι απο περιεργεια αλλα και για την υγεια μου να δω π βρίσκομαι κ εαν εχω χασει καμια συχνότητα...και ειδικα με τα κλιπσ π παίζω....!!! :)
Ε κάνε και συ τίποτα.... όλα έτοιμα τα θες 😀
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε....θες να μας εξοντώσεις?😸

Μιχάλη , πιστεύεις ότι μετά από 40 ακροάσεις ,δεν θα χάσει την μπάλα και ο πιο έμπειρος ακροατής?
Έχει ληφθεί υπόψη,η ακουστική κόπωση?
Δεν έχω γνώση της μεθοδολογίας, γι'αυτό ρωτώ.
Μα δεν έθεσα τέτοιο θέμα. Ούτε κάν ασχολήθηκα με τις λεπτομέρειες μιάς κριτικής ακρόασης. Δηλαδή πώς, πότε και υπό ποίες προϋποθέσεις γίνεται σωστά.
Εμένα οι αντιρρήσεις μου αφορούσαν κάτι άλλο, την καθολική άρνηση, όλως διόλου, της εμπειρίας.

Πρόσεξε τι γράφει ο φίλος μας @athlon6401 σε προηγούμενο post μερικές σελίδες πριν.
Η εμπειρία δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Η μαθηματικά επιβεβαιωμένη μεθοδολογία έχει.
Αλλά η άρνηση της εμπειρίας αυτής καθαυτής είναι κι' αυτή μεθδολογικό λάθος κι' όφειλα να το επισημάνω.

Υπόψη ότι το Eversolo,το ακούγαμε με καλώδιο ρεύματος της τάξης του ενάμιση χιλιαρικου.
Δεν προλάβαμε να το ακούσουμε με το δικό του.

Δεν έχει "δικό του" καλώδιο ρεύματος το Α6 μου.. ένα από τα καλώδια που είχε εδώ στο σπίτι είναι (ήταν) αυτό που κράτησε ο Tzimisce για να τροφοδοτήσει το τροφοδοτικό που ΘΑ πάρει για το chord του..

Τώρα το Α6 παίζει με κάποιο άλλο που είχα διαθέσιμο.. τα καλώδια ρεύματος είναι όλα ή δικής μου κατασκευής(*) , ή δικής μου ανακατασκευής.

Αυτό που κράτησε ο Μιχάλης είναι ανακατασκευασμένο.

(*) Belden τερματισμένα με ρέπλικες oyaide

• Like
Reactions: Tzimisce
Όχι εδώ ρε παιδιά.. στο chat θα πούμε περισσότερα.

Εδώ ας βγάλουμε μια άκρη με τα ethernet...

(και για τον sonus το λέω..)
Αφού καλέ είσαι Μοντεράτορας με εξουσία, όχι παίζουμε! :cool:
Κάνε μας μεταφορά τα posts και ρίξε μας στο μπουντρούμι, έ, χμμ! Στο chat ήθελα να πω, για να μάθουμε! 😅

Μα δεν έθεσα τέτοιο θέμα. Ούτε κάν ασχολήθηκα με τις λεπτομέρειες μιάς κριτικής ακρόασης. Δηλαδή πώς, πότε και υπό ποίες προϋποθέσεις γίνεται σωστά.
Εμένα οι αντιρρήσεις μου αφορούσαν κάτι άλλο, την καθολική άρνηση, όλως διόλου, της εμπειρίας.

Πρόσεξε τι γράφει ο φίλος μας @athlon6401 σε προηγούμενο post μερικές σελίδες πριν.

Αλλά η άρνηση της εμπειρίας αυτής καθαυτής είναι κι' αυτή μεθδολογικό λάθος κι' όφειλα να το επισημάνω.
Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, φυσικά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό..
Ο καθένας ας λέει και ας σκέφτεται όπως θεωρεί αυτός ότι είναι το σωστό...
Αυτό ισχύει για όλα τα θέματα που αφορούν τον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων..

Εκεί που καθόμασταν πετάχτηκε ένα ρακούν και άρπαξε το καλώδιο του Βλαδίμηρου! 😂

Υπάρχει κρυφός σκοπός από πίσω.
Θα πάει κόντρα, όπως και τα υπόλοιπα καλώδια που έχω, με κάποια ultra high end από το temu που έχω βάλει στο μάτι και μετά θα το πάρει πίσω ο ιδιοκτήτης του.

• Haha
Δεν έχει "δικό του" καλώδιο ρεύματος το Α6 μου.. ένα από τα καλώδια που είχε εδώ στο σπίτι είναι (ήταν) αυτό που κράτησε ο Tzimisce για να τροφοδοτήσει το τροφοδοτικό που ΘΑ πάρει για το chord του..

Τώρα το Α6 παίζει με κάποιο άλλο που είχα διαθέσιμο.. τα καλώδια ρεύματος είναι όλα ή δικής μου κατασκευής(*) , ή δικής μου ανακατασκευής.

Αυτό που κράτησε ο Μιχάλης είναι ανακατασκευασμένο.

(*) Belden τερματισμένα με ρέπλικες oyaide
Πω, πω, οι ρεπλικες Oyaide είναι χάλια..
Πώς ακούτε με αυτά τα βύσματα;
Να σημειώσω ότι το A6 "ακούει" πολύ σε καλώδια ρεύματος..

• Like
Reactions: Θρησκος