Ωχ καλά. Το night mode είναι απλα δράμα. Θα το δεις. Θα παίζεις σε σιγανες εντάσεις, θα τσιμπησεις τους διαλόγους (πρεπει να υπάρχει επιλογή) και θα χαμηλωσεις ίσως το sub. Το nightmode είναι καρακομπρεσαρα. Και όσο καλυτερο το συστημα τόσο χειρότερα θα ακούγεται 
Εμείς σήμερα το ξενυχτησαμε.
Τώρα την κανει μπάνιο η μαμά της. Ξέρω. Ξέρω.
Με τον καναπέ με πληγωσες λίγο. Θα σκάει το bass reflex πανω στον καναπέ ε; Εντάξει. Θα μουγκαθει λίγο εκείνο το ηχείο. Δηλαδή στο ηχεία βάσης +sub η ύπαρξη του καναπέ δίνει ποντους. Τώρα πόσους...
Απο αέρα μια χαρά ακούγεται πάντως. Μπορείς να κανεις και το άλλο. Να τσιμπησεις τα μικρά για αρχή μαζί με το sub και αν νιωσεις οτι δεν καθονται σε δεύτερη φαση τσιμπας τα μεγαλα και τα μικρά τα πας πίσω.
Εμείς σήμερα το ξενυχτησαμε.
Τώρα την κανει μπάνιο η μαμά της. Ξέρω. Ξέρω.
Με τον καναπέ με πληγωσες λίγο. Θα σκάει το bass reflex πανω στον καναπέ ε; Εντάξει. Θα μουγκαθει λίγο εκείνο το ηχείο. Δηλαδή στο ηχεία βάσης +sub η ύπαρξη του καναπέ δίνει ποντους. Τώρα πόσους...
Απο αέρα μια χαρά ακούγεται πάντως. Μπορείς να κανεις και το άλλο. Να τσιμπησεις τα μικρά για αρχή μαζί με το sub και αν νιωσεις οτι δεν καθονται σε δεύτερη φαση τσιμπας τα μεγαλα και τα μικρά τα πας πίσω.