Ναι το R-112 μου πέφτει πάρα πολύ. Και θεωρώ ότι είναι overkill για μένα προσωπικά.
Δεν ξέρω αν διαβάσατε από την αρχή το νήμα, ο χώρος ο ενιαίος συνολικά είναι περίπου 6Χ6,5. Ο χώρος θέασης ταινίων είναι στην γωνία αυτού περίπου 2,5 (πλάτος)Χ3. Η απόσταση θέασης πχ από την τηλεόραση είναι 2,5μ. Αρα σε αυτά τα πλαίσια θα είναι και τα ηχεία. Εχω χώρο αριστερά και για το sub και τα μπροστινά θα απέχουν λίγο λιγότερο από μέτρο από τον τοίχο. Μόνο ένα τραπεζάκι σαλονιού υπάρχει ανάμεσα στον γωνιακό καναπέ και την τηλεόραση. Γενικά ο υπόλοιπος χώρος καθότι τραπεζαρία πίσω και λίγο παιδική χαρά της μικρής έχει διάφορα, δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε δύσκολο χώρο.
Νομίζω όμως ότι το 110 θα μου είναι μια χαρά και με το παραπάνω. Και στην τελική, τα έξτρα χρήματα (αν μου την βιδώσει και αποφασίσω να τα δώσω χωρίς να ενημερώσω την γυναίκα για αυτά :Ρ) προτιμώ να τα επενδύσω σε έναν 3300 (τον έχει προσφορά 820 το αμαζον) που έχει παραπάνω δύναμη για να είμαι σίγουρος ότι θα παίζει φουλ τα RP-250 και έχει και pre-out για μελλοντική προσθήκη παρά σε λίγο μεγαλύτερο sub.
Σε αυτά έχω καταλήξει 10 μέρες τώρα που ψάχνω και ακούω τις προτάσεις σας και τις συμβουλές σας (για άλλη μια φορά ευχαριστώ!), δεν ξέρω αν είναι ορθό το σκεπτικό μου, αλλά είναι και οι ανάκγες του καθενός διαφορετικές παιδιά.