Προτάσεις για Σειρά ???

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Χωρίς δεύτερη σκέψη

Μπήκαν για κατέβασμα και οι 2 σεζόν σε 720p bluray. Ειδα ότι είναι λίγα επεισόδια οπότε σε 2-3 μερούλες τις έχω δει. Έβαλα και το the last ship να δω τι λέει και αυτό.

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Να την ξεκινήσω δηλαδή? Στη δεύτερη σεζόν βλέπω έχουν ανέβει πολύ οι βαθμολογίες η πρώτη πρέπει να είναι μέτρια.

Από τις καλύτερες σειρές της τελευταίας διετίας (για το Black Sails μιλάω) , συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Εάν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για "εμπορικές" σειρές σίγουρα είναι από τις πολύ καλές..

Αρκεί βέβαια να σου αρέσει και το ύφος που έχει..

Λοιοιοιποοον...
ειδα χθες το 1ο επεισοδιο και:
- η ιστορια πρεπει να ειναι φοβερα ενδιαφερουσα
- η παραγωγη πολυ καλη
- οι ερμηνειες; σχολικης παραστασης!!! Μην γελατε ή μην αγανακτειτε παρακαλω, γιατι εξηγουμαι: οι χαρακτηρες μιλουν και φερονται λες και ειναι συγχρονοι...γιαπηδες, αλλά με άλλα κοστουμια και άλλα..."γραφεια". Οι "μουτες" ειναι επιπεδου παλαιου Ελληνικου σινεμα, μαλλον χειροτερες (ιδιως του καημενου του Μπιλλυ). Οι γυναικες...συγγνωμην ποιες γυναικες":η ξανθουλα "κορη"; με μεσον παιζει! Η μυστηριωδης ερωτομανης μαυρουλα; γελοιου μυστηριωδους υφους ! Η αλλη ξελογιστρα της ξανθουλας; αφηστε καλυτερα (εχει και χαλια...στηθος) Οι ανδρες: ο καπταν Φιλντ πρεπει να ειναι καλος ηθοποιος, αλλα...χμ. Ο λοστρομος; λες και περιφερεται σε σαλονι...Τελος παντων, γενικα οχι ικανοποιημενος, μα θα δω αποψε και τη συνεχεια μπας και...

Μπορεί από τα sites οι κριτικές να ήταν ανάμικτες στην 1η σεζόν, αλλά στους θεατές η σειρά πέρασε αρκετά!

Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα το studio έδωσε πράσινο φως για 2η και 3η σεζόν μαζί, και ανέβασε την παραγωγή ακόμη πιο πολύ στην 2η σεζόν! :cool:

Μάλιστα έστησε τρελή τροπή στην 2η σεζόν!!! :cool:

Ορισμένα πράγματα είναι και υποκειμενικά , όπως έχω ξαναπεί δεν μπόρεσα να δω το walking dead ή για την ακρίβεια δεν μου άρεσε καθόλου 2 φορές που είδα επεισόδια στην τηλεόραση.

Άλλοι λένε ότι είναι κορυφαία σειρά , για τα δικά μου δεδομένα λίγα πράγματα έλεγε...

Σαφώς πρέπει να σου αρέσει το είδος της σειράς κατά πρώτον! ;)

Στο WD δεν είναι το είδος της σειράς αυτό που μου άρεσε κατά πρώτον..
αλλά ο αγώνας για επιβίωση.. η ανάγκη για συμβίωση με άλλα άτομα.. και η περιπλάνηση σε διάφορα μέρη..

Αλλαζω λιγο τη συζητηση...
Στο True Detective η πρωτη σεζον δεν μου αρεσε καθολου, ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια με το ζορι (δεν ξερω μετα αν γινεται καλυτερο) αλλα ειναι βαρετοι οταν μιλανε μονοι τους και το στορι εχει μικρο ενδιαφερον για μενα...
Στη 2η σεζον αν και εχω δει μονο το πρωτο ειναι πιο ενδιαφερον το θεμα της αλλα και επειδη δεν μιλανε μπροστα σε μια καμερα...
Αααα!!! Eξαιρεση στην πρωτη σεζον το στηθος της Daddario...:worshippy:

Βεβαια περιμενω το φθινοπωρο το Fargo και το The Knick...
Θα πειραματιστω το ερχομενο ΣΚ με το Black Sails...

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Αλλαζω λιγο τη συζητηση...
Στο True Detective η πρωτη σεζον δεν μου αρεσε καθολου, ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια με το ζορι (δεν ξερω μετα αν γινεται καλυτερο) αλλα ειναι βαρετοι οταν μιλανε μονοι τους και το στορι εχει μικρο ενδιαφερον για μενα...
Στη 2η σεζον αν και εχω δει μονο το πρωτο ειναι πιο ενδιαφερον το θεμα της αλλα και επειδη δεν μιλανε μπροστα σε μια καμερα...
Αααα!!! Eξαιρεση στην πρωτη σεζον το στηθος της Daddario...:worshippy:

Βεβαια περιμενω το φθινοπωρο το Fargo και το The Knick...
Θα πειραματιστω το ερχομενο ΣΚ με το Black Sails...
Γούστα αλλά για μένα η πρώτη σεζόν ήταν καλύτερη. Δεν είναι μόνο η Daddario στη συνέχεια δείχνει καλύτερα ειδικά η δεύτερη γκομενα του woody με τον απίστευτο κολο.

Οσο προχωρα η θεαση του Black Sails, αλλαζουν οι εντυπωσεις! Ενω το 1ο το βρηκα σχεδον απαραδεκτο, ηδη στο 5ο η σειρα σχεδον εστρωσε (υπαρχουν βεβαια λιγες ερμηνευτικες...αστοχιες και υπερβολες) και τεινει να γινει πολυ καλη πειρατικη σειρα. ΟΚ συνεχιζουμε (οσοι βεβαια την αρχισουν τωρα ας κανουν υπομονη στα πρωτα 2-3 επεισοδια!)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πρωτη σεζον του True Detextive ηταν εξαιρετικη, κυριως λογω του θεματος μα και των εξαιρετικων πρωταγωνιστων. Η 2η σα μια κοινη αστυνομικη σειρα...

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

[/COLOR]Η πρωτη σεζον του True Detextive ηταν εξαιρετικη, κυριως λογω του θεματος μα και των εξαιρετικων πρωταγωνιστων. Η 2η σα μια κοινη αστυνομικη σειρα...

η αγαπημένη μου, λόγω θεματολογίας (θα συμφωνήσω) αλλά και ατμόσφαιρας, μουσικής και φωτογραφίας. Αριστούργημα!

Επεσα πανω σε μια σειρα που εκθειαζαν σε ενα podcast κινηματογραφικων κριτικων που ακουω. Ενδιαφερον θεμα και με χαρακτηρες που δεν πληττεις. Καινουρια, μολις τελειωσε η 1η σαιζον. Εχω δει 2 επεισοδια και τη βρισκω πολυ ενδιαφερουσα

UnREAL
http://www.imdb.com/title/tt3314218/?ref_=nv_sr_1

Επεσα πανω σε μια σειρα που εκθειαζαν σε ενα podcast κινηματογραφικων κριτικων που ακουω. Ενδιαφερον θεμα και με χαρακτηρες που δεν πληττεις. Καινουρια, μολις τελειωσε η 1η σαιζον. Εχω δει 2 επεισοδια και τη βρισκω πολυ ενδιαφερουσα

UnREAL
http://www.imdb.com/title/tt3314218/?ref_=nv_sr_1

Τελειωσα την 1η σαιζον. Μαζι με το Mr Robot, οτι καλυτερο εχω δει φετος. Στα bonus οτι μπορειτε να το δειτε με το ετερο σας ημισυ. Ανανεωθηκε για 2η σαιζον και πραγματικα απορω που θα το πανε γιατι σαν ιστορια εχει κλεισει. Ισως ειναι οι πρωταγωνιστες "Σε νεες περιπετειες"

Εχθές τελείωσα το mrRobot και την συστήνω, ήταν απολαυστική, ειδικά τα 3 τελευταία επεισόδια

Τελείωσα τη δεύτερη σεζόν του Black sails σήμερα και εντάξει απλά respect εξαιρετική σειρά. Στη δεύτερη σεζόν απογειωνεται στην κυριολεξία. Χαιρομε που ανανεώθηκε για 2 ακόμα σεζόν.

The Chair (10 επεισοδια - πρεμιερα 2014)

http://www.imdb.com/title/tt3569344/?ref_=nv_sr_1

Ντοκυμαντερ-διαγωνισμος-reality show. Δινεται η δυνατοτητα σε δυο υποσχομενους σκηνοθετες η δυνατοτητα (χρηματοδοτηση, αλλα και τεχνικη υποστηριξη) να σκηνοθετησουν το ιδιο σεναριο και στο τελος να κριθουν οι ταινιες τους. Το προτεινω σε οποιους αρεσουν οι ταινιες και ενδιαφερονται να δουν τεχνικα θεματα και πως τα αντιμετωπιζουν διαφορετικοι δημιουργοι. Αν και το θεμα μοιαζει σχετικα βαρετο, πιστεψτε με δεν ειναι.

Ειναι η φυσικη συνεχεια του project greenlight (2005), νομιζω απο τους ιδιους μαλιστα ανθρωπους. Αποδειχτηκε αρκετα επιτυχημενο σαν σκεψη, οπου το Project Greenlight αναβιωσε και τα δικαιωματα τα εχει τωρα το HBO, στο οποιο τρεχει τωρα σαιζον.

Μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι οτι και οι δυο σκηνοθετες δεν μου φανηκαν συμπαθητικοι, αλλα απο την αλλη βλεπει κανεις την ταλαιπωρια και το παθος τους και συμπασχει.

Να σας πω τι είδα τελευταία...

1) Mozart in the jungle: Βλέπεται πολύ ευχάριστα και με συμμετοχή έκπληξη από τον Garcia Bernal ο οποίος είναι απολαυστικότατος.

2) You, me and the apocalypse: Μίνι σειρά 10 επεισοδίων. Έχει να κάνει με το τέλος του κόσμου από μετεωρίτη με κωμικό ύφος. Αν και είναι γυρισμένη σε Αγγλία, ΗΠΑ και Ιταλία με γηγενείς ηθοποιούς, το ύφος της σειράς είναι καθαρά βρετανικό.

3) Bloodline: Νομίζω ότι οι περισσότεροι την ξέρετε. Τα λόγια είναι περιττά, ίσως από τις καλύτερες του 2015 και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί πολύ.

4) Catastrophe: Βρετανική πάλι κομεντί. Φοβερό πρωταγωνιστικό δίδυμο, απίθανοι χαρακτήρες γύρω τους και ατάκες που σκοτώνουν.

5) Childhood's End: Αρκετά μέτριο. Σαν ιδέα δεν ήταν άσχημο, αλλά ίσως αν η παραγωγή γινόταν από κάποιο άλλο κανάλι και όχι το SyFy, τότε ίσως να μιλούσαμε για μια πάρα πολύ καλή μίνι σειρά.

6) Humans: Και εδώ περίμενα περισσότερα. Βλέπεται ευχάριστα και με ενδιαφέρον, αλλά σου αφήνει στο τέλος ένα κενό σε ότι έχει να κάνει όχι με την ιστορία αλλά με την παραγωγή γενικότερα.

7) UnREAL: Ίσως λόγο θεματολογίας να απευθύνεται σε πιο γυναικείο κοινό, είναι όμως τόσο κάφρικο και κυνικό με αποτέλεσμα να μπορεί να κρατήσει σε ενδιαφέρον και τα δύο φύλα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

8) Unbreakable Kimmy Schmidt: Σειρά για να την βλέπουν ζευγάρια μαζί. Κλασσική αμερικάνικη χαζοκωμωδία, πολύ καλής όμως ποιότητας. Είχα χρόνια να δω αμερικάνικη χαζοκωμωδία που να με κρατήσει.

Για το You, me and the apocalypse ειναι η 2η φορα που το ακουω θετικα σχολια και μαλλον ηρθε η ωρα να μπει στο queue.

Για το Unreal τα εχω πει και εγω και συστηνεται ανεπιφυλακτα. Απο τις πιο εξυπνες και πρωτοτυπες σειρες που εχω δει τελευταια.

Για το unbreakable kimmy schmidt εχω διαβασει κριτικες που το εκθειαζουν. Ειδα το πρωτο επεισοδιο, αλλα δεν βλεπω να το συνεχιζω ποτε.

Το humans εχω δει το 1ο, μου αρεσε πολυ και σιγουρα θα το συνεχισω καποια στιγμη. Ειδα προσφατα και το Ex Machina και εχω μπει για το καλα στο κλιμα :)

Ξεκινησα να βλεπω Deutschland 83. Ιστορικο setting, με υποβαθρο και αποκορυφωμα της σειρας τον "χαμο" που εγινε στις σχεσεις ανατολης-δυσης γυρω απο την ασκηση Able Archer το 1983. Συστηνεται σε οποιον του αρεσει το Americans. "Κυκλοφορει" ματροσκα με ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους.