Χωρίς δεύτερη σκέψη
Να την ξεκινήσω δηλαδή? Στη δεύτερη σεζόν βλέπω έχουν ανέβει πολύ οι βαθμολογίες η πρώτη πρέπει να είναι μέτρια.
Γούστα αλλά για μένα η πρώτη σεζόν ήταν καλύτερη. Δεν είναι μόνο η Daddario στη συνέχεια δείχνει καλύτερα ειδικά η δεύτερη γκομενα του woody με τον απίστευτο κολο.Αλλαζω λιγο τη συζητηση...
Στο True Detective η πρωτη σεζον δεν μου αρεσε καθολου, ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια με το ζορι (δεν ξερω μετα αν γινεται καλυτερο) αλλα ειναι βαρετοι οταν μιλανε μονοι τους και το στορι εχει μικρο ενδιαφερον για μενα...
Στη 2η σεζον αν και εχω δει μονο το πρωτο ειναι πιο ενδιαφερον το θεμα της αλλα και επειδη δεν μιλανε μπροστα σε μια καμερα...
Αααα!!! Eξαιρεση στην πρωτη σεζον το στηθος της Daddario...:worshippy:
Βεβαια περιμενω το φθινοπωρο το Fargo και το The Knick...
Θα πειραματιστω το ερχομενο ΣΚ με το Black Sails...
[/COLOR]Η πρωτη σεζον του True Detextive ηταν εξαιρετικη, κυριως λογω του θεματος μα και των εξαιρετικων πρωταγωνιστων. Η 2η σα μια κοινη αστυνομικη σειρα...
Επεσα πανω σε μια σειρα που εκθειαζαν σε ενα podcast κινηματογραφικων κριτικων που ακουω. Ενδιαφερον θεμα και με χαρακτηρες που δεν πληττεις. Καινουρια, μολις τελειωσε η 1η σαιζον. Εχω δει 2 επεισοδια και τη βρισκω πολυ ενδιαφερουσα
UnREAL
http://www.imdb.com/title/tt3314218/?ref_=nv_sr_1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.