Προτάσεις για Σειρά ???

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά μου δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες ο πιλότος, που μάλλον δεν εκπληρώθηκαν.
Εννοώ σεναριακά, ίσως και σκηνοθετικά να μου δημιούργησε προσδοκίες για κάτι πιο ρηξικέλευθο. Όπως διάβασα κάπου, ο βασικός κορμός του σεναρίου θα μπορούσε να είναι αυτός ενός μόνο επεισοδίου κάποιας καλής τυπικής αστυνομικής σειράς.
Φυσικά ερμηνευτικά ήταν αλλού, ιδιαίτερα ο πάντα καταπληκτικός Turturro, όπως και οι χαρακτήρες και η ατμόσφαιρα.
Εν τέλει την απόλαυσα, δεν μπορώ να πω.

Έβαλα να δω Tyrant από εχθές και έφτασα μονοκοπανιά μέχρι το s03e03. Ο πρώτος κύκλος πολύ δυνατός, οι άλλοι δυο επιεικώς άθλιοι. Δεν μιλάμε ότι κάνει κοιλιά, μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα. Corny μελόδραμα, ανακρίβειες, στεγνή προπαγάνδα κτλ. Κρίμα και το πρώτο Season πήγαινε πολύ καλά.

Υπαρχει καμία σειρα που να εχει το χίουμορ και το στυλ αξιομνημονευτων χαρακτήρων σαν του επικού Scrubs?

Υπαρχει καμία σειρα που να εχει το χίουμορ και το στυλ αξιομνημονευτων χαρακτήρων σαν του επικού Scrubs?

Βλέπω το Brooklyn Nine Nine...εχει πολυ καλό γέλιο και καλούς χαρακτήρες! Το καλό ειναι οτι τα επεισοδια ειναι 20λεπτα και μπορείς άνετα να δεις 2-3

Star Wars Rebels

Οι φανατικοι του ειδους θα το εχουν ηδη δει, αλλα θελω να το προτεινω εδω και για τους λιγοτερο ενθερμους. Ισως να σας φαινεται πολυ "παιδικη" αλλα ειναι πραγματικα εξαιρετικη! Ειδικα αν εχετε παιδακια τη συστηνω ανεπιφυλακτα! Η σαιζον 1 κυκλοφορει και μεταγλωτισμενη.

Συμφωνώ, φοβερή σειρά. Κοτζάμ νήμα άνοιξε εδώ για χάρη της!

Επίσης καλό το Brooklyn nine nine, γενικώς βλέπετε ευχάριστα αν μπεις στο κλίμα της.

Αναρωτιέμαι γιατι στο Blindspot βάζει το imdb 7,4. Θα του έβαζα και 8!

Τέλος και οι Musketeers του BBC είναι πολύ καλη σειρά!

Γιατί ενώ ξεκίνησε καλά νομίζω ότι στα μέσα της πρώτης σεζόν έκανε κοιλιά με επεισόδια στο ίδιο μοτίβο που δεν προωθούσαν και την γενικότερη ιστορία. Αρκετοί από τους γνωστούς μου την έβαλαν για λίγο στην άκρη και στράφηκαν προς άλλες σειρές. Ευτυχώς προς το τέλος ανέβηκε. Πολύ καλό και το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Α! Για το blindspot μιλάω :-)

Χμμ, βρίσκομαι κάπου στη μέση της πρώτης σεζόν τώρα, αλλά δεν το έχω πολυπροσέξει το φαινόμενο. Μπορεί η πρωταγωνίστρια να μου ασκεί καμιά μαγνητική επίδραση με τα μάτια της και να αγνοώ τη λεπτομέρεια -ποιος ξέρει;
:laugh:

Πάντως ο διακόπτης δράσης με τα τατουάζ και την αποκρυπτογράφηση είναι κατευθείαν επιρροή από τον Κώδικα Ντα Βίντσι του Νταν Μπράουν και χαίρομαι που κάποιος τόλμησε να χρησιμοποιήσει παραλλαγή της ιδέας αυτής.

Ενω δεν τελειωσα ακομα τις αγαπημενες Banshee, Bosh & Stranger things (εμειναν ελαχιστα επισοδεια αλλα τα κραταω αιωρουμενα για να εχω ακομα την αναμονη) αρχισα για το φθινοπωρο 3 αλλες σειρες.

Homelqnd, Outlander και True Detective.

Και οι τρεις εξαιρετικες, σε τραβουν στον κοσμο τους με την μια. Στην πρωτη εφτασα στο τελος του δευτερου επισοδειου και εκει επαθα το σοκ...ψυχρολουσια. θα μου παρει καμμια βδομαδα το λιγοτερο για να συνεχισω.
Το outlander πολυ καλο και εχει αυτη την μετατωπιση στην ιστορια που συναρπαζει. Πιστευω οτι θα αρεσει και στο εταιρον ήμισυ σας γιατι εχει και...συναισθημα, ετσι θα το δειτε πιο ευκολα και πιο γρηγορα.

Τελος...το True Detective. Μιλαμε εινα αλλου... δεν προκειται μονο για αστυνομικη σειρα η μυστηριου. Ειναι πολυ περισσοτερο. Αλλα μην την δειτε αν ειστε κουρασμενοι, νυσταγμενοι η αν δεν εισαστε 100 σε εγρηγορση.

Δεν απογοητευτηκα απο καμμια αντιθετα τις προτεινω και τις τρεις οντας τοσο διαφορετικες και με τοσο νοστο και ενδιαφερον.

Συμφωνώ και για τις 3 σειρές! ;)

Για το Homeland (εφόσων το βλέπεις από την 1η σεζόν..) να σου πω ότι η 1η ιστορία θα τραβήξει 3 σεζόν..

Το Outlander αν και έχει κάμπoσο Love Story στην 1η σεζόν θα έχει αρκετές εναλλαγές στην συνέχεια.. και αρκετά δραματικά στοιχεία..
Θα υπάρξουν εναλλαγές και στις τοποθεσίες και τα μέρη..
Έχει καταπληκτική παραγωγή!

....

Το Outlander αν και έχει κάμπoσο Love Story στην 1η σεζόν θα έχει αρκετές εναλλαγές στην συνέχεια.. και αρκετά δραματικά στοιχεία..
Θα υπάρξουν εναλλαγές και στις τοποθεσίες και τα μέρη..
Έχει καταπληκτική παραγωγή!

Εχεις προσεξει την φωτογραφια ; στανταρ χολλυγουντ.

Σε όσους αρέσει το outlander μάλλον θα αρέσει και το Poldark, προσωπικά μου φαίνονται και τα δυο καλά, BTW το Poldark έχει απίστευτα τοπία..

Gracias senor! Ήρθα για τα Dac/κάρτα ήχου αλλά θα μείνω για τα DIY/εργαλεία/μαστορέματα (ΧD) και φυσικά την φιλική κοινότητα.

Βρε καλώς τον στην παρέα!
p0249.gif

Kαι μπαίνεις με αξιώσεις, μάλιστα!
p0279.gif

Ψάχνω για σειρές, αλλά το Poldark δεν το ´ξερα και θα πλησιάσω ύπουλα να δω τι είναι...
p0228.gif

Αφου ψάχνεις σειρές ίσως σε ενδιαφέρει και το Younger που επίσης μου αρέσει, όπως και το Fresh Off the Boat και τα δυο 20 λεπτες κωμωδίες, δεν έχουν το ίδιο θέμα αλλά γενικά είναι ωραίες, το δεύτερο είναι και "family friendly".