Προτάσεις για Σειρά ???

Τι μου θύμισες τώρα... Από τις πιο γλυκές μου αναμνήσεις να παίζω Loom παρέα με τον πατέρα μου ,που έχει φύγει από κοντά μας, σε ένα Atari st με ATonce emulator.

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Aχχχχ...adventures και κολλημένοι με φίλους στην οθόνη προσπαθώντας να λύσουμε τους γρίφους...maniac mansion, day of the tentacle, όλα τα Larry, indiana jones and fate of atlantis, rama, the longest day και τόσα και τόσα ακόμη...

Το πρώτο επεισόδιο του Luther το είδα και φαίνεται αρκετά καλή σειρά. Με βλέπω να την τελειώνω σύντομα (4 κύκλους δεν έχει; )

Last edited:
Aχχχχ...adventures και κολλημένοι με φίλους στην οθόνη προσπαθώντας να λύσουμε τους γρίφους...maniac mansion, day of the tentacle, όλα τα Larry, indiana jones and fate of atlantis, rama, the longest day και τόσα και τόσα ακόμη...

Το πρώτο επεισόδιο του Luther το είδα και φαίνεται αρκετά καλή σειρά. Με βλέπω να την τελειώνω σύντομα (4 κύκλους δεν έχει; )
Syberia broken sword να προσθέσω.

Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom

Σωστά τα λέει ο AVPAP. Το Luther!
Kαι αφού είδες το Fortitude και το Trapped, που είναι 2 σειρές για τις οποίες αναφέρθηκα εκτενώς, θα σου προτείνω να δεις το Top of the Lake (7 επεισόδια) και το Broadchurch με τον τεράστιο D. Tennant. Έχουμε παρόμοια γούστα, θα σου αρέσουν. Είναι μίνι σειρές (αν και το τελευταίο δευτεροσεζονίστηκε νομίζω :)))))))

YΓ. Λατρεύω και τα adventures, αν και έχω να παίξω χρόνια! Λόγω έλλειψης χρόνου, δεν πιάστηκα με κανένα. Μου θύμισες τα Point and Click που έπαιζα, έγραφα και walk-throughs και τα έστελνα στον μέγιστο Α. Τσουρινάκη κάποτε, στους καιρούς του Pixel και αργότερα του PC Master. Μπορεί να μην καταλαβαίνεις τίποτα από όσα λέω τώρα, εξαρτάται από την ηλικία σου. Αν είσαι πάνω από 40 και πάνω, με νιώθεις σίγουρα :-)

ΥΓ2. Ξεκίνησα μία νέα μίνι σειρά, για την οποία δεν ξέρω αν γνωρίζει ακόμα και ο Blue08. Σε λίγες μέρες θα την τελειώσω και θα αναφερθώ εκτενώς. Για να βοηθήσω, έχει να κάνει με πολύτιμη πέτρα.

Τα ειπαμε για τον Τσουρινακη, τα ειπαμε για τα adventure.... τη μινι σειρα που βλεπεις δεν μας ειπες :)

Για μένα, τα adventures χάλασαν όταν βγήκε το πρώτο Myst. Καταπληκτικά γραφικά, αλλά μισή ώρα παιχνίδι όλο κι όλο, αν είχες το walkthrough - το οποίο όμως το χρειαζόσουν γιατι οι γρίφοι ήταν αδύνατον να λυθούν απο φυσιολογικό μυαλό.
Syberia, Longest Journey, Broken Sword, ήταν καταπληκτικά.

Last edited:
Για μένα, τα adventures χάλασαν όταν βγήκε το πρώτο Myst. Καταπληκτικά γραφικά, αλλά μισή ώρα παιχνίδι όλο κι όλο, αν είχες το walkthrough - το οποίο όμως το χρειαζόσουν γιατι οι γρίφοι ήταν αδύνατον να λυθούν απο φυσιολογικό μυαλό.
Syberia, Longest Journey, Broken Sword, ήταν καταπληκτικά.
Βγήκαν αρκετά adventures και στη mobile κατηγορία. Μερικά από αυτά είναι τα machinarium Inner world full pipe adventure rusty Lake lost echo και θα βάλω και τα 3 The room με εξαιρετικους γρίφους.

Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom

Κανένα teaser? Είμαι ακόμα σε mode Westworld και ψηνομαι για γρίφους :)

Aύριο την τελειώνω και θα την αποκαλύψω :))))))))

Μοναχοφάη! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κανένα teaser? Είμαι ακόμα σε mode Westworld και ψηνομαι για γρίφους :)

Χαχα.. κόλλημα! :p

Μήπως βλέπεις και τίποτα όνειρα.. ??
Εγώ δεν ξέρω αλλά έχω την υποψία ότι κάπως επηρεάζονται και τα όνειρα που βλέπω.. από τις σειρές.. :p

Πάντως εφιάλτες ευτυχώς δεν βλέπω!
Ίσως έχω βρει το κόλπο να τους "ξορκίζω".. :p

Μου αρέσει να τσιγκλίζω λίγο αυτούς που εκτιμάω. Αυτό είναι όλο :)
Λένε λοιπόν ότι το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά είναι η πρώτη detective ιστορία που γράφτηκε ποτέ.
Αυτά :)

PS. Παρεμπιπτόντως, χθες είδα για δεύτερη φορά, μαζί με φίλο στο σπίτι μου, το πρώτο επεισόδιο του Westworld. Δεν του άρεσε, εγώ το είδα πιο προσεκτικά αυτήν τη φορά. Οκ, δεν είναι το στυλ μου, αλλά ίσως το συνεχίσω για να δω τι γίνεται. Αν και προδίδει ότι θα γίνει επανάσταση σε κάποια στιγμή. Να το προχωρήσω; Πείτε μου!!!!

Δώσ' του!

4490db7345a155717ad97707ff2578d4.jpg

(Έστω για αυτό! :laugh:)

Είσαι η "πηγή"! Κάθε φορά που ποσταρεις φωτό λιωνω...

Μου αρέσει να τσιγκλίζω λίγο αυτούς που εκτιμάω. Αυτό είναι όλο :)
Λένε λοιπόν ότι το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά είναι η πρώτη detective ιστορία που γράφτηκε ποτέ.
Αυτά :)

!

Eυκολακι

http://www.bbc.co.uk/programmes/b0824cbr

Χάρη... Principe... άμα θέλετε να δούμε 1η σεζόν από "The Man In The High Castle"..
είμαι μέσα και εγώ να την δούμε και να την συζητήσουμε ξανά! ;)

Είχα δει δύο επεισόδια και δεν ενθουσιάστηκα.

Καλά και αυτή την σειρά πρέπει να την προχωρήσεις λίγο για να μπεις στο νόημα..
αλλά σου λέω χάνεις!! :cool:

Δεν ξέρω.. διάβασες.. κατάλαβες λίιγο την φάση που παίζει με τις ταινίες στην 1η σεζόν ??

Η αποκάλυψη του μεγάλου σχεδίου έγινε τώρα.. στο 1ο της 2ης σεζόν!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και το Poll στο θέμα τα λέει καλά τα πράγματα! ;)

Αν δεν υπήρχε πάντως η αποκάλυψη στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον , δεν θα έβαζα στο πρόγραμμα να δω τον δεύτερο (δεν τον έχω δει βέβαια ακόμα). Νομίζω κάνει μια κοιλιά στο μέσο προς το τέλος του 1ου κύκλου

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk