Syberia broken sword να προσθέσω.Aχχχχ...adventures και κολλημένοι με φίλους στην οθόνη προσπαθώντας να λύσουμε τους γρίφους...maniac mansion, day of the tentacle, όλα τα Larry, indiana jones and fate of atlantis, rama, the longest day και τόσα και τόσα ακόμη...
Το πρώτο επεισόδιο του Luther το είδα και φαίνεται αρκετά καλή σειρά. Με βλέπω να την τελειώνω σύντομα (4 κύκλους δεν έχει; )
Σωστά τα λέει ο AVPAP. Το Luther!
Kαι αφού είδες το Fortitude και το Trapped, που είναι 2 σειρές για τις οποίες αναφέρθηκα εκτενώς, θα σου προτείνω να δεις το Top of the Lake (7 επεισόδια) και το Broadchurch με τον τεράστιο D. Tennant. Έχουμε παρόμοια γούστα, θα σου αρέσουν. Είναι μίνι σειρές (αν και το τελευταίο δευτεροσεζονίστηκε νομίζω))))))
YΓ. Λατρεύω και τα adventures, αν και έχω να παίξω χρόνια! Λόγω έλλειψης χρόνου, δεν πιάστηκα με κανένα. Μου θύμισες τα Point and Click που έπαιζα, έγραφα και walk-throughs και τα έστελνα στον μέγιστο Α. Τσουρινάκη κάποτε, στους καιρούς του Pixel και αργότερα του PC Master. Μπορεί να μην καταλαβαίνεις τίποτα από όσα λέω τώρα, εξαρτάται από την ηλικία σου. Αν είσαι πάνω από 40 και πάνω, με νιώθεις σίγουρα
ΥΓ2. Ξεκίνησα μία νέα μίνι σειρά, για την οποία δεν ξέρω αν γνωρίζει ακόμα και ο Blue08. Σε λίγες μέρες θα την τελειώσω και θα αναφερθώ εκτενώς. Για να βοηθήσω, έχει να κάνει με πολύτιμη πέτρα.
Βγήκαν αρκετά adventures και στη mobile κατηγορία. Μερικά από αυτά είναι τα machinarium Inner world full pipe adventure rusty Lake lost echo και θα βάλω και τα 3 The room με εξαιρετικους γρίφους.Για μένα, τα adventures χάλασαν όταν βγήκε το πρώτο Myst. Καταπληκτικά γραφικά, αλλά μισή ώρα παιχνίδι όλο κι όλο, αν είχες το walkthrough - το οποίο όμως το χρειαζόσουν γιατι οι γρίφοι ήταν αδύνατον να λυθούν απο φυσιολογικό μυαλό.
Syberia, Longest Journey, Broken Sword, ήταν καταπληκτικά.
Aύριο την τελειώνω και θα την αποκαλύψω)))))))
Κανένα teaser? Είμαι ακόμα σε mode Westworld και ψηνομαι για γρίφους![]()
Μου αρέσει να τσιγκλίζω λίγο αυτούς που εκτιμάω. Αυτό είναι όλο
Λένε λοιπόν ότι το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά είναι η πρώτη detective ιστορία που γράφτηκε ποτέ.
Αυτά
!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.