Προτάσεις για Σειρά ???

Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του νεου Twilight Zone. To 1o αν και με χαμηλοτερη βαθμολογια (imdb) μου αρεσε περισσοτερο απο το 2ο. Το 6.8 που εχει μεχρι στιγμης το θεωρω πολυ χαμηλο, μιας και εχω δει πραγματικα σειρες-σκουπιδια να εχουν 7αρια. Δεν ξερω αν θα βελτιωθει στην πορεια, αλλα παντως βλεπεται πολυ ευχαριστα. Βοηθαει το γεγονος οτι οι ηθοποιοι που παιζουν ειναι πολυ καλοι

Oσο παει και χειροτερευει το επιπεδο των επεισοδιων, καμμια σχεση με αυτο που θυμομαστε.

Parfum. Γερμανικο, με 6 επειδοδια. Δεν θυμαμαι αν εχει γραφτει κατι στο φορουμ,
αλλα μαλλον επιβαλλεται να του ριξετε μια ματια γιατι εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια.

Ειδαμε το Parfum
πολύ καλή, μάθαμε και τη σκατόλη και μα έβαλε να ψάξουμε για το αληθές. Τελικά και σε παγωτα μπαίνει
περισσοτερα στη σειρα..νομιζω πώς αξιζει το χρόνο σας

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Τις τελευταίες μέρες βλέπω το Parfum (Επεισ.4), εκτός από καποιες καλες ερμηνειες το βρισκω μετριο. Οταν το τελειωσω ελπιζω να μην κοψω το παγωτο... :laugh:

Ψαχνοντας για αντικαταστατη του αγαπημενου Homeland, εχω ακουσει πολλα καλα για το The looming tower. Το εχει δει καποιος?
Δυστυχως δεν το εχει αναλαβει καμια μεταφρ. ομάδα...

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Τις τελευταίες μέρες βλέπω το Parfum (Επεισ.4), εκτός από καποιες καλες ερμηνειες το βρισκω μετριο. Οταν το τελειωσω ελπιζω να μην κοψω το παγωτο... :laugh:

Ψαχνοντας για αντικαταστατη του αγαπημενου Homeland, εχω ακουσει πολλα καλα για το The looming tower. Το εχει δει καποιος?

Εχω δει το looming tower ή τουλαχιστον ενα μεγαλο κομματι του. Παιζουν καλοι ηθοποιοι, αλλα οσο πλησιαζει προς το τελος επειδη η ιστορια ειναι γνωστη, θεωρω οτι χανει το ενδιαφερον. Εχω την εντυπωση (τουλαχιστον μεχρι εκει που ειδα) οτι ειναι αρκετα κοντα στα πραγματικα γεγονοτα.

Το πιο κοντινο στο homeland και κατ'εμε καλυτερο αυτου, ειναι το berlin station.

Απάντηση: Re: προτασεις για σειρα???

The Umbrella Academy[Season 1]
TheUmbrellaAcademy.png

https://www.imdb.com/title/tt1312171/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Ακομα μια ευχαριστη εκπληξη απο το αγαπημενο μας Netflix. Υπαρχει μια απιστευτη ισορροπια μεταξυ δρασης-δραματος-χιουμορ που την κανουν να βλεπετε χωρις να κουραζει καθολου. Ξεκιναει υποτονικα και ανεβαινει κατακορυφα μεχρι το τελευταιο 10λεπτο του τελευταιου επεισοδιου που ειναι επος και μας προϊδεαζει για μια εξαιρετικη δευτερη σεζον. Το soundtrack δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερο και ολοι οι χαρακτηρες ενας και ενας με την ιδιαιτεροτητα του. Η Εllen Page δινει ρεσιταλ ερμηνειας και ο τσακαλος απο το Misfits μοναδικος. Οι υπολοιποι στεκονται επαξια στον ρολο τους. Μπραβο Netflix. 8.5/10

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Το πιο κοντινο στο homeland και κατ'εμε καλυτερο αυτου, ειναι το berlin station.
Είχα δει τα 5 πρώτα επεισόδια, πριν 1+ χρόνο, αλλά δεν με τράβηξε και τόσο, και το παράτησα.
Κάποια μέρα, ίσως το ξανασυνεχίσω...

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Aσε το Looming Tower για μετα (οχι οτι ειναι κακο, μετριο ειναι) και βρες το Les Bureau des legendes, ανωτερο απο ολα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Aσε το Looming Tower για μετα (οχι οτι ειναι κακο, μετριο ειναι) και βρες το Les Bureau des legendes, ανωτερο απο ολα.

Καλό φαίνεται το Les Bureau des legendes να μπορούσαμε να το βρούμε κιόλας ;

Μου έλειψε κάποια καλή σειρά sci fi , ποια είναι η καλύτερη που παίζεται αυτή την εποχή ;
Το The 100 το παράτησα στη μέση της της πρώτης σεζόν , αυτή είναι η καλύτερη που συνεχίζεται ;

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Μου έλειψε κάποια καλή σειρά sci fi , ποια είναι η καλύτερη που παίζεται αυτή την εποχή ;
Το The 100 το παράτησα στη μέση της της πρώτης σεζόν , αυτή είναι η καλύτερη που συνεχίζεται ;

Expanse έχεις δει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oπωσδηποτε τα δυο παραπανω ( Expanse & Altered Carbon ) ....

Kαι θα προσθετα και ενα τριτο Westworld.
Nαι ξερω, δεν εχει διαστημοπλοια και μαυρες τρυπες, αλλα ειναι 100% ΣιΦι.
Με ολον το προβληματισμο ΣιΦι (φανταστικη επιστημονικη προοδος^επιτευγματα και η θεση του ανθρωπου μεσα σ`αυτα).

Τελείωσα τη δεύτερη σεζόν του Trapped.. Καλό ήταν, ίσως η πρώτη σεζόν ήταν λίγο καλύτερη.
Τελειώνω και το The Widow το οποίο το ξεκίνησα λόγω της Kate Beckinsale. Με την προυπόθεση οτι το τελευταίο επεισόδιο θα είναι κάτι ανάλογο, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν έχασα και το χρόνο μου.

Εγω αυτη την στιγμη επειδη βρισκομαι σε κατασταση παροξυσμος περιμενοντας απο το ενα επισοδειο στο αλλο του GOT καθε βδομαδα, επεσα με τα μουτρα στις σειρες εν αναμονη...

Ξαναπιασα τους Soprano που αρχιζουν να μ`αρεσουν λιγο περισσοτερο και καταφεραν να κεντρισουν το ενδιαφερον μου. Ειμαι στο 4ο η πεμπτο επισοδειο.

Ξεκινησα τη τριτη σαιζον του True Detective παντα πολυ υψηλα στανταρ, και οι δυο πρωταγονοοστες ειναι φανταστικοι. Ειδικα ο μαυρος του Green Book δινει ρεσιταλ καθωζ αλαςει και ηλικιες/

Και ξεκινησα και την τεταρτη σαιzον του Bosch την οποια τελειωσα και συντομα θα επιτεθω και στην πεμπτη.
Το απολυτο ~χρωματιστο~ καθοτι Λος Αντζελες πολαρ. Μεστο με πραγματικους χαρακτηρες μια υποθεση που περναει σε μια σαιζον, μια η μαλλον ΔΥΟ αλλες υποθεσεις που διαπερανουν την ολη τη σειρα μεχρι το τελος της τεταρτης, και καποια παρεμφερη αλλα με νοστο και υφος.

Α ξεκινησα και το Fringe αφου ρωτησα ενα συμφορουμιτη ποια σειρα του αρεσει οσο αφορα το φανταστικο το ,υστηριο δεν ξερω τι... ,ου ειχε πει αυτην πανω απ`ολες.
Κατεβασα ολη την πρωτη σαιζον..και///την παλευω με εναμισυ επισοδειο εδω και 5 μερες... Δεν παει κατω...Θα την αφησω.

Α ξεκινησα και το Fringe αφου ρωτησα ενα συμφορουμιτη ποια σειρα του αρεσει οσο αφορα το φανταστικο το ,υστηριο δεν ξερω τι... ,ου ειχε πει αυτην πανω απ`ολες.
Κατεβασα ολη την πρωτη σαιζον..και///την παλευω με εναμισυ επισοδειο εδω και 5 μερες... Δεν παει κατω...Θα την αφησω.

Εμένα θα εννοείς. Την σειρά την σταμάτησα 2 φορές πριν το 5ο επεισόδιο. Διάβαζα παντού διθυράμβους όμως οπότε την συνέχισα. Και με αποζημίωσε. Μέχρι τω 15-17 της 1ης σαιζόν δείχνει βαρετή και αδιάφορη. Μετά όμως σε ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ καθώς από εκεί κ μετά ότι βλέπεις είναι μία φοβερή σειρά.

Εμένα θα εννοείς. Την σειρά την σταμάτησα 2 φορές πριν το 5ο επεισόδιο. Διάβαζα παντού διθυράμβους όμως οπότε την συνέχισα. Και με αποζημίωσε. Μέχρι τω 15-17 της 1ης σαιζόν δείχνει βαρετή και αδιάφορη. Μετά όμως σε ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ καθώς από εκεί κ μετά ότι βλέπεις είναι μία φοβερή σειρά.

E αντε να τη συνεχισω τοτε... ;) :a0210: