Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του νεου Twilight Zone. To 1o αν και με χαμηλοτερη βαθμολογια (imdb) μου αρεσε περισσοτερο απο το 2ο. Το 6.8 που εχει μεχρι στιγμης το θεωρω πολυ χαμηλο, μιας και εχω δει πραγματικα σειρες-σκουπιδια να εχουν 7αρια. Δεν ξερω αν θα βελτιωθει στην πορεια, αλλα παντως βλεπεται πολυ ευχαριστα. Βοηθαει το γεγονος οτι οι ηθοποιοι που παιζουν ειναι πολυ καλοι
Τις τελευταίες μέρες βλέπω το Parfum (Επεισ.4), εκτός από καποιες καλες ερμηνειες το βρισκω μετριο. Οταν το τελειωσω ελπιζω να μην κοψω το παγωτο...
Ψαχνοντας για αντικαταστατη του αγαπημενου Homeland, εχω ακουσει πολλα καλα για το The looming tower. Το εχει δει καποιος?
Δυστυχως δεν το εχει αναλαβει καμια μεταφρ. ομάδα...
Είχα δει τα 5 πρώτα επεισόδια, πριν 1+ χρόνο, αλλά δεν με τράβηξε και τόσο, και το παράτησα.Το πιο κοντινο στο homeland και κατ'εμε καλυτερο αυτου, ειναι το berlin station.
Τις τελευταίες μέρες βλέπω το Parfum (Επεισ.4), εκτός από καποιες καλες ερμηνειες το βρισκω μετριο. Οταν το τελειωσω ελπιζω να μην κοψω το παγωτο...
Ψαχνοντας για αντικαταστατη του αγαπημενου Homeland, εχω ακουσει πολλα καλα για το The looming tower. Το εχει δει καποιος?
Δυστυχως δεν το εχει αναλαβει καμια μεταφρ. ομάδα...
Aσε το Looming Tower για μετα (οχι οτι ειναι κακο, μετριο ειναι) και βρες το Les Bureau des legendes, ανωτερο απο ολα.
Μου έλειψε κάποια καλή σειρά sci fi , ποια είναι η καλύτερη που παίζεται αυτή την εποχή ;
Το The 100 το παράτησα στη μέση της της πρώτης σεζόν , αυτή είναι η καλύτερη που συνεχίζεται ;
Α ξεκινησα και το Fringe αφου ρωτησα ενα συμφορουμιτη ποια σειρα του αρεσει οσο αφορα το φανταστικο το ,υστηριο δεν ξερω τι... ,ου ειχε πει αυτην πανω απ`ολες.
Κατεβασα ολη την πρωτη σαιζον..και///την παλευω με εναμισυ επισοδειο εδω και 5 μερες... Δεν παει κατω...Θα την αφησω.
Εμένα θα εννοείς. Την σειρά την σταμάτησα 2 φορές πριν το 5ο επεισόδιο. Διάβαζα παντού διθυράμβους όμως οπότε την συνέχισα. Και με αποζημίωσε. Μέχρι τω 15-17 της 1ης σαιζόν δείχνει βαρετή και αδιάφορη. Μετά όμως σε ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ καθώς από εκεί κ μετά ότι βλέπεις είναι μία φοβερή σειρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.