Προτάσεις σύνθεσης υπολογιστή Η/Υ (οθόνη, μονάδα, περιφερειακά) για επεξεργασία φωτογραφιών

Απάντηση: PC για photoshop

Την παρήγγειλα κι εγώ, δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μοντέλο. Και μόνο που λέει QHD σημαίνει πάνω από το 1920. Βέβαια το 210 ADOX πηγαίνει στο μοντέλο S2715H. Δεν πειράζει, αφού είναι αντικαταβολή, θα την πάρουν πίσω εάν δεν είναι αυτό και τέλειωσε.

Απάντηση: PC για photoshop

Δευτερεύων κωδικός μοντέλου (part code). Πάντως το 210 ADOX αντιστοιχεί στην S2715H, που στη σελίδα τους την έχουν ως άλλη καταχώριση.
http://www.cosmodata.gr/product/228157/dell-monitor-27-s2715h-led-fhd-hdmi

Δες κι εδώ με τους κωδικούς μοντέλων για τις 27ρες dell

http://www.hardware.com/uk/products...tors/monitors/computer-monitors/led-monitors/

Απάντηση: Συνθέσεις για ΗΥ για επεξεργασία φωτογραφιών;

Ηλια απο αισθητικης πλευρας και ιδιαιτερα για τις γυναικες πας για mac mini που δεν πιανει και πολυ χωρο( με μια mat dell 24αρα)εχεις επισης τη δυνατοτητα να τρεξεις και windows(μεγαλο πλεονεκτημα)η ενα mac pro 13,3 με εξαιρετικη οθονη και το συνδιαζεις με οτι οθονη επιθυμεις.Να δωσεις βαση στην οθονη να εχει καλη ποιοτητα και να μπορεις να την καλιμπαρεις με το λογισμικο που την συνοδευει συνηθως τα ακριβοτερα μοντελα αν αποφασισεις dell. Δες επισης eizo που τις προτιμω μιας και απο τοτε που την αποκτησα δεν κοιταξα καμια αλλη...Εχει και σε τιμες παραπλησιες με τις dell ειναι εταιρια που βγαζει υψηλης ποιοτητας προιοντα και made in japan αν λεει κατι...που εισαι send:music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: Re: PC για photoshop

.την παρειγηλα και εγω.εχει κατι κωδικους μετα adox και adso. Δεν βρηκα κατι επισημο απο Δελλ, αλλα εχει κατι ρωσσικα site με αυτους τους κωδικους

Επικοινώνησα τελικά, ήδη διόρθωσαν το μοντέλο σε S2715H, το οποίο δεν μας κάνει (είπα κι εγώ, τέτοια έκπτωση...), οπότε ακύρωσα. Μάλλον πάλι κάτι κάνουν λάθος γιατί τους βγαίνει διπλός ο κωδικός, αλλά τεσπα, έτσι έχει το πράμα.

Re: PC για photoshop

Ναι την ειδα αυτην, αλλα ρωτησα στη cosmodata και μου ειπαν δεν την φερνει η αντιπρωσοπια, θα ρωτησω και τα αλλα μαγαζια τωρα.....

Re: Απάντηση: Re: PC για photoshop

Επικοινώνησα τελικά, ήδη διόρθωσαν το μοντέλο σε S2715H, το οποίο δεν μας κάνει (είπα κι εγώ, τέτοια έκπτωση...), οπότε ακύρωσα. Μάλλον πάλι κάτι κάνουν λάθος γιατί τους βγαίνει διπλός ο κωδικός, αλλά τεσπα, έτσι έχει το πράμα.

Κλασική περίπτωση cosmodata … κάποιοι από εμάς ούτε απ έξω δεν περνάμε

Re: Συνθέσεις για ΗΥ για επεξεργασία φωτογραφιών;

Καλές, γρήγοροι και ευγενέστατοι. Μέχρι τώρα βέβαια δεν έχω χρειαστεί service, οπότε δεν ξέρω τι παίζει με αυτό.

Re: Απάντηση: Re: PC για photoshop

Μια που το έφερε η συζήτηση για το e-gate υπάρχουν εντυπώσεις ;; καλές; κακές;

Από τα καλύτερα εγχώρια μαγαζιά σε εξυπηρέτηση. Τιμές καλές όχι κάτι το εξαιρετικό ομως.. Προσωπικά τους εχω σε μεγάλη εκτιμηση μαζί με την Msystems

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κλασική περίπτωση cosmodata … κάποιοι από εμάς ούτε απ έξω δεν περνάμε

+1. Ποτέ δεν κοιτάζω προσφορές τους, 99% ειναι μούφα

Να συμφωνήσω κι εγώ για την Msystems, από αυτούς τους δυο αγοράζω εν Ελλάδι, κατόπιν σύστασης inside man... :cool4:

msystems, pc1 klp πολύ θετικές εντυπώσεις.
Cosmodata καλές τιμές ενίοτε για μικροπράγματα, μνήμες κλπ

πηρα τελικα την 24αρα.
μολις τωρα την συνδεσα, μεσω ΗΔΜΙ, το DP δεν το εχω στο PC, θα ειχα καλυτερη πιοτητα εικονας με το DP ξερει κανεις?:)
εγω παντως στο DVI εχω μεινει ακομα:)

Δεν είναι θέμα ποιότητας εικόνας αλλά bandwidth. Πάντως για 1920x1200 μια χαρά ειναι το HDMI. Και τα 1920 μια χαρά είναι για 24ρα.

okz.
καλη ειναι, αλλα δεν ειμαι και εντυπωσιασμενος, σαν να της λειπει το contrast , θα παιξω με ρυθμισεις το σκ να δουμε.

Έχει κανείς κάποια γνώμη για τον Apple iMac 27'' MF886GR/A με ανάλυση 5120 Χ 2880 ; Μέσα σ αυτό το λειτουργικό σύστημα είναι συμβατά τα software επεξεργασίας RAW αρχείων, των διαφόρων εταιρειών;

Επιτελους !
Ανοιξε το ματι μου...
Σας γραφω βλεποντας την DELL U2414H μου επιτελους !!!
Το περιεργο (?) ειναι πως out of the box τα χρωματα μου φαινονται απολυτως ιδια με της οθονης του DELL N5510 laptop μου.
Σιγα σιγα θα μαθω...