Καλησπερα παιδες...
Θα ηθελα καποια βοηθεια - γνωμες οσον αφορα μελλοντικη αγορα προβολεα για θεαση 4Κ πλεων...
Αποκλειστικά για 100% ταινιες και 3D (Λογο που εχω υλικο) σε πληρες σκοτεινό χώρο ...
Εχω βαλει στο ματι κατι μοντελα , αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι Epsonακιας....απο το 2006 που αγορασα τον πρωτο μου προβολεα εναν Epson TW600 και μετα πηγα σε tw 9200 (ΚΟΡΥΦΗ)
2 φορες που εχω παρακολουθηση παλιοτερα (πριν 10 χρονια) ταινια σε προβολεα φιλου sony DLP ,με ενοχλουσε το "rainbow effect'', δεν γνωριζω τι γινεται τωρα στα νεα μοντελα DLP
Το μπατζετ 'στενο'...μεχρι 1500...αντε +300 ταβανι.
Τα μοντελα που μου εχουν κανει 'κλικ' ,ειναι τα παρακατω...
1)Epson EH-TW7100 3D Projector 3LCD 4K
2)BenQ W1800 3D Projector DLP 4K
3)Acer Predator GD711 3D Projector DLP 4K
4)XGIMI Horizon Ultra 3D Projector DLP 4K
Καθε γνωμη- βοηθεια , καλοδεχουμενη..
Σας ευχαριστω πολυ
Θα ηθελα καποια βοηθεια - γνωμες οσον αφορα μελλοντικη αγορα προβολεα για θεαση 4Κ πλεων...
Αποκλειστικά για 100% ταινιες και 3D (Λογο που εχω υλικο) σε πληρες σκοτεινό χώρο ...
Εχω βαλει στο ματι κατι μοντελα , αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι Epsonακιας....απο το 2006 που αγορασα τον πρωτο μου προβολεα εναν Epson TW600 και μετα πηγα σε tw 9200 (ΚΟΡΥΦΗ)
2 φορες που εχω παρακολουθηση παλιοτερα (πριν 10 χρονια) ταινια σε προβολεα φιλου sony DLP ,με ενοχλουσε το "rainbow effect'', δεν γνωριζω τι γινεται τωρα στα νεα μοντελα DLP
Το μπατζετ 'στενο'...μεχρι 1500...αντε +300 ταβανι.
Τα μοντελα που μου εχουν κανει 'κλικ' ,ειναι τα παρακατω...
1)Epson EH-TW7100 3D Projector 3LCD 4K
2)BenQ W1800 3D Projector DLP 4K
3)Acer Predator GD711 3D Projector DLP 4K
4)XGIMI Horizon Ultra 3D Projector DLP 4K
Καθε γνωμη- βοηθεια , καλοδεχουμενη..
Σας ευχαριστω πολυ