Μέχρι τι ποσό που θες να δώσεις για DAC;Καλημέρα!
Παρακαλώ θα ήθελα να μου προτείνω ένα Dac που να ταιριάζει στο σύστημα μου .
Αποτελείται τώρα από "
Eversolo T8, audio research dac8, pass labs XP20, pass labs XA160.5 και Magnepan 3.7.
Με εκτίμηση
Ηλίας
Chord Hugo TT2 (chord philosophy ...4900 ευρω) - Denafrips Venus ή Pontus (R2R 2200-4800 ευρω) - Eversolo Z10 dac (delta/sigma 2000ευρω) και Okto Research DAC 8 (1600 ευρω)Καλημέρα!
Παρακαλώ θα ήθελα να μου προτείνετ ένα Dac που να ταιριάζει στο σύστημα μου .
Αποτελείται τώρα από "
Eversolo T8, audio research dac8, pass labs XP20, pass labs XA160.5 και Magnepan 3.7.
Με εκτίμηση
Ηλίας
Σ ευχαριστώ φίλε μου !!!!!!!Chord Hugo TT2 (chord philosophy ...4900 ευρω) - Denafrips Venus ή Pontus (R2R 2200-4800 ευρω) - Eversolo Z10 dac (delta/sigma 2000ευρω) και Okto Research DAC 8 (1600 ευρω)
πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές φιλοσοφίας (και τιμής) DAC
Καλημέρα ! ακούω μουσική σαν κ αυτη και πολυ jazz,
Εδω σε αυτη την συγκριση του Weiss DAC με ενα Holo R2R . To R2R εχει πιο πολυ βαθος και λιγο πιο μαλακο στα transients αλλα θυσιαζει λιγο καθαροτητα και πυκνοτητα, ομως αν κανω την αναγωγη φανταζομαι οτι ενα R2R θα ειναι πιο ανετο για παρατεταμενες ακροασεις.
To R2R ειναι πιο ευγενικο και το Weiss που ειναι delta sigma εχει πιο πολυ ενεργεια, punch και πυκνοτητα αλλα εχει πιο σκληρο ηχο.
Ποιο είναι το μικρό;Το denafrips pontus το έχω ακούσει στου Tzimisce κόντρα στο μικρό ακόρδο με το πακάκι του εργοστασίου..
Το μικρό ακόρδο πήρε τα βρακιά του pontus
Ποιο είναι το μικρό;
Υπερβολές!Το denafrips pontus το έχω ακούσει στου Tzimisce κόντρα στο μικρό chord με το πακάκι του εργοστασίου..
Το μικρό chord πήρε τα βρακιά του pontus
Ιδιοκτήτης του Youtube καναλιού είναι η Virtual Hi-Fi. Τη γνωρίζουμε από τις εξαιρετικές παρουσιάσεις της τελευταίας Έκθεσης του Μονάχου.
Εδω σε αυτη την συγκριση του Weiss DAC με ενα Holo R2R . To R2R εχει πιο πολυ βαθος και λιγο πιο μαλακο στα transients αλλα θυσιαζει λιγο καθαροτητα και πυκνοτητα, ομως αν κανω την αναγωγη φανταζομαι οτι ενα R2R θα ειναι πιο ανετο για παρατεταμενες ακροασεις.
To R2R ειναι πιο ευγενικο και το Weiss που ειναι delta sigma εχει πιο πολυ ενεργεια, punch και πυκνοτητα αλλα εχει πιο σκληρο ηχο.
Ως κάτοχος των κορυφαίων αυτών μικροφώνων είμαι σε θέση να το πιστοποιήσω.For the recordings, I use pro mobile gear - SoundDevices MixPre 3 and a stereo set of Shoeps CMC6MK4
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.