Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Πόσω μάλλον όταν δεν δέχεσαι υποψία κριτικής (βλέπε ντενεκεδένια ATC).
Εδω σε αυτη την συγκριση του Weiss DAC με ενα Holo R2R . To R2R εχει πιο πολυ βαθος και λιγο πιο μαλακο στα transients αλλα θυσιαζει λιγο καθαροτητα και πυκνοτητα, ομως αν κανω την αναγωγη φανταζομαι οτι ενα R2R θα ειναι πιο ανετο για παρατεταμενες ακροασεις.
To R2R ειναι πιο ευγενικο και το Weiss που ειναι delta sigma εχει πιο πολυ ενεργεια, punch και πυκνοτητα αλλα εχει πιο σκληρο ηχο.
Εν τέλει το άκουσα, όπως υποσχέθηκα.Ιδιοκτήτης του Youtube καναλιού είναι η Virtual Hi-Fi. Τη γνωρίζουμε από τις εξαιρετικές παρουσιάσεις της τελευταίας Έκθεσης του Μονάχου.
Το ενδιαφέρον είναι ότι για τις ηχογραφήσεις των βίντεο χρησιμοποιεί πραγματικά Hi-End εξοπλισμό:
Ως κάτοχος των κορυφαίων αυτών μικροφώνων είμαι σε θέση να το πιστοποιήσω.For the recordings, I use pro mobile gear - SoundDevices MixPre 3 and a stereo set of Shoeps CMC6MK4
Δεν είναι τυχαίο ότι μέ ένα ζευγάρι Schöeps CMC6MK4 χρησιμοποιούμενα ως κύρια μικρόφωνα ηχογραφούνται ολόκληρες συμφωνικές ορχήστρες.
Επιφυλάσσομαι λοιπόν για μία κριτική ακρόαση με Hi-End ακουστικά, για να δούμε αν πράγματι ακούγονται οι διαφορές που αναφέρει.
@Sonus Naturalis, η έξοδος i2s δεν είναι απαραιτήτως η καλύτερη,ηχητικα.Υπαρχει διχογνωμία ανάμεσα σ' αυτήν και την usb.Αυτην την στιγμή δεν θυμάμαι αν η i2s είναι προσαρμόσιμη στο Τ8 όπως είναι στο z10.
Ποιά είναι ηχητικά ανώτερη παίζεται κατά περίπτωση και αναλόγως τη συγκεκριμένη υλοποίηση.@Sonus Naturalis, η έξοδος i2s δεν είναι απαραιτήτως η καλύτερη,ηχητικα.Υπαρχει διχογνωμία ανάμεσα σ' αυτήν και την usb.
Είναι σίγουρα.Αυτην την στιγμή δεν θυμάμαι αν η i2s είναι προσαρμόσιμη στο Τ8 όπως είναι στο z10.
Πάντως σαν γενική αίσθηση ο Weiss 204 μου φάνηκε ότι είχε περισσότερη ενέργεια, σώμα και όγκο χαμηλά. Ενώ ο Holo Audio Spring σαν να έπαιζε λίγο -μα πολύ λίγο πιο μαλακά.
Αυτό εννοούν άραγε όσοι λένε ότι ο ένας έχει περισσότερη ενέργεια και ο άλλος καλύτερη ροή;
Και το 30 πρεπει να ειναι πολυ καλο.Αν το βρείτε μεταχειρισμένο, γιατί δεν το βγάζει πια η εταιρεία, το gustard x26pro dac είναι εξαιρετικό.
Ένα μηχάνημα ζεσταίνεται παραπάνω όταν είναι καινούργιο και στρώνουν τα υλικά του μέχρι να πάρουν τις ανοχές τους, στην συνέχεια με τον καιρό οι θερμοκρασίες πέφτουν και έρχονται σε φυσιολογικές θερμοκρασίες...Το 30 δεν το έχω ακούσει, το x26pro ζεσταινοταν πολύ όταν το είχα πρωτοπαρει, πλέον όχι, δεν ξέρω τι άλλαξα/ε.
Πωλειται "δίπλα"Αν το βρείτε μεταχειρισμένο, γιατί δεν το βγάζει πια η εταιρεία, το gustard x26pro dac είναι εξαιρετικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.