Χμμμ χλωμό... (Μετά το firmware για DTS δεν έχω δει σοβαρές βελτιώσεις)
Μάλλον το eGreat του Che...![]()
Με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν προθυμοποιείται να φέρει κάποιος το Xtreamer.:chinscratch: Κοντά 1500 post έχουν γίνει για το συγκεκριμένο. Θα το έφερνα εγώ αλλά είμαι 500 χλμ μακριά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια.
Παιδια επειδη εχω μεγαλη περιεργεια με το δικο μου Εgreat 31b τι παιζει θελω πολυ να ειμαι παρον στο συγκριτικο να φερω το μηχανακι και τον σκληρο με τις δυστροπες ματροσκες που κολλανε πιστευω θα ειναι καλο να δουμε που τρεχουν νερο τι λες pontios ειμαι μεσα?
Με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν προθυμοποιείται να φέρει κάποιος το Xtreamer.:chinscratch: Κοντά 1500 post έχουν γίνει για το συγκεκριμένο. Θα το έφερνα εγώ αλλά είμαι 500 χλμ μακριά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια.
Παιδια επειδη εχω μεγαλη περιεργεια με το δικο μου Εgreat 31b τι παιζει θελω πολυ να ειμαι παρον στο συγκριτικο να φερω το μηχανακι και τον σκληρο με τις δυστροπες ματροσκες που κολλανε πιστευω θα ειναι καλο να δουμε που τρεχουν νερο τι λες pontios ειμαι μεσα?
Υπάρχει περιορισμός στην συμμετοχή; Θα σας ενδιέφερε και σύγκριση με κάποιο HTPC ή Laptop ως media player;
nkourouk όπως έχω αναφέρει το μάξιμουμ θα είμαστε 10 άτομα. Δεδομένου των συμμετοχών ιδιοκτητών media players νομίζω ότι μάλλον θα είμαστε full.
Όσο για HTPC, δεδομένου ότι δεν είναι ένα έτοιμο μηχάνημα (πρέπει να διαλέξεις configuration, operating sytem, programs, codecs...) δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο συγκριτικό μας, καθώς θέλουμε λύσεις έτοιμες και με αλλαγές μόνο στο firmware τους.
Ξέρω ότι λογικά το HTPC θα υπερτερεί κάποια στιγμή αλλά θέλει πολύ πραπάνω χρόνο και γνώση από τις λύσεις που συγκρίνουμε.
Ρε συ δεν σε σκεφτηκα καθολου εσενα θα σκασει τηλεφωνο.............:a0210:Έλα μια βόλτα από το σπίτι με τα αρχεία σου να τα δοκιμάσουμε στο δικό μου 31b..
Πολύ καλή πρωτοβουλία παιδιά - μπράβο!
Πάντως νομίζω καλό θα ήταν από περιέργεια και εάν ειναι εύκολο να παίξει δίπλα και κάποιο Atom 330 με NVIDIA ION (px ASROCK). Είμαι πολύ περίεργος εάν τα καταφέρνει με τα δύσκολα αρχεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.