ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Status
Not open for further replies.
Re: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Χμμμ χλωμό... (Μετά το firmware για DTS δεν έχω δει σοβαρές βελτιώσεις)
Μάλλον το eGreat του Che...:)

Με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν προθυμοποιείται να φέρει κάποιος το Xtreamer.:chinscratch: Κοντά 1500 post έχουν γίνει για το συγκεκριμένο. Θα το έφερνα εγώ αλλά είμαι 500 χλμ μακριά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια.

Χμμμ χλωμό... (Μετά το firmware για DTS δεν έχω δει σοβαρές βελτιώσεις)
Μάλλον το eGreat του Che...:)

μπορεί τι να πω...

Πολύ καλή κινηση για να δούμε με πραγματικά και όχι "μαγειρεμένα" στοιχεία τί γινεται στην κουρσα των πλεϊερς
Περιμενουμε τα αποτελέσματα με αγωνια

Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Ήμουν έτοιμος να πάρω το Dune, αλλά κατόπιν τούτου θα περιμένω τα αποτελέσματα του συγκριτικού με μεγάλη αγωνία. Χίλια ευχαριστώ σε όλους όσοι υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια! :grinning-smiley-043

Με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν προθυμοποιείται να φέρει κάποιος το Xtreamer.:chinscratch: Κοντά 1500 post έχουν γίνει για το συγκεκριμένο. Θα το έφερνα εγώ αλλά είμαι 500 χλμ μακριά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια.

Ευκαιρία να κάνεις ένα ταξιδάκι....:BDGBGDB55:

Παιδια επειδη εχω μεγαλη περιεργεια με το δικο μου Εgreat 31b τι παιζει θελω πολυ να ειμαι παρον στο συγκριτικο να φερω το μηχανακι και τον σκληρο με τις δυστροπες ματροσκες που κολλανε πιστευω θα ειναι καλο να δουμε που τρεχουν νερο τι λες pontios ειμαι μεσα?

Απάντηση: Re: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Παιδια επειδη εχω μεγαλη περιεργεια με το δικο μου Εgreat 31b τι παιζει θελω πολυ να ειμαι παρον στο συγκριτικο να φερω το μηχανακι και τον σκληρο με τις δυστροπες ματροσκες που κολλανε πιστευω θα ειναι καλο να δουμε που τρεχουν νερο τι λες pontios ειμαι μεσα?

Έχεις pm.

Βρήκαμε και τούτο.

Έλα μια βόλτα από το σπίτι με τα αρχεία σου να τα δοκιμάσουμε στο δικό μου 31b..

Υπάρχει περιορισμός στην συμμετοχή; Θα σας ενδιέφερε και σύγκριση με κάποιο HTPC ή Laptop ως media player;

Aπό το συγκριτικό αυτό, ελπίζω ότι θα εξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα, μιας και η κοινότητά μας έχει τους πιο απαιτητικούς χομπίστες του χώρου.
Άρα κατα πολύ θα εξαρτηθεί η επόμενη αγορά μου!!

Φοβερή και αξιέπαινη προσπάθεια. Μπράβο σε όλους που συμμετέχουν και ιδιαίτερα στον Pontios. Σας ευχαριστούμε

Μακάρι να προλάβετε να έχετε στο συγκριτικό και το Xtreamer Pro. Φαίνεται πολύ αξιόλογο για την τιμή του.

Last edited by a moderator:

Υπάρχει περιορισμός στην συμμετοχή; Θα σας ενδιέφερε και σύγκριση με κάποιο HTPC ή Laptop ως media player;

nkourouk όπως έχω αναφέρει το μάξιμουμ θα είμαστε 10 άτομα. Δεδομένου των συμμετοχών ιδιοκτητών media players νομίζω ότι μάλλον θα είμαστε full.
Όσο για HTPC, δεδομένου ότι δεν είναι ένα έτοιμο μηχάνημα (πρέπει να διαλέξεις configuration, operating sytem, programs, codecs...) δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο συγκριτικό μας, καθώς θέλουμε λύσεις έτοιμες και με αλλαγές μόνο στο firmware τους.
Ξέρω ότι λογικά το HTPC θα υπερτερεί κάποια στιγμή αλλά θέλει πολύ πραπάνω χρόνο και γνώση από τις λύσεις που συγκρίνουμε.

Re: Απάντηση: Re: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Ok. Απλά ήμουν στην διαδικασία media player ή laptop με δυνατότητα για media player (θα αγόραζα laptop έτσι και αλλιώς). Τελικά πήρα το Acer Aspire 5739G744G50MN με HDMI και spdif. Λόγο Win7 64bit με δυσκόλεψε λίγο στα codecs, αλλά μάλλον τώρα όλα καλά. Είχα απλά την περιέργεια αν υπερτερεί σε ποιότητα σε σχέση με τα τυποποιημένα media player.

nkourouk όπως έχω αναφέρει το μάξιμουμ θα είμαστε 10 άτομα. Δεδομένου των συμμετοχών ιδιοκτητών media players νομίζω ότι μάλλον θα είμαστε full.
Όσο για HTPC, δεδομένου ότι δεν είναι ένα έτοιμο μηχάνημα (πρέπει να διαλέξεις configuration, operating sytem, programs, codecs...) δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο συγκριτικό μας, καθώς θέλουμε λύσεις έτοιμες και με αλλαγές μόνο στο firmware τους.
Ξέρω ότι λογικά το HTPC θα υπερτερεί κάποια στιγμή αλλά θέλει πολύ πραπάνω χρόνο και γνώση από τις λύσεις που συγκρίνουμε.

Πολύ καλή πρωτοβουλία παιδιά - μπράβο!
Πάντως νομίζω καλό θα ήταν από περιέργεια και εάν ειναι εύκολο να παίξει δίπλα και κάποιο Atom 330 με NVIDIA ION (px ASROCK). Είμαι πολύ περίεργος εάν τα καταφέρνει με τα δύσκολα αρχεία.

δεν νομίζω ότι η δοκιμή σκοπεύει να συμπεριλάβει και PCs.

Πολύ καλή πρωτοβουλία παιδιά - μπράβο!
Πάντως νομίζω καλό θα ήταν από περιέργεια και εάν ειναι εύκολο να παίξει δίπλα και κάποιο Atom 330 με NVIDIA ION (px ASROCK). Είμαι πολύ περίεργος εάν τα καταφέρνει με τα δύσκολα αρχεία.

Όπως ήδη είπαμε το συγκριτικό αφορά μόνο media players.

Status
Not open for further replies.