ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Status
Not open for further replies.
Re: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Πρέπει να περάσατε πολύ καλα!!:2thumb22sup::ernaehrung004:

Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω...

Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

δεδομένου των απολύτως ανατρεπτικών αποτελεσμάτων

θα συνεχίσω το συγκριτικό μέσα στο ΣΚ

θα σας ανακοινώσω αναλυτικά αποτελέσματα μέσα στο ΣΚ.

Δεν πιστεύω να είσαι οπαδός του xtreamer ? :flipout:

Έξω από την πλάκα , περιμένω και εγώ τα αποτελέσματα .

Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Η λεζαντα της φωτο θα επρεπε να ειναι "οταν ο Τσε συναντησε τον επαναστατη":flipout::flipout::flipout:
Μαζι θα κατακτησουμε απορθυτα καστρα......:flipout::a0210:

Καλα βρε Μαριε δεν ντρεπεσαι?
Θα αφησεις τοσο κοσμο που θα αγορασει media player πριν το Σαββατο στα σκοταδια?Το αντεχει η συνειδηση σου?:SFGSFGSF:
Φερε κανα ψιχουλο βρε!

Εγώ πάντως θα το ζύγιζα πολύ πριν καταλήξω στον νικητή. Δεν είναι εύκολη δουλειά γιατί πρέπει να βαθμολογηθούν :1) οι δυνατότητες στο Video playing αλλά και η απόδοση εικόνας 2) οι δυνατότηες στο Audio και τα format ήχου που υποστηρίζει 3 ) Οι δυνατότητες του software σε παραμετροποιήσεις εικόνας , ήχου , υποτίτλων και τέλος η συνδεσιμότητα τόσο σε δίκτυο όσο και στο internet.......Δύσκολη δουλειά.....Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από εμάς που λίγο πολύ ξέρουμε ο ένας τον άλλο και τις απαιτήσεις του , μέσα στο forum μπαίνουν εκατονάδες επισκέπτες ....από newbies έως ειδικούς του AV που θα μας κρίνουν για την ορθότητα των αποτελεσμάτων μας ....Γι αυτό Μάριε....βάλτους τα γυαλιά !!!!!

H προσπάθειά σας είναι, προφανώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εξαιρετική!

Είναι βέβαιο πως θα δώσει έναυσμα για νέες κουβέντες επάνω στο ζήτημα !!!

Περιμένοντας τις εντυπώσεις, θα αναφέρω ότι έβαλα δίπλα δίπλα το Egreat EG-R1 με το καλαμπόκι C200 σε αναπαραγωγή του ίδιου 1080p αρχείου (Dark Night) και η έκπληξή μου ήταν πολύ μεγάλη. Αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα της εικόνας που είδα στις 110'' με τον Benq W1000 (1920X1080). (Ομοίως εξεπλάγην και ο κάτοχος του C200)

Περιμένοντας τις εντυπώσεις, θα αναφέρω ότι έβαλα δίπλα δίπλα το Egreat EG-R1 με το καλαμπόκι C200 σε αναπαραγωγή του ίδιου 1080p αρχείου (Dark Night) και η έκπληξή μου ήταν πολύ μεγάλη. Αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα της εικόνας που είδα στις 110'' με τον Benq W1000 (1920X1080). (Ομοίως εξεπλάγην και ο κάτοχος του C200)

Υπερ ποιου εκπλαγηκατε?

Για να υπάρχει έκπληξη... μάλλον υπέρ του φτηνού?

Πάντως μπράβο για την όλη οργάνωση του συγκριτικού... :grinning-smiley-043

Καντε υπομονη 2 ημερες και θα εκπλαγειται ολοι απο τα αποτελεσματα του συγκριτικου..........

Ti εννεοίς, θα έχουμε ανατροπή του αποτελέσματος;

kalimera se olous. einai swsti i apopsi tou pontiou, alla to ps3 teinei na ginei "standard", opote einai ontos poly kali idea. pantos to pop c-200 den "paizetai" paidia. telos thewrw oti kalo tha itan na yparxei kai kapoio "section" sto test gia tis dyktiakes kai "terminal" dynatotites twn koutiwn

Kαλημερα φιλε μου και καλως ορισες.Σε παρακαλω πολυ τα ποστ σου απο εδω και μπρος να ειναι στα Ελληνικα.
Στο θεμα σου, επειδη τα δικτυακα του καθε μηχανηματος ειναι διαφορετικα, οτι θελει ο καθενας τα αναφερει στο αντιστοιχο θεμα.

Παιδιά λίγο υπομονή. Τα αποτελέσματα να είστε σίγουροι θα ικανοποιήσουν όλους. Θα είναι πολύ αναλυτικά και θα περιέχουν όλες σας τις απορίες. Απλώς θέλει λίγο χρόνο.

Παιδιά λίγο υπομονή. Τα αποτελέσματα να είστε σίγουροι θα ικανοποιήσουν όλους. Θα είναι πολύ αναλυτικά και θα περιέχουν όλες σας τις απορίες. Απλώς θέλει λίγο χρόνο.

Η απορία μου εμένα είναι μια...

το ουίσκυ το τελειώσατε????:BDGBGDB55:

Για να υπάρχει έκπληξη... μάλλον υπέρ του φτηνού?
Ε, ναι. Η έκπληξη έγινε από το φθηνό player. Βασικά σύγκρινα τα δύο δικά μου, Egreat EG-R1 (τσιπάκι της Realtek) Egreat M31B, (sigma 8635) με το Popcorn C200 (το νέο τσιπάκι της sigma).
Στα δικά μου μάτια, με το δικό μου setup (παρουσία δύο ..μαρτύρων, εκ των οποίων ο ένας ο ιδιοκτήτης του C200) με κριτήριο μόνο την ποιότητα της εικόνας που αξιολογήθηκε στις 110'' ιντσες του Benq W1000, καλύτερα απέδωσε το EG-R1, ακολούθησε πολύ κοντά το C200 και εμφανώς κατώτερο το M31B. Βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί "τεστ" γιατί η σύγκριση έγινε σε σκηνές μιας και μόνο 1080p ταινίας (Dark Night). Πάντως η σειρά κατάταξης ήταν ομόφωνη!

Status
Not open for further replies.