ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Η απορία μου εμένα είναι μια...

το ουίσκυ το τελειώσατε????:BDGBGDB55:

Ποιο ουισκυ? Εγω που πηγα τελευταιος (με μια μικρη καθυστερηση ........ 2 ωρων) οταν μπηκα μου ειπαν να ανοιξω το ψυγειο και να παρω μπυρα. Δεν μου ειπαν τιποτα για καβα με ουισκυ. Ασε που ολοι ο αλλοι ηταν ξενερωτοι και επινα μονος μου.:flipout::flipout::flipout:

Re: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Ελπίζω να μην ήταν συμπιεσμένη η ταινία.
Ενημερωτικά για σημείο αναφοράς είναι το I, Robot.

Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Παιδια εχουμε κανενα νεο......????

περιμενουμε !!!!!!!

Να 'χουμε λίγο υπομονή παιδιά. Σκεφτείτε μόνο ότι οι διοργανωτές του συγκριτικού θα θυσιάσουν το ΣΚ τους για να μας δώσουν τα αποτελέσματα. Και είμαι σίγουρος ότι θα καλύψουν κάθε πτυχή του συγκριτικού, οπότε η αναμονή αξίζει τον κόπο!!!

Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Να 'χουμε λίγο υπομονή παιδιά. Σκεφτείτε μόνο ότι οι διοργανωτές του συγκριτικού θα θυσιάσουν το ΣΚ τους για να μας δώσουν τα αποτελέσματα. Και είμαι σίγουρος ότι θα καλύψουν κάθε πτυχή του συγκριτικού, οπότε η αναμονή αξίζει τον κόπο!!!

Μα και οι υπόλοιποι θα θυσιάσουν το ΣΚ τους (είναι στην οθόνη πατώντας F5 :flipout:)

Ας προετοιμαζόμαστε για το μακροσκελέστερο post στην ιστορία του avclub...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Ας προετοιμαζόμαστε για το μακροσκελέστερο post στην ιστορία του avclub...

Μόνο το excel με τα αποτελέσματα άμα δεις. Τελειώνω αύριο παιδιά και μετά αρχίζω το γράψιμο.

Ε, ναι. Η έκπληξη έγινε από το φθηνό player. Βασικά σύγκρινα τα δύο δικά μου, Egreat EG-R1 (τσιπάκι της Realtek) Egreat M31B, (sigma 8635) με το Popcorn C200 (το νέο τσιπάκι της sigma).
Στα δικά μου μάτια, με το δικό μου setup (παρουσία δύο ..μαρτύρων, εκ των οποίων ο ένας ο ιδιοκτήτης του C200) με κριτήριο μόνο την ποιότητα της εικόνας που αξιολογήθηκε στις 110'' ιντσες του Benq W1000, καλύτερα απέδωσε το EG-R1, ακολούθησε πολύ κοντά το C200 και εμφανώς κατώτερο το M31B. Βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί "τεστ" γιατί η σύγκριση έγινε σε σκηνές μιας και μόνο 1080p ταινίας (Dark Night). Πάντως η σειρά κατάταξης ήταν ομόφωνη!

Ως ένας εκ των δύο μαρτύρων επιβεβαιώνω το αποτέλεσμα. Η διαφορά όμως των δύο πρώτων ήταν τόσο μικρή που νομίζω ότι δεν γίνεται αισθητή ούτε μετά από μακρά θέαση, συνεπώς πρακτικά πρόκειται περί ισοπαλίας (έπρεπε να έχω γίνει δικηγόρος...)

Κάτι άλλο. Στη σύγκριση media players δεν έχει νόημα ο λόγος απόδοση/τιμή. Νομίζω είναι όπως στα αυτοκίνητα. Μπορεί δηλαδή κάποιος να θέλει να πληρώσει διπλάσια χρήματα (μιας και μιλάμε για μικρά ποσά σε σχέση με το κόστος των λοιπών AV συσκευών) για να έχει μόνο ένα feature παραπάνω και για αυτόν αυτή η συσκευή να έχει τον καλύτερο λόγο α/τ. Ετσι σκέφτηκα κιεγώ και πήρα το C-200 που για μένα είναι το καλύτερο μηχανάκι σε σχέση "α/τ", γιατί είναι η "BMW" των media players.

Last edited:

Και που να το δεις με 1.5 τέρα δίσκο και μεσα να εχει 60 original ασυμπίεστα BD rips.

Και που να το δεις με 1.5 τέρα δίσκο και μεσα να εχει 60 original ασυμπίεστα BD rips.

Τώρα με το HDX BD 1 ...θα αρχίσω να την κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά με το BD ripping...

P.S. Μόνο να μου πεις με ποιο πρόγραμμα την κάνεις ( με p.m. )

Last edited:
Απάντηση: Re: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Τώρα με το HDX BD 1 ...θα αρχίσω να την κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά με το BD ripping...

P.S. Μόνο να μου πεις με ποιο πρόγραμμα την κάνεις ( με p.m. )

Αχ και δεν ήξερα πως αν στο πω μάναμμμμ. Τελευταίος ήρθες μάναμμμμ. Το firmware το σφάζει το μηχάνημα, μάναμμμ.

Re: Απάντηση: Re: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Αχ και δεν ήξερα πως αν στο πω μάναμμμμ. Τελευταίος ήρθες μάναμμμμ. Το firmware το σφάζει το μηχάνημα, μάναμμμ.

:D..Αμ δεν το ξέρω? Το ξέρω...Μόνο το HD passthrough δουλεύει ...(και αυτοί στα labs θέλω να πιστευω γιατί αλλιώς θα το χαντακόσουνε το μηχάνημα...θέλανε και να αποσπαστούνε από τα ΝΜΤ τρομάρα τους...)

P.S. Εγώ το Dune περιμένω να δω πως το είδατε....

Last edited:

To dune στις πρωτες θεσεις της κουρσας...........!

Status
Not open for further replies.