Πρόταση ηχείων για μικρό δωμάτιο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Εξακολουθώ να μην ψάχνω για δαπέδου.
Τα συγκεκριμένα μου προτάθηκαν καθώς μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα σε τοίχο.
Με πρόχειρο search ai τα εμφανίζει ότι μπορούν να δουλέψουν δίπλα στον τοίχο, ανάμεσα στο γραφείο και το έπιπλο και την ραφιέρα με ανοιχτό χώρο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
Ευχαριστώ και πάλι.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Εξακολουθώ να μην ψάχνω για δαπέδου.
Τα συγκεκριμένα μου προτάθηκαν καθώς μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα σε τοίχο.
Με πρόχειρο search ai τα εμφανίζει ότι μπορούν να δουλέψουν δίπλα στον τοίχο, ανάμεσα στο γραφείο και το έπιπλο και την ραφιέρα με ανοιχτό χώρο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
Ευχαριστώ και πάλι.
Ισχυει αλλα επειδη προκειται για ηχεια ιδιεταιρης αρχιτεκτονικης των οποιων ο ηχος βασιζεται σε μεγαλο ποσοστο στην ανακλαση, θα πρεπει οπωσδηποτε να τα ακουσεις πριν αγορασεις. Ιδανικα και στο χωρο σου. Δες αν υπαχει demo στην Αθηνα.
Δεν κανουν ομως για ακροαση απο το γραφειο. Ακομα κι αν σου αρεσουν θα ακουγονται μονο απο τον καναπε.

Καλησπέρα και ευχαριστώ.
Το βρήκα Αθήνα, ex demo λέει στο σάιτ.
Θα επικοινωνήσω και μαζί τους.

Τελικά τα Larsen 4.3 δεν κάνουν, μου πρότειναν κάποια σαν τα Paradigm Monitor SE Atom black ή ανάλογα.

Τα 12 μ είναι εξίσου μεγάλο πρόβλημα μου ανέφεραν και θέλω κάτι μικρό.

Οπότε η αναζήτηση θα συνεχιστεί.

Πρώτα θα αλλάξω καναπέ με γραφείο και θα ακούσω πως παίζει με KEF.

Θυσιάζοντας προσωρινά το γραφείο, ή και οριστικά αν δεν γίνεται διαφορετικά.

Έστω και αν δεν είναι ιδανική λύση ο καναπές θα εστιάσω εκεί προσπαθώντας να βρω τα ποια λειτουργικά ηχεία, σε σχέση με την απόδοση και την τοποθέτηση.

Αν ήταν να καταλήξω σε κάτι με τα τωρινά δεδομένα αυτό κάτι σε on wall για μειωμένο όγκο και ευκολία τοποθέτησης.

Χωρίς όμως να ξέρω τα μειονεκτήματα αυτών.

Κάτι σε Monitor Audio Bronze 7G On-Wall ή κυρίως σε DALI Sonik On-Wall

Για ποιο ακριβά Focal On Wall 302 θα ήμουν πιο επιφυλακτικός.

Σας ευχαριστώ όλους πάλι.