Πρόταση ηχείων για μικρό δωμάτιο

Σε ευχαριστώ.
Θα το δω.
Θέλει να επιβεβαιώσω ότι μπορεί να μπει στον τοίχο σε βάση.

Σε ευχαριστώ.
Θα το δω.
Θέλει να επιβεβαιώσω ότι μπορεί να μπει στον τοίχο σε βάση.

Η ιδέα ηχείων on-wall πως σου φαίνεται;
Έτσι γλυτώνεις πολλά πράγματα σε τοποθέτηση και εκμεταλλεύεσαι πλήρως τον χώρο, και έχουν και λιγότερα θέματα ακουστικής.
Βέβαια προϋποθέτει σύστημα να τα οδηγεί, αλλά και πάλι είναι πολύ πιο πρακτικό αυτό. Περισσότερες είσοδοι λιγότερο cable vomit κλπ.

μου είχε προταθεί αρχικά η ακρόαση αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο.
Λόγω διαμονής επαρχία όχι ακατόρθωτο αλλά δύσκολο.
Τουλάχιστον μπήκε μια σειρά για την θέση αρχικά για την θέση, και κάποια μοντέλα ώστε αν κατέβω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να επιδιώξω να ακούσω στοχευμένα κάποια ηχεία.

Δεν γίνεται να αγοράσεις από το internet πρέπει οπωσδήποτε να ακούσεις κάτι. Η Αθήνα είναι 3 ώρες μακριά. Είναι προτιμότερο να μειώσεις το budget για να έρθεις με τα υπόλοιπα να ακούσεις, παρά να αγοράσεις στα τυφλά. Ξεχώρισε μερικά μιντέλα καινκατασκευαστές και μετά πάρε τηλ και κλείσε ραντεβού για να πας με τη μουσική σου. Θα τα καταφέρεις και αυθημερόν αν κατέβεις νωρίς και αν βρεις και έναν αντιπρόσωπο να έχει περισσότερα από ένα μοντέλα, ακόμα καλύτερα. Θα σου προτείνουν και αυτοί να ακούσεις....

Τα μεταχειρισμένα είναι περίεργη κατάσταση ειδικά αν δεν ξέρεις αυτόν που πουλάει. Συναντάς ότι θέλεις και ακόμα και να λειτουργεί κάτι, δεν ξέρεις για πόσο θα λειτουργεί ειδικά αν είναι παλιό. Εδώ μέσα στο φόρουμ είναι λίγο ποιο ασφαλές, αλλά κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα. Εγώ είχα πάρει κάποτε μια συσκευή "σχεδόν αχρησιμοποίητη" εκτός φόρουμ και σε λίγες εβδομάδες έβγαλε το πρώτο πρόβλημα.

Εγω όταν ήμουν στην θέση σου πάντως προτίμησα κατασκευαστές που μέσα στην γκάμα τους είχαν και top ακριβά ηχεία και από αυτούς έδωσα προτεραιότητα σε όσους τα φτιάχνουν μόνοι τους, ξεκινώντας από τα μεγάφωνα.

Ο λόγος είναι ότι στο δικό μου το μυαλό αυτοί εχουν παραπάνω τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Και επειδή ήμουν κι εγώ σε μια φάση σαν την δική σου, που δεν είχα καθόλου εμπειρία από μηχανήματα και κατασκευαστές παρά μόνο δύο αυτιά που ήξεραν κάπως να ξεχωρίζουν, μου ήταν ποιο εύκολο να εμπιστευτώ τέτοιου είδους κατασκευαστές

Καλή συνέχεια λοιπόν, είσαι σε ωραία φάση, ο δρόμος για την Ιθάκη είναι η καλύτερη περίοδος

Δεν είναι θέμα κόστους, Αθήνα κατεβαίνω τακτικά και έχω και μέρος για διαμονή.
Απλώς συνήθως δεν έχω χρόνο γιατί είναι για δουλειά ή ιατρικές εξετάσεις.
Αν καταλήξω σε κάποια μοντέλα θα είναι ποιο εφικτό να πάω σε συγκεκριμένα καταστήματα.
Και σε ηχεία on-wall δεν έχω αντίρρηση,
Δεδομένων των περιορισμών είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.
Στο μυαλό μου έχω τις βάσεις πιο ευέλικτες.

Δεν είναι θέμα κόστους, Αθήνα κατεβαίνω τακτικά και έχω και μέρος για διαμονή.
Απλώς συνήθως δεν έχω χρόνο γιατί είναι για δουλειά ή ιατρικές εξετάσεις.
Αν καταλήξω σε κάποια μοντέλα θα είναι ποιο εφικτό να πάω σε συγκεκριμένα καταστήματα.
Και σε ηχεία on-wall δεν έχω αντίρρηση,
Δεδομένων των περιορισμών είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.
Στο μυαλό μου έχω τις βάσεις πιο ευέλικτες.

Πιο απλά από τα on wall δεν υπάρχουν.
Στην μακρινή απόσταση που έτσι κι αλλιώς δεν θα έχεις και τόσο στερεοφωνία λόγω των συνθηκών, επειδή δεν έχουν τα προβλήματα που έχουν τα άλλα ηχεία από τον πίσω τοίχο υπερτερούν. Και επί της ουσίας πετυχαίνουν καρδιοειδη λοβό.
Όμως στην κοντινή απόσταση οι βάσεις θα σου δώσουν το toe in η αλήθεια είναι.
You win some, you lose some.

Σαν και αυτά;

Υπάρχουν και ενεργά ή είναι άλλης λογικής λύσεις όπως το ενεργό ON-WALL C;