Σε ευχαριστώ.
Θα το δω.
Θέλει να επιβεβαιώσω ότι μπορεί να μπει στον τοίχο σε βάση.
μου είχε προταθεί αρχικά η ακρόαση αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο.
Λόγω διαμονής επαρχία όχι ακατόρθωτο αλλά δύσκολο.
Τουλάχιστον μπήκε μια σειρά για την θέση αρχικά για την θέση, και κάποια μοντέλα ώστε αν κατέβω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να επιδιώξω να ακούσω στοχευμένα κάποια ηχεία.
Δεν είναι θέμα κόστους, Αθήνα κατεβαίνω τακτικά και έχω και μέρος για διαμονή.
Απλώς συνήθως δεν έχω χρόνο γιατί είναι για δουλειά ή ιατρικές εξετάσεις.
Αν καταλήξω σε κάποια μοντέλα θα είναι ποιο εφικτό να πάω σε συγκεκριμένα καταστήματα.
Και σε ηχεία on-wall δεν έχω αντίρρηση,
Δεδομένων των περιορισμών είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.
Στο μυαλό μου έχω τις βάσεις πιο ευέλικτες.
Σύστημα να τα οδηγεί θα μπορεί υποθέτω αυτό που έχω, rotel RA-O5.Η ιδέα ηχείων on-wall πως σου φαίνεται;
Έτσι γλυτώνεις πολλά πράγματα σε τοποθέτηση και εκμεταλλεύεσαι πλήρως τον χώρο, και έχουν και λιγότερα θέματα ακουστικής.
Βέβαια προϋποθέτει σύστημα να τα οδηγεί, αλλά και πάλι είναι πολύ πιο πρακτικό αυτό. Περισσότερες είσοδοι λιγότερο cable vomit κλπ.
Σύστημα να τα οδηγεί θα μπορεί υποθέτω αυτό που έχω, rotel RA-O5.
Θα κερδίσω απλώς τον όγκο των κεφ και τον χώρο δίπλα στο γραφείο αφού τα ηχεία θα πάνε στον τοίχο.
Με τα ενεργά και βάσεις θα έδιωχνα και τα ροτέλ μαζί με τα ηχεία και ίσως τα πουλούσα έναντι προφανώς συμβολικού ποσού ή τα έδινα ολοκληρωμένο πακέτο σε κάποιον που ξεκινάει τώρα και έχει χώρο.
Σαν και αυτά;
''
Discover the DALI OBERON ON-WALL, a slim, discreet, and surprisingly powerful on-wall speaker. The perfect choice for stereo and surround-sound setups.www.dali-speakers.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.